Pip is ons lieve vriendinnetje

Deze stichting doet echt super werk!! Ze zijn zo liefdevol. De selectieprocedure is netjes geregeld, heel goed dat ze een huisbezoek doen. Ze zijn altijd te bereiken voor vragen en ik kreeg geregeld filmpjes en fotos toen (Gala) Pip nog in Spanje zat via het gastgezin.

Pip is echt het allerliefste hondje voor ons gezin. Ze is nu bijna 4 weken bij ons en het is alsof ze er altijd al is geweest! Nu al ons beste vriendinnetje! Bedankt! Ik kan iedereen deze stichting aanraden.

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Dit is een heel goede en betrouwbare stichting. Je wordt goed begeleid ,ook na de adoptie. Ze reageren gelijk en denken met je mee bij problemen. Je merkt duidelijk dat het om het welzijn van de dieren gaat.

Ze zijn vooral ook eerlijk in hun verhaal over de te adopteren dieren.

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Wij kegen het eerlijke advies dat de hond waar wij voor belden, geen goede keuze was voor ons: de hond die we al hebben is angstig, onzeker. Wel aantal namen gekregen die dan wel goede combi konden zijn. 'kijk maar eens rustig op de site en als je nog vragen hebt...'.

1 foto van Tinto gezien en verkocht❤️ dat moest-m worden. Konden ze nog een extra filmpje maken van hem? Geen probleem. Huisbezoek gehad, kennis maken met onze Saartje, ruim uitleg en antwoord op vragen. Zelfde avond nog bericht: goedgekeurd? dan begint het wachten. net voor vertrek uit Spanje nog een foto ontvangen.

Ophalen in Tilburg, alles tiptop geregeld, nog meer uitleg en tips. naar huis en rustig wennen. Na 'n tijdje kwam de vraag of alles goed ging. Jazeker! Zelf ook al vragen gehad, komt snel antwoord/advies op.

Wij bevelen de stichting zeker aan!!! Betrokken (ook na de adpotie), de dieren staan op 1e plaats! Kennis van zaken. Ga zo door jullie!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Een halfjaar na het overlijden van mijn vorige hond kwam ik de foto van Osito (voorheen Black) tegen op de fb pagina van de stichting. Wij waren op slag verliefd, direct contact opgenomen en er werd direct werk van gemaakt.

Na een telefonisch interview werden we op de reservelijst gezet en gelukkig na een korte wachttijd hadden wij de GO gekregen. Een huisbezoek/ interview vervolgde, en een maand later mochten we hem ophalen, de dag van het ophalen was alles ook goed geregeld, en ik kan me het enthousiasme nog goed voorhalen. Dit is inmiddels komende april 3 jaar geleden. Onze verwachtingen werden meer dan waargemaakt. En wat zijn we trots op ons kind ?

Dank aan alle vrijwilligers hier in Nederland en uiteraard in Spanje voor al het harde en goede werk dat ze leveren aan de beestjes. Twijfel niet en ADOPT DON'T SHOP! 

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

De begeleiding en het voortraject is echt goed. Niet om zoveel mogelijk honden of poezen te slijten maar om de dieren het beste plekje te geven wat mogelijk is. Het belang van het dier staat altijd centraal!

Wij hebben onze Leon nu 3 weken en hun beschrijving klopt als een bus, geen mooie praatjes maar een waar verhaal. Respect voor de vrijwilligers die deze 'klus' met z'n allen klaren ?❤️

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Ze verzorgen alles tot in de puntjes, info/begeleiding van voor, tijdens en na de adoptie. Wij adopteerde onze eerste november 2021, hij was eerder dat jaar naar Nederland gekomen maar kon helaas niet bij zijn adoptanten blijven door omstandigheden. Na een traject mochten we hem verwelkomen in ons gezin.

In januari 2023 adopteerde we onze tweede hond bij de stichting. Zij verbleef nog in Spanje, maar in maart van dat jaar konden we haar eindelijk in onze armen sluiten. Samen gaat het super goed en ze passen super in ons gezin. Totaal GEEN spijt om bij hun te adopteren. Er zijn zoveel soorten/maten honden, maar ook katten, die ze 'aanbieden' voor een forever home, dat er voor een ieder wel wat te kiezen is.

Neem zeker eens een kijkje op hun website/facebook of vraag informatie.

Linda Diks

Onze hoofdsponsor TIX.NL

Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier