Bekijk onze puppy's!

WILSON

WILSON

Wilson en zijn zusje Wanda zijn het resultaat van een ‘oeps’-nestje.

Papa is een stoere Rottweiler en mama een mix Podenco/Rhodesian. We hebben de pups opgenomen in ons asiel op voorwaarde dat papa en mama geholpen werden.

Wilson is een black beauty. We vermoeden dat hij uitgroeit tot formaat labrador. Hij is geboren in december 2023. Hij is heel sociaal en leergierig. De kleinsten onder ons kunnen door lompigheid van Wilson omver gelopen worden. Wilson bedoelt het goed, hij wil alleen maar spelen.

Wilson en katten is ook een prima combinatie. Hij wil graag met ze spelen dus de katten moeten wel aan honden gewend zijn. Of het leuk vinden om een hondenspeelmaatje te krijgen. 

Bel jij snel ons telefoonteam voor meer informatie over Wilson?

Lees meer
PELUCA

PELUCA

Peluca is een Catalaanse herder van 7 maanden oud. Ze is door een herder in dienst genomen om geiten te hoeden. Dat ging haar niet al te best af, in plaats van de geiten te hoeden ging ze met de geiten spelen. Daar werd de herder weer niet zo blij van en dus moest ze weg.

Eenmaal aangekomen in het asiel wist de kleine pluizenbol niet wat haar overkwam. Ze trok zich terug en kroop in een hoekje. Dat konden Brigitte en Veri niet aanzien en hebben haar meegenomen naar huis. Daar ontpopt Peluca zich als een blije pup. Ze speelt met de andere pups uit de crèche en vermaakt zich prima.

Of Peluca met katten kan moet nog getest worden.

Peluca moet alles nog leren dus een puppycursus is zeker aan te raden. Ze is erg leergierig dus ze zal alles snel onder de knie hebben.

Lees meer
PEPPIE

PEPPIE (Gereserveerd)

Peppie is samen met zijn mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken. Ze lijken allemaal erg op hun mama.


Peppie zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Hij is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine ventje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
PERLA

PERLA

Vrolijke Perla is samen met haar broer vanuit Valencia naar Amposta gekomen. In de regio van Valencia worden bijna geen honden geadopteerd en daarom wagen wij een kansje.

Perla is vermoedelijk in november 2023 geboren en zal nog een stukje groter groeien. Nu is ze nog een lekkere puberpup die lachend door het leven gaat.

We denken dat er iets Podenco-achtigs in haar verstopt zit. 

Perla is een ongecompliceerde puppenmeisje en heeft zin om de wereld te ontdekken. Wil jij haar daarbij vergezellen?

Lees meer
FINCH

FINCH

Slungelige Finch is samen met zijn zusje vanuit Valencia naar Amposta gekomen. In de regio van Valencia worden bijna geen honden geadopteerd en daarom wagen wij een kansje.

Finch is vermoedelijk in november 2023 geboren en zal nog een stukje groter groeien. Nu is hij nog een lekkere puberpup die zich geen raad weet met zijn lange poten. Af en toe struikelt hij over zijn eigen pootjes. 

We denken dat er iets Podenco-achtigs in hem verstopt zit. 

Finch is een ongecompliceerde pup en heeft zin om de wereld te ontdekken. Wil jij hem daarbij vergezellen?

Lees meer
BAILY

BAILY (Gereserveerd)

Baily is samen met zijn mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Baily zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Hij is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine ventje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
MISSY

MISSY

Missy is samen met haar mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Missy zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Ze is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine meisje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
CANDELA

CANDELA (Gereserveerd)

Candela is samen met haar mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Candela zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Ze is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine meisje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
LUCAS

LUCAS

Black beauty Lucas in januari 2024 geboren in Valencia en nu woonachtig in Amposta.

Hij vermaakt zich met spelen, dutjes doen, eten en zodra de mogelijkheid zich voordoet stort hij zich op zijn verzorgers voor een lekkere knuffelsessie.

Zwarte honden worden minder snel geadopteerd. Ik snap er helemaal niks van en zeker niet als je Lucas ziet, dan smelt je toch?!

Zie jij het helemaal zitten om met Lucas aan je zij te shinen tijdens de puppyles? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
NELL

NELL (Gereserveerd)

Nell is een ruwharig mixje van 7 maanden oud. Hij is met z’n broertje Naim gedumpt in een kanaal die half onder water stond en godzijdank zijn ze daar op tijd uitgehaald!!

Nell weegt nu 6 kg en zal, als hij volwassen is, rond de 10 kg gaan wegen.
Dit vrolijke ventje kan samen met alles en iedereen. Hij is heel lief, vrolijk en rustig.

Nell zou ook zeker geschikt zijn als eerste hondje. Geef jij hem een liefdevol bestaan?

Lees meer
CARBO

CARBO

Carbo is een pup van zo'n 6 maanden oud. Een rustig, ietwat verlegen, pup die graag speelt met soortgenootjes en kindjes.

Carbo verblijft in 1 van onze spaanse gastgezinnen waar hij "de kneepjes van het huishond zijn" alvast leert. Natuurlijk moeten zijn nieuwe baasjes hem verder opvoeden maar de basis kent hij al.

Cabo wandelt netjes mee aan de lijn en is zo goed als zindelijk - uiteraard kan dit tijdelijk veranderen in een nieuwe omgeving.

Cabo en katten is geen goed idee, daar gaat hij blaffend achteraan.

Ben jij bereid tijd, liefde en geduld te investeren in dit ventje? Neem dan contact met ons op en wie weet mag hij binnenkort wel bij jou komen wonen!

Lees meer
ONA WIT/LICHTBRUIN

ONA WIT/LICHTBRUIN

Ona is gevonden met haar broertje Neu. Ze liepen gezellig samen langs de autoweg. Geen plek voor hondjes natuurlijk. Gelukkig nu veilig in ons asieltje. 

Ona is een sociaal en vrolijk meisje. Ze speelt graag met haar broertje en de andere pupsels. We vermoeden dat Ona uitgroeit tot een middenmaat hond. 

Heb jij tijd en zin om een baby-hond op te voeden? Zin in reuring in je leven? Bel dan snel voor meer informatie over Ona.

Lees meer
PIPPA

PIPPA (Gereserveerd)

Pippa is een podenco ibicenco meisje. Zij verblijft momenteel bij Judith in de opvang. 

Pippa is doof geboren en daarom wilde de jager haar afmaken... Godzijdank voor Pippa kreeg Judith dit te horen en kon haar daar weghalen. Dat Pippa een "beperking" heeft is niet aan haar te zien. Ze geniet, speelt en is een echte knuffelkont. Doordat ze ontzettend slim en leergierig is kan je haar heel goed gebaren aanleren om haar dingen aan te leren.

Pippa is intens lief en kan met alles en iedereen. Judit heeft katten en andere honden en dat gaat heel goed. Kleine kinderen heeft ze ook al gezien en vindt ze geweldig - want kindjes betekenen kruimeltjes om op te smikkelen en spelen!!!! 

Geef jij dit meisje een kans op een fantastisch leven? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
CELIA

CELIA (Gereserveerd)

Kleine Celia is één van de dochters van Leeda. Geboren in juli 2023 en inmiddels oud genoeg om op eigen pootjes te gaan staan. 

Celia is samen met haar mama en broertjes en zusjes bij Monika in de opvang terecht gekomen. Mama heeft Celia de grondbeginselen van het hond-zijn meegegeven. Nu is het de beurt aan jou om het af te maken. Omdat ze nog jong is, valt haar alles nog aan te leren. Haar leven is nu 1 groot feest. Vriendjes, vriendinnetjes, mensen, ze vindt ze allemaal even leuk. 

Schrijf jij je vast in voor die ene leuke puppycursus, dan zorgen wij dat Celia haar prikjes krijgt en haar koffertje inpakt. Dan kunnen jullie elkaar snel ontmoeten hier in Nederland. 

Lees meer
BELGA

BELGA (Gereserveerd)

Belga is een mechelse herder pup van 7 maanden oud. Hij is weggehaald door de politie want de eigenaren hadden hem op een stukje grond zonder hokje of afdakje....... Waarom je op deze manier een hond wil houden blijft ons een raadsel.

Belga zit nu bij een spaans gastgezin en daar ontpopt hij zich tot een hele sociale hond naar alle andere honden en mensen. Belga is natuurlijk wel een actieve hond, dus we zoeken baasjes die tijd en beweging in hem willen stoppen. Een cursus of (speur) training zou hij zeker weten fantastisch vinden. 

Belga weegt momenteel 16 kg.

Geef jij Belga wat hij nodig heeft? 

Lees meer
LANI

LANI

Kleine Lani is één van de zoontjes van Leeda. Geboren in juli 2023 en inmiddels oud genoeg om op eigen pootjes te gaan staan. 

Lani is samen met zijn mama en broertjes en zusjes bij Monika in de opvang terecht gekomen. Mama heeft Lani de grondbeginselen van het hond-zijn meegegeven. Nu is het de beurt aan jou om het af te maken. Omdat hij nog jong is, valt hem alles nog aan te leren. Het leven is nu 1 groot feest. Vriendjes, vriendinnetjes, mensen, hij vindt ze allemaal even leuk. 

Schrijf jij je vast in voor die ene leuke puppycursus, dan zorgen wij dat Lani zijn prikjes krijgt en zijn koffertje inpakt. Dan kunnen jullie elkaar snel ontmoeten hier in Nederland. 

Lees meer
SASCHA

SASCHA

Kleine Sacha is één van de zoons van Leeda. Geboren in juli 2023 en inmiddels oud genoeg om op eigen pootjes te gaan staan. Hebben jullie t ook gezien? Die rimpeltjes op z'n koppie, dan smelt je toch?! 

Sacha is samen met zijn mama en broertjes en zusjes bij Monika in de opvang terecht gekomen. Mama heeft Oona de grondbeginselen van het hond-zijn meegegeven. Nu is het de beurt aan jou om het af te maken. Omdat hij nog jong is, valt hem alles nog aan te leren. Het leven is nu 1 groot feest. Vriendjes, vriendinnetjes, mensen, hij vindt ze allemaal even leuk. 

Schrijf jij je vast in voor die ene leuke puppycursus, dan zorgen wij dat Sacha zijn prikjes krijgt en zijn koffertje inpakt. Dan kunnen jullie elkaar snel ontmoeten hier in Nederland. 

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks