Asiel in Spanje

In Catalonië worden jaarlijks zo'n 30.000 dieren aan hun lot overgelaten. Hier willen wij samen met de Spaanse stichting Engrescats iets aan doen. Gevestigd in Amposta, werken wij, zij aan zij, om liefdevolle huizen te vinden voor de honden en katten die elk jaar door hun eigenaren aan hun lot worden overgelaten.

Engrescats is als een Spaanse familie van bevlogen vrijwilligers, allemaal met hetzelfde doel voor ogen: het welzijn van dieren. Dagelijks redden ze zwerfdieren, bieden ze onderdak, verzorgen ze en zoeken ze naar een nieuw thuis. Dierenleed is helaas geen uitzondering in Spanje, en daarom proberen zij actief de mentaliteit van de Spanjaarden te veranderen. Dit doen ze onder andere door scholen te schoolbezoeken en het betrekken van mensen te betrekken bij het uitlaten van de honden in het asiel en om bewustwording te creëren over wat het betekent om voor een dier te zorgen.

In ons asiel verblijven zo’n gemiddeld 40 honden (varieert natuurlijk), en velen vinden tijdelijk onderdak in gastgezinnen. In totaal worden er ongeveer 80 honden opgevangen. Elke hond wordt geobserveerd waardoor wij in Nederland gedetailleerde informatie kunnen verstrekken aan potentiële adoptanten.

Help ons deze honden en katten een tweede kans te geven. Adopteer, doneer en deel onze missie.

 

Onze hoofdsponsor TIX.NL

Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks