Hondjes geadopteerd op afstand!

LITTLE JACK

LITTLE JACK

Jackie verblijft al een behoorlijke tijd bij ons in de opvang hier in Nederland.

Een ontzettend lief, leuk en sociaal hondje, maar Jackie heeft 1 minpuntje. Dat is dat hij absoluut niet alleen kan zijn, hierdoor is zijn kans op adoptie minimaal. Inmiddels behoort Jackie tot onze mascotte.

Iedereen die een huisbezoek krijgt door Ivonne maakt kennis met Jackie en ook helpt Jackie vaak bij de aankomsten.

Jackie is op afstand geadopteerd door Jessica waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
BASJE

BASJE

Basje is zwervend door de straten van Spanje gevonden.  Na een week hebben ze hem met een aantal vrijwilligers kunnen vangen.  Eenmaal in het asiel veranderde Basje in een klein bang hondje die wegkroop in een hoekje.

Na een hulpvraag van de meiden in Spanje hebben we Basje naar Nederland laten komen, nadat hij een hartworm behandeling had ondergaan. Eenmaal hier bleek dat Basje een aangeboren afwijking heeft waardoor hij met zijn 4 jaar deels incontinent is.

Gelukkig hebben we een plekje in 1 van onze gastgezinnen gevonden waar hij mag blijven in de eeuwige opvang.

Daarnaast is Basje op afstand geadopteerd door Jessica waarvoor bedankt.

Lees meer
MIA

MIA

Mia verblijft al sinds oprichting van ons asieltje bij Monika. Het is een ontzettend bang hondje en hierdoor helaas ook zeer moeilijk te plaatsen. Zij mag daarom bij Monika blijven.

Mia is ongeveer 7 jaar oud en zij mist een pootje.

Lieve Mia is op afstand geadopteerd door Miranda Broers waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
XACAL

XACAL

Xacal is gevonden in Spanje en uiteindelijk met veel moeite gevangen.

Xacal is nog heel bang voor mensen en is in verband met zijn angst niet benaderbaar, hij bijt nog goed van van zich af.

Hierdoor is hij voorlopig ook niet geschikt voor adoptie.

In afwachting van hoe zijn situatie zich ontwikkeld is Xacal voorlopig op afstand geadopteerd door Ingrid waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
DALMA

DALMA

Lieve Dalma is broodmager op straat gevonden. Ze was er slecht aan toe.

Eerst waren we bang dat ze het niet zou halen maar na meerdere behandelingen is ze toch al opgeknapt. Dalma is positief getest op hartworm en hiervoor wordt ze behandeld.

Dalma is op afstand geadopteerd door Marleen waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
SEPIA

SEPIA

Sepia is een teefje van 2 jaar oud.

Ze heeft een ontzettend fijn karaktertje, wel een uitgesproken karakter zoals het een echte Diva betaamd dus haar nieuwe baasjes zullen wel honden ervaring moeten hebben. 

Sepia is met de juiste kennismaking sociaal en lief met andere honden. Ze speelt in het asiel ook met vele andere honden en vindt dit helemaal geweldig. Sepia gaat graag mee wandelen met de vrijwilligers zodra er even tijd voor is. Haar staartje maakt dan overuren en ze geniet volop.

Sepia is positief getest op leishmania. Gelukkig waren de uitslagen zo dusdanig laag dat ze alleen allopurinol slikt en verder geen behandeling nodig heeft. Uiteraard krijg je bij adoptie alle verdere informatie van ons mee.

Sepia is in afwachting van definitieve adoptie op afstand geadopteerd door Mascha waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
SHENA

SHENA

Shena is met behulp van de politie weggehaald ergens uit een donkere schuur. Ze zat daar samen met 2 andere honden - deze zijn ondergebracht bij een andere organisatie.

Shena was de eerste paar dagen erg timide, ze trok zich een beetje terug - duidelijk dat ze een slecht verleden heeft gehad. Bij het verheffen van je stem duikt ze in elkaar, zo ontzettend sneu.  Inmiddels is ze in haar gastgezin goed gewend en voelt zich elke dag meer op haar gemak.

Shena haar oortjes zijn afgeknipt, waarom? Dat weet niemand.

We plaatsen Shena het liefst in een gezin met oudere of geen kinderen. Ze doet ze absoluut NIETS, maar door de onverwachte harde geluiden die kleine kindjes kunnen maken zal ze niet op haar gemak zijn. Shena is heel sociaal met soortgenootjes en lief tegen mensen, mannen vindt ze enorm spannend dus daar zal een nieuw baasje rekening mee moeten houden.

Ze verdiend een platina mandje en de rest van haar leven onvoorwaardelijke liefde. Deel jij voor haar mee?

In afwachting van definitieve adoptie is Shena op afstand geadopteerd door Trudie en Rob waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
VIENNA

VIENNA

Vienna is 1 van de vele honden die wij weggehaald hebben bij een jager. Je vindt het verhaal terug op onze Facebook pagina, echt een horror situatie was dat. Overal lagen honden die al overleden waren en de honden die nog leefde waren broodmager, we hadden geen dag later moeten komen.

Vienna is ongeveer 12 jaar oud maar nog lekker actief. Ze verblijft in 1 van onze Spaanse gastgezinnen, het asiel trok ze niet. Ze is namelijk deels blind en ziet daardoor nog maar weinig, dat was in het asiel geen doen voor haar omdat ze elke keer gepakt werd door de andere jonge honden.

Vienna is sociaal met soortgenootjes en super lief voor mensen. Ze moet uiteraard even haar nieuwe omgeving leren kennen maar weet zich daarna, ondanks haar "handicap" prima te redden.

Geef jij dit lieve meisje nog een mooi leven? Bel dan snel met ons telefoonteam.

In afwachting van defintieve adoptie is Vienna op afstand geadopteerd door Silvie waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
XENIA

XENIA

Xenia werd in vreselijk slechte toestand gevonden op straat. Ze had geen haar meer op haar lichaampje en was ontzettend vermagerd. Monika kon haar gelukkig vangen en nam haar mee naar huis waar ze haar helemaal heeft opgelapt.

Xenia is een ontzettend lief meisje die gek is op liefde en aandacht. Ze gaat graag mee wandelen als er even wat tijd over is - en ook zij wil natuurlijk niets liever dan weg uit het overvolle en drukke asiel.

Xenia is een middenmaat hond. Ze is bij binnenkomst getest op de mediterrane ziektes en bleek hartworm en leishmania te hebben. Ze is voor beide behandeld en inmiddels is ze hartworm vrij en is de leishmania goed onder controle. Wel slikt ze nog dagelijks allopurinol - uiteraard krijg je bij adoptie alle verdere informatie van ons mee.

Xenia is opzoek naar een fijn plekje bij een lieve familie die onvoorwaardelijk van haar zullen houden en de rest van haar leven goed voor haar zullen zorgen.

In afwachting van haar definitieve adoptie is Xenia geadopteerd op afstand door Dinie en Arnoud waarvoor dank.

Lees meer
BYRON

BYRON

Byron is een lieve en aanhankelijke stafford van 4 jaar oud. Hij is als pup in een gezin gaan wonen waar ook een andere stafford was. Vanaf het begin werd hij niet geaccepteerd door de andere hond. Ze hebben van alles geprobeerd, maar uiteindelijk hebben ze toch besloten om Byron via ons te herplaatsen, omdat de andere hond er het eerste was.

Byron kan met alle teven en pups. Door het gedrag van de andere reu, accepteert hij andere reuen nu ook minder. Met de ene gaat het goed, met de andere (dominante) niet.

Byron is megalief voor kinderen. Die kunnen alles bij hem doen. Katten en Byron gaan niet samen.

We zoeken voor Byron een baas die bekend is met het ras. Die weet dat deze ruwe bolster, blanke pit ontzettend lief is voor alle mensen, maar dat ze naar andere reuen erg dominant kunnen zijn.

Byron is nu, in afwachting van zijn daadwerkelijke adoptatie op afstand geadopteerd door Annet en Steve waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
COCO

COCO

Coco is een super leuk, lief en enthousiast hondje, geboren in juni 2021, en weegt ongeveer 19 kg. Coco werd als pup zijnde geadopteerd en onlangs terug naar ons asiel gebracht. Zijn huidige baasjes waren hele dagen van huis en vonden het sneu dat hij heel veel alleen was.

Coco is een heel actief hondje die alle prikkels in het asiel niet kan verwerken. Zijn koppie maakt overuren en dat maakt dat hij erg druk is. Wij verwachten dat hij in een huiselijke omgeving helemaal tot zijn recht komt. 

Coco is ontzettend lief voor kindjes en sociaal met alle andere hondjes. Hij is altijd in voor een spelletje, lange wandelingen en een stevige knuffelsessie, kortom een maatje voor het leven. 

Het is nog niet bekend of Coco overweg kan met katten, maar dat kan bij interesse altijd getest worden. 

In afwachting van defintieve adoptie is Coco op afstand geadopteerd door Annemieke waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
LU

LU

Iu is 6 jaar oud en is in beslag genomen door de politie. Hij zat z’n hele leven in een klein hokje opgesloten en er werd amper naar hem omgekeken. Bij binnenkomst had hij een grote goedaardige tumor op zijn kop waardoor z’n hoofd misvormd was. We hebben hem direct laten opereren, en met succes!

Iu weegt ongeveer 40 kg en is een mega grote vriendelijke reus. Hij kent nog niet zoveel dus uitlaten moet door iemand gedaan worden die stevig in de schoenen staat. Onze vrijwilligers laten hem nu uit met een anti trektuigje en dat gaat eigenlijk heel erg goed, al moet dit natuurlijk wel verder door geoefend worden. Voor Iu zoeken we iemand die ervaring met grote honden heeft en die lekker de ruimte heeft waar hij heerlijk kan zonnebaden in de tuin en rond kan scharrelen.

Ben jij het baasje wat Iu verdiend? Bel dan snel met ons telefoonteam!

In afwachting van defintieve adoptie is deze schoonheid op afstand geadopteerd door Marty waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
GOOFY

GOOFY

Goofy is een echte Goofy. Hij is een draadhaar van 2 jaar oud. Afgegeven door een jager omdat hij eigenlijk meer speelt dan jaagt. Goofy is een hele blije, energieke en aanhankelijke hond. Knuffelt graag met je. Voor hem is een actieve familie erg belangrijk, hij moet z’n energie kwijt kunnen.

Goofy kan met alle honden en kids, niet met katten, daar gaat hij achteraan. Goofy is een super lieve, aanhankelijke en grappige hond. 

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks