MACY (In Nederland)

Macy is een klein podencootje van 8 jaar oud. Ze is eind maart 2024 vanuit het warme Spanje naar Nederland gekomen. Door gezondheidsredenen van de adoptanten zijn we nu op zoek naar een nieuw mandje voor Macy.

In die korte tijd dat ze nu bij haar adoptanten zit hebben ze haar leren kennen als een hele lieve, vriendelijke, stabiele en speelse hond. Ze heeft zich heel snel aangepast aan de gang van zaken in huis en luistert prima. Ze is zindelijk en ze kan met alles en iedereen overweg. Andere mensen en honden, binnen en buiten, zullen totaal geen probleem met haar hebben. Bezoek, mens of hond, wordt altijd heel vrolijk begroet. Dat klinkt als een ideale hond toch? Wat zeg ik, het is een ideale hond!

Tijdens het eerste bezoek bij de dochter van de adoptanten heeft ze kennisgemaakt met de kat des huizes. Die laat ze, na één tik van de kat, met rust. Loslopende katten buiten is echter een ander verhaal. Dan komt haar jachtinstinct naar boven. Macy heeft ook helemaal geen baknijd bij mensen, andere honden mogen niet in de buurt komen als ze aan het eten is.

Als ze andere honden (of katten) ziet wil ze wel aan de riem trekken. Wij denken dat met training zeker verbetering in aangebracht kan worden. Verder loopt ze keurig mee aan de riem. Op het omheinde losloopveld kan ze haar energie lekker kwijt door te rennen en spelen met andere hondjes. Ruikt ze diertjes in het bos dan gaan haar oren op slot en gaat ze haar neus achterna. Hang je er een 10 meter riem aan, dan heeft ze wel de vrijheid die ze zo nodig heeft, maar kan ze niet weglopen.

Voor Macy zoeken we een actieve baas, want ondanks haar 8 jaar is ze nog lekker energiek en actief. Een baas die het niet erg vindt als er een hondenmand naast het bed staat, want dat vindt Macy wel erg gezellig, naast het baasje slapen.

Geslacht Teef
Kan leven met kinderen Ja
Kan leven met katten Ja
Kan leven met honden Ja
Leeftijd 8 jaar
Locatie In Nederland
Geneutraliseerd Ja
Gereserveerd Nee
Al onze dieren hebben een Europees paspoort en zijn gechipt, ontwormd, ontvlooid en gevaccineerd.
Terug naar het overzicht

Onze hoofdsponsor TIX.NL

Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

Neem contact met ons op

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks