Bekijk onze hondjes!

GYOZA

GYOZA

Gyoza komt uit het dodingsstation en is door onze Monika daar weggehaald. Inmiddels verblijft Gyoza bij Monika in de opvang en deelt ze haar kenneltje met soortgenootjes wat erg goed gaat.

Een ideale plek is het asiel uiteraard niet, maar alles beter dan verhongeren, rondzwerven op straat of soms nog erger.... Onze hondjes hebben elke dag gevulde buikjes, krijgen medische zorg en als er tijd over is wat liefde en aandacht. Van dat laatste geniet onze kleine Gyoza enorm en daarom hopen we dan ook dat er snel iemand voor haar komt.

Of Gyoza met katten kan is nog niet getest maar dat kunnen we uiteraard altijd doen.

Heb jij een liefdevol plekje voor dit moppie? Neem dan snel contact met ons op!

Lees meer
BLANQUITO

BLANQUITO

Blanquito komt uit Valencia. Een bevriende dame die daar woont vond hem en vroeg Monika om hulp - inmiddels verblijft Blanquito dus bij Monika in de opvang.

Blanquito is een sociaal, grappig en aanhankelijk ventje die gek is op menselijke aandacht. Knuffelen, wandelen en spelen vind hij het einde.

Zijn kenneltje deelt hij met soortgenootjes en dat gaat harstikke goed. Of hij met katten kan is (nog) niet bekend, maar kan uiteraard getest worden.

Voor Blanquito zoeken we een liefdevolle familie die hem alle liefde, rust en goede zorgen kan geven. Zie jij dit helemaal zitten neem dan contact met ons op.

Lees meer
CARBO

CARBO

Carbo is een pup van zo'n 6 maanden oud. Een rustig, ietwat verlegen, pup die graag speelt met soortgenootjes en kindjes.

Carbo verblijft in 1 van onze spaanse gastgezinnen waar hij "de kneepjes van het huishond zijn" alvast leert. Natuurlijk moeten zijn nieuwe baasjes hem verder opvoeden maar de basis kent hij al.

Cabo wandelt netjes mee aan de lijn en is zo goed als zindelijk - uiteraard kan dit tijdelijk veranderen in een nieuwe omgeving.

Cabo en katten is geen goed idee, daar gaat hij blaffend achteraan.

Ben jij bereid tijd, liefde en geduld te investeren in dit ventje? Neem dan contact met ons op en wie weet mag hij binnenkort wel bij jou komen wonen!

Lees meer
TURRO

TURRO

Deze knapzak hebben we de naam Turro gegeven en is zo'n 10 maanden oud. Hij werd gevonden en bleek geen chip te hebben. Waar hij vandaan komt blijft dus een raadsel....

Turro weegt zo'n 13 kg en is een ontzettende lieve, vrolijke en grappig hond. Hij speelt graag met soortgenootjes en ook de kleinste mini mensjes vindt hij gezellig - wanneer de kindjes erg druk zijn doet hij vrolijk mee dus wellicht is een huishouden met iets oudere kinderen een betere optie.

Turro en katten is geen match - die jaagt hij graag de stuipen op het lijf!

Lees meer
BIEL

BIEL

Biel werd gedumpt op een afgelegen stuk grond wat gelukkig werd gezien door een voorbijganger die ons belde.

Biel is wat timide, maar zijn vaste verzorgers kunnen hem makkelijk benaderen en knuffelen. Er vergt dus wel wat tijd en geduld om zijn vertrouwen te winnen maar zodra je dit gewonnen hebt is hij je beste vriendje.

Biel kan niet overweg met dominante reutjes, alle andere hondjes zijn geen probleem.

Bij binnenkomst werd Biel positief getest op leishmania waar hij direct voor behandeld is. Zijn organen zijn in orde het de komende 6 maanden slikt hij zowieso nog allopurinol. Uiteraard krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Geef jij Biel een leven vol liefde en goede zorgen?

Lees meer
SELI

SELI (Gereserveerd)

Ben je 10 jaar oud en word je afgegeven in het dodingsstation........ Het overkwam lieve kleine Seli. Ze was niet meer gewenst en gelukkig kon Monika haar een vreselijke einde besparen.

Seli verblijft bij Monika in het asiel en leeft daar samen met meerdere andere (kleine) hondjes. Ze vindt dit veel te druk en wil niets liever dan ergens een warm mandje bij lieve mensen die niets meer van haar verwachten. Een rondje wandelen, een gevuld buikje en een zacht mandje is alles wat ze wil.

Kan jij Seli dit bieden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Lees meer
HAKON

HAKON

Hakon is door Monika weggehaald uit een asiel in een ander deel van Spanje. De adopties zijn daar nihil en regelmatig vragen ze Monika om hulp. Zodoende verblijft Hakon nu bij haar in het asiel.

Hakon is een beetje verlegen maar draait snel bij als hij doorheeft dat het goed volk is. Hij speelt graag met soortgenootjes en is gek op zijn vaste verzorgers.

Of Hakon met katten kan is (nog) niet bekend maar dat kan altijd getest worden.

Geef jij Hakon een leven vol liefde? Bel dan snel!

Lees meer
DUFFY

DUFFY

Duffy komt bij een jager vandaan die hem niet kon gebruiken.... Gelukkig was daar Monika en nam hem onder haar hoede.

Duffy verblijft in de puppy kennel met meerdere andere pups en speelt, slaap en eet er vrolijk op los.

Duffy zal naar verwachting uitgroeien tot een middenmaat hond en heeft uiteraard de juiste begeleiding, opvoeding en beweging nodig.

Zie jij het helemaal zitten om het avontuur met Duffy aan te gaan? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
BENNY

BENNY

Deze lieve schat bieden wij - tot groot verdriet van de huidige baasjes, ter adoptie aan.

Benny is een echte avonturier en gaat er graag op uit en dat is nou net het probleem. Zijn huidige baasjes wonen landelijk waardoor het onmogelijk is alles hermetisch af te sluiten. Waar we voor veel honden een plekje zoeken met ruimte, zoeken we dat voor Benny dus juist niet. Door de ruimte die hij heeft wordt hij continue getriggerd om achter fietsers, kippen of andere honden aan te gaan. Hij doet de honden of mensen absoluut niets maar het levert wel hele gevaarlijke situaties op langs een drukke dijk.

Benny is verder de perfecte hond. Loopt netjes mee aan de lijn, is zindelijk, kan (samen met de andere hond) prima even alleen thuis zijn en is gek op alle mensen groot en klein.

Voor Benny zoeken we een lieve familie die een goed afgesloten tuin of balkon hebben en hem voldoende beweging en aandacht kunnen geven. Het is wel verstandig de deur op slot te doen als je weggaat, want ook die krijgt hij open.

Ga jij samen met Benny dit avontuur aan? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
LOLA

LOLA

Lola is een prachtige setter van 3 jaar oud. Ze is heel lief en aanhankelijk en komt van dezelfde jager waar Dressen, Gitana en Duque vandaan komen. Deze jager zorgde super goed voor zijn dieren maar kan wegens privé omstandigheden niet meer voor ze zorgen en vroeg ons om hulp.

Lola kan met alle andere honden overweg en is gek op kindjes. Of ze met katten kan weten we (nog) niet maar dat kan uiteraard altijd getest worden.

Lola is goed verzorgd en verder gezond verklaard.

Lees meer
NEVAT

NEVAT

Nevat is uitgedroogd, verwaarloosd en uitgehongerd gevonden in een greppel langs de autoweg. Hij liep erg mank omdat zijn voetzolen helemaal kapot waren van het rennen. Uiteraard heeft de dierenarts hem meteen onderzocht en heeft hij de nodige behandelingen en verzorging gehad.

Arme Nevat had weinig liefde en verzorging gekend maar snapte heel goed dat onze verzorgsters hem wilde helpen. Gelaten liet hij alles over zich heenkomen en ontpopte zich tot een lieve knuffelkont. Inmiddels draait hij mee in zijn gastgezin alsof hij nooit anders heeft gedaan dan in een huis wonen. Soortgenootjes vindt hij gezellig en speelt er af en toe even mee, maar trekt daarna weer zijn eigen plan.

Nevat is inmiddels gecastreerd en zijn cherry-eye is verwijderd.

Lees meer
CANELA

CANELA

Canela is een klein meisje van zo'n 2.5 jaar oud. Ze kijkt even de kat uit de boom, maar als ze eenmaal om is, geeft ze je alle liefde die ze in zich heeft. Ze werd gevonden in the middle of nowhere waar ze zeker weten gedumpt is gezien de afstand van de bewoonde wereld.

Canela is speels, grappig en sociaal naar kinderen en alle andere honden. Of ze met katten kan moeten we nog testen. Hele harde geluiden en druk verkeer vindt ze nog wat spannend - een stabiele hond naast haar, waar ze zich aan op kan trekken, zou erg fijn zijn.

Heb jij een relaxt huishouden en woon jij niet in de drukke randstad? Bel dan snel voor dit lieve meisje en geef haar een kans op een gelukkig leven!

Lees meer
TURBO

TURBO

Ben jij op zoek naar het perfecte familie hondje? Stop dan met zoeken en lees snel verder!

Turbo is de naam. Een (vermoedelijk) labrador mixje van zo'n 20 kg en 1.5 jaar oud. Turbo is de vrolijkheid zelf! Wandelen, rennen, spelen en snoepjes eten behoren tot zijn favoriete bezigheden. Hij is gek op kindjes en gooit dan ook alle charmes in de strijd zodat ze met hem gaan spelen.

In huis is Turbo een relaxt hondje. Doordat hij momenteel in 1 van onze spaanse gastgezinnen verblijft weet hij al een beetje hoe het leven als huishond werkt.

Ook soortgenootjes zijn geen enkel probleem voor Turbo. Poezenbeesten is niet bekend maar kan uiteraard altijd getest worden.

Geef jij Turbo een leven vol liefde?

Lees meer
BLANC

BLANC

Blanc is als ieniemini pupje aangeschaft door zijn eerste eigenaren. Deze eigenaren gingen verhuizen en wilde Blanc niet meenemen dus brachten ze hem bij ons asiel langs....... Wat we hiervan vinden houden we maar voor ons, feit is dat Blanc nu veilig bij ons is en we er alles aan doen om een goed plekje voor hem te vinden.

Blanc is pas anderhalf jaar oud - een vrolijke jongen die elke dag zin in een feestje heeft. Wandelen, spelen met vriendjes of knuffelen met de mensen - hij vindt het allemaal even leuk.

Blanc kan ook samen met poezenbeesten, maar gezien zijn leeftijd en lompigheid moeten de katten wel gewend zijn aan honden.

Kan jij Blanc het leven geven wat hij verdiend? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
COC

COC

Coc is een reutje van 5 jaar, een herder mix. Coc is weggehaald bij een alcoholist en naar ons toe gebracht.

Coc is heel slim en leergierig en kent verschillende commando’s. Hij kan op sommige mannen wat wantrouwig reageren, maar als hij ze kent is hij om. Hij kan bij alle teefjes en pups. Waarschijnlijk ook bij reuen maar ze gaan hem eerst castreren, door zijn uiterlijk reageren andere reuen op hem en een risico lopen op een gevecht doen we uiteraard niet.

Coc is een perfecte hond voor mensen die al enige kennis van honden hebben. Die hem de juiste begeleiding en beweging kunnen geven zodat hij zijn "ei" kwijt kan.

Kan je hem dit bieden? Dan heb je er een wereld hond aan.

Lees meer
BUBU

BUBU

Dit kleine meisje is Bubu, een teefje van zo'n 9 jaar oud en weegt maar 5 kg. Ze werd helemaal alleen gevonden op straat, en had geen chip. Gezien de plek waar ze gevonden werd weten we bijna wel zeker dat ze daar bewust gedumpt is.

Bubu mist een paar voortandjes maar heeft hier verder gelukkig geen last van. Bubu kan overweg met alle honden en katten. Ze is heel vrolijk, lief en aanhankelijk.

Bubu schrikt van snelle bewegingen, als je haar opeens wil pakken, of snel met je handen naar haar toekomt, daar heeft ze dus wat tijd voor nodig.

Bubu is bij binnenkomst positief getest op leishmania en wordt daar voor behandeld. Haar organen zijn gelukkig allemaal in orde. Uiteraard krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Geef jij kleine Bubu een warm en veilig plekje waar ze de rest van haar leven mag blijven wonen? 

Lees meer
COCO

COCO

Coco is geboren in april 2023, hij is als pup geadopteerd in Spanje. Helaas bleek hij niet bij de mensen thuis, maar op een stukje grond van hen te zitten, helemaal alleen. Daar ontsnapte hij uit verveling en zodoende kwam hij in het asiel en hebben ze hem niet meer teruggegeven in overleg met de politie. 

Coco is een podencomix. Hij kan goed overweg met alle honden en kinderen. Hij is gek op wandelen, rennen en spelen dus een actief baasje is wel vereist voor hem.

Of Coco met katten kan is nog niet bekend maar kan uiteraard getest worden.

Lees meer
PUMA

PUMA

Puma is door haar eigenaren afgestaan nadat ze als jonge pup parvo bleek te hebben, ze konden deze kosten niet betalen en zodoende kwam ze bij ons.

Nadat Puma hersteld was is ze wederom geadopteerd door een vrouw die haar na een aantal dagen weg bleek te hebben gegeven aan mensen die niet goed voor haar zorgde, via via kregen we dit te horen en hebben we Puma weer teruggehaald.

Hoeveel pech kan je hebben als je pas 10 maanden oud bent?! 3 eigenaren verder, 2x een tussenstop in het asiel... Ongelooflijk dat mensen dit een dier aan kunnen doen.

Puma is sociaal met soortgenootjes en lief voor mensen. Ze verdiend een plekje bij mensen die enige ervaring hebben met het ras en haar de juiste begeleiding en verzorging kunnen geven. Kan jij haar dit bieden? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
LADY

LADY (Gereserveerd)

Lady is een mini podencootje van 5 kg en is ongeveer 2 jaar oud. Ze werd samen met haar pupjes gevonden en mocht naar 1 van onze spaanse gastgezinnen om in alle rust haar pupjes groot te brengen. Inmiddels zijn haar pupjes allemaal geadopteerd en is het de hoogste tijd dat er ook voor haar iemand komt.

Lady is gek op kindjes. Als ze tijdens het wandelen kindjes ziet wil ze er graag naartoe om te knuffelen en spelen. Ze is sociaal met soortgenootjes, gek op autorijden en laat ze poezenbeesten met rust.

Voor Lady zoeken we een lieve familie die haar alle tijd, liefde en verzorging geeft.

Lees meer
TONYO

TONYO

Tonyo is een Griffon van zo'n 8 jaar oud. Hij werd gevonden en bleek aangereden te zijn waarbij zijn voorpoot op een hele lelijke manier gebroken is. Jonathan onze dierenarts heeft hem geopereerd en hem tijdens het herstel in huis genomen zodat hij rustig kon herstellen.

Helaas moest Tonyo weer plek maken voor een andere hond in nood en zodoende verblijft hij nu in ons asiel wat hij alles behalve leuk vind.

Tonyo is een ontzettende lieve en aanhankelijke hond. Hij wandelt netjes mee, is gek op knuffelen en is in huis zindelijk.

Tonyo is sociaal met soortgenootjes maar, hele drukke honden grommelt hij weg. Hij doet ze niets maar dat drukke gedoe hoeft niet zo nodig van hem. Hij houdt van zijn rust en van lekker knuffelen met zijn baasjes.

Tonyo is lief voor kinderen en heeft in een gastgezin gewoond met katten. Als ze naast hem liggen dan kijkt hij er niet naar om, maar buiten in de tuin vindt hij het leuk om erachteraan te rennen. Hij doet ze verder niets.

Heb jij tijd, liefde en ruimte in je huis en hart? Bel dan snel voor onze Tonyo!

Lees meer
MERLIN

MERLIN

Margo en Merlin zijn door onze meiden uit het asiel weggehaald bij een man die niet goed voor ze zorgde. Ze bleken parvo te hebben en dus werden ze opgenomen in de kliniek. Gelukkig zijn ze er beiden goed uitgekomen en hebben ze er niets aan overgehouden.

Merlin is een kruising stafford x herder - een pittige combinatie die enige kennis en ervaring van de nieuwe baasjes vraagt.
Ondanks de rassenmix zijn het hele lieve, sociale en blije hondjes. Ze verblijven in 1 van onze spaanse gastgezinnen, daar worden ze goed opgevoed en gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Kan jij Merlin een leven vol liefde, opvoeding en goede zorgen bieden? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
ROCKY

ROCKY

Rocky is een labrador X dog mix.

Hij werd weggegeven door zijn eigenaar, de betreffende "nieuwe eigenaar" zorgde niet voor hem en gaf hem weer door aan een 3e, ook daar ontbrak het aan liefde en verzorging en zodoende is Rocky inbeslag genomen en bij ons terecht gekomen.

Rocky is een hele grote, lieve en sociale hond maar door zijn postuur reageren (voornamelijk) reuen vaak op hem, daar kan Rocky zelf niks aan doen maar wel "handig" om te weten voor de nieuwe baasjes.

Rocky weegt 35 kg en is zo'n 7 a 8 jaar oud. Hij is lief voor kindjes, wandelt graag met je mee en is gek op lekkere snoepjes. Helaas voor Rocky is er nog nooit iemand geweest die naar hem heeft gevraagd en het asiel leven begint een beetje zijn tol te eisen. We merken dat zijn vachtje doffer wordt, hij sneller weer in zijn mandje kruipt en de glans een beetje uit zijn ogen verdwijnt.

Kan jij Rocky de glans in zijn leven weer teruggeven? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
PASVALYS

PASVALYS

Pasvalys is als pup zijnde gevonden en verblijft nog steeds in ons asiel. We snappen er echt niets van.... Hij is al ruime tijd bij ons en in al die tijd is er niemand die interesse in hem heeft getoond. Pasvalys kan goed overweg met soortgenootjes, is lief voor kindjes en kan ook samen leven met de poezenbeesten.

Pasvalys is positief getest op leishmania. Hij slikt hier dagelijks allopurinol voor, uiteraard krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Voor kleine Pasvalys zoeken we de allerliefste baasjes van de hele wereld. Ergens waar hij geliefd zal zijn en hij alle verzorging zal krijgen die hij nodig heeft.

Lees meer
SINA

SINA

Lieve kleine Sina van maar 3.8 kilo is erg mensgericht maar enorm onzeker. Ze is vaak in tweestrijd want ze is erg op zoek naar steun en warmte, maar weet nog niet of je wel te vertrouwen bent. Benader je haar, kruipt ze weg, maar laat je dat geheel bij haar liggen komt ze binnen no time op je schoot liggen. En dat kan ze de hele dag volhouden want dan is ze volledig ontspannen. Als ze de kans ziet kruipt ze ook het liefst bij je in bed, lekker warm!

In haar gastgezin leeft ze samen met een andere hond en twee katten, dat gaat super. Sina negeert eigenlijk alle dieren gewoon, en dat zorgt voor een rustige energie in huis, iedereen accepteert elkaar.

Aanlijnen vindt Sina nog wel een beetje spannend, ze wil zich dan verstoppen, dat vergt wel wat geduld en rust. Het gastgezin laat haar naar zich toekomen op eigen initiatief, en als ze op schoot zit doen ze voorzichtig haar lijn om. Eenmaal buiten loopt ze echt perfect aan de lijn mee!

Alleen thuis laten is nog niet geoefend, maar we verwachten geen moeilijkheden.

Kortom, ze is een giga knuffeldoos, op zoek naar liefde en zekerheid. Haar zelfvertrouwen moet echter een flinke boost krijgen, maar met tijd, rust en geduld moet dat helemaal goed komen.

Lees meer
BUDDY

BUDDY

Buddy is samen met zijn mama bij Monika terecht gekomen nadat er een hulpvraag kwam vanuit een opvang in Valencia.

Buddy is een ontzettend lieve, sociale en knappe pup. Hij zal natuurlijk goed opgevoed en verder gesocialiseerd moeten worden, een cursus raden we dan ook altijd aan bij het adopteren van een hond.

Buddy zal naar verwachting uitgroeien tot een middenmaat hond.

Geef jij hem een fantastische toekomst vol liefde en goede zorgen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
MICHAEL

MICHAEL

Lieve Michael werd afgestaan in het dodingsstation...... Tja - na 10 jaar wordt het een last en dan dump je ze daar maar... Ongelooflijk dat de mentaliteit van sommige "mensen" nog steeds zo is...

Gelukkig was daar Monika en nam hem mee naar huis. Natuurlijk vond hij alles spannend - wat wil je na zoveel veranderingen in korte tijd en dat op 10 jarige leeftijd.. Inmiddels wordt hij elke dag een beetje vrolijker en leeft helemaal op.

Michael speelt wat met de andere hondjes, scharrelt lekker in het rond en geniet van het zonnetje op zijn lichaampje. Geef jij hem de laatste jaren van zijn leven nog alle liefde die hij verdiend? 

Lees meer
SEPIA

SEPIA

Sepia is een teefje van 2 jaar oud.

Ze heeft een ontzettend fijn karaktertje, wel een uitgesproken karakter zoals het een echte Diva betaamd dus haar nieuwe baasjes zullen wel honden ervaring moeten hebben. 

Sepia is met de juiste kennismaking sociaal en lief met andere honden. Ze speelt in het asiel ook met vele andere honden en vindt dit helemaal geweldig. Sepia gaat graag mee wandelen met de vrijwilligers zodra er even tijd voor is. Haar staartje maakt dan overuren en ze geniet volop.

Sepia is positief getest op leishmania. Gelukkig waren de uitslagen zo dusdanig laag dat ze alleen allopurinol slikt en verder geen behandeling nodig heeft. Uiteraard krijg je bij adoptie alle verdere informatie van ons mee.

Sepia is in afwachting van definitieve adoptie op afstand geadopteerd door Mascha waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
INDRA

INDRA

In het begin een beetje verlegen maar als je haar de tijd geeft heb je een vriendin voor het leven. Mooie Indra, een mengelmoesje, vermoedelijk geboren in januari 2021. Haar wat klein uitgevallen lijfje compenseert ze met haar grote oren.

Indra ‘is ok with all the dogs’ aldus Monika waar ze nu verblijft. Hoe ze reageert op katten weten we niet. Dat kunnen we op verzoek testen.

Ben je als een blok gevallen voor mooie Indra? Vind je het lekker om lange wandelingen te maken en al je liefde, tijd en geduld te investeren in deze knapperd? Bel dan snel met ons telefoonteam.

In afwachting van defintieve adoptie zijn we voor deze schoonheid op zoek naar een adoptant op afstand voor de broodnodige ondersteuning.

Lees meer
ONA

ONA

Ona is een mix labrador van 2 jaar oud. Ze is als pup geadopteerd maar helaas bij ons teruggekomen door privé-omstandigheden.

Ona is een groot uitgevallen labrador en een erg lieve en sociale hond. Ze wandelt graag en vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Ona is lief voor kinderen. Ze is vrij rustig en vindt alles best. We weten niet of Ona met katten kan, maar dat kan op verzoek getest worden.

We zoeken voor Ona een forever home, waar ze als gezinslid weer kan genieten van haar eigen familie.

Lees meer
NALA POINTER

NALA POINTER

Nala, geboren in januari 2016, is een pointer-mix met Cushing. Cushing? Ja Cushing. De ziekte van Cushing houdt in t kort in: Honden met het syndroom van Cushing drinken en plassen veel en hebben extreme honger.

Dat is Nala ook aan te zien, ze is wat aan de dikke kant. Al het eten wat ze in het vizier krijgt eet ze op. Dus kijk uit met eten op tafel of het aanrecht. Als ze de kans krijgt pakt ze het van je af. Ze heeft overigens geen voer- of baknijd. Nala is een hele rustige hond. We denken dat een rustiger huishouden zonder kleine kinderen het beste bij haar past. Ze kan prima overweg met andere honden.

Voor het syndroom van Cushing krijgt Nala 1 pil per dag. Ze doet het hier prima op. Uiteraard krijgt ze alle medische informatie mee tijdens haar verhuizing van Spanje naar haar nieuwe thuis.

Lees meer
ZYRA

ZYRA

Zyra is gevonden in een zeer slechte conditie. Broodmager, zelfs voor Podenco-begrippen, en met kapotte oortjes.

Dan gaan alle alarmbellen bij ons af. Hup, naar de dierenarts en testen op leishmania. Deze test was negatief, dat wil zeggen, geen leishmania. Omdat er toch enkele symptomen waren hebben we haar op de allopurinol gezet en voila, ze ziet er weer prachtig uit.

Zyra is sociaal met mens en hond. Katten moet ze niks van hebben. Wel kijkt ze eerst even de kat uit de boom bij nieuwe mensen. Geef haar daarom even de tijd om te wennen. Als ze eenmaal gewend is en ze kent je, dan heb je er een vriendin bij.

Ze is, na gewenning, aanhankelijk en lief. Ze kan wat bitchy reageren als andere hondjes haar eten willen opeten. Het is duidelijk: Zyra doesn’t share food! En geef haar eens ongelijk.

Ben jij als een blok gevallen voor deze mooie slanke en lieve dame? Laat het ons dan snel weten.

Lees meer
SHENA

SHENA

Shena is met behulp van de politie weggehaald ergens uit een donkere schuur. Ze zat daar samen met 2 andere honden - deze zijn ondergebracht bij een andere organisatie.

Shena was de eerste paar dagen erg timide, ze trok zich een beetje terug - duidelijk dat ze een slecht verleden heeft gehad. Bij het verheffen van je stem duikt ze in elkaar, zo ontzettend sneu.  Inmiddels is ze in haar gastgezin goed gewend en voelt zich elke dag meer op haar gemak.

Shena haar oortjes zijn afgeknipt, waarom? Dat weet niemand.

We plaatsen Shena het liefst in een gezin met oudere of geen kinderen. Ze doet ze absoluut NIETS, maar door de onverwachte harde geluiden die kleine kindjes kunnen maken zal ze niet op haar gemak zijn. Shena is heel sociaal met soortgenootjes en lief tegen mensen, mannen vindt ze enorm spannend dus daar zal een nieuw baasje rekening mee moeten houden.

Ze verdiend een platina mandje en de rest van haar leven onvoorwaardelijke liefde. Deel jij voor haar mee?

In afwachting van definitieve adoptie is Shena op afstand geadopteerd door Trudie en Rob waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
VIENNA

VIENNA

Vienna is 1 van de vele honden die wij weggehaald hebben bij een jager. Je vindt het verhaal terug op onze Facebook pagina, echt een horror situatie was dat. Overal lagen honden die al overleden waren en de honden die nog leefde waren broodmager, we hadden geen dag later moeten komen.

Vienna is ongeveer 12 jaar oud maar nog lekker actief. Ze verblijft in 1 van onze Spaanse gastgezinnen, het asiel trok ze niet. Ze is namelijk deels blind en ziet daardoor nog maar weinig, dat was in het asiel geen doen voor haar omdat ze elke keer gepakt werd door de andere jonge honden.

Vienna is sociaal met soortgenootjes en super lief voor mensen. Ze moet uiteraard even haar nieuwe omgeving leren kennen maar weet zich daarna, ondanks haar "handicap" prima te redden.

Geef jij dit lieve meisje nog een mooi leven? Bel dan snel met ons telefoonteam.

In afwachting van defintieve adoptie is Vienna op afstand geadopteerd door Silvie waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
ESCALADA

ESCALADA

Escalada is gevonden op straat met 2 ontstoken oogjes. Geen chip, geen advertentie bij de afdeling verloren voorwerpen en geen verdrietig baasje. Dus opgenomen in de roedel bij Brigitte om lekker bij te komen. Haar ontstoken oogjes komen voort uit een allergische reactie op haar oogleden. Brigitte druppelt haar oogjes elke dag en inmiddels is het genezen en ziet ze er weer knap uit!

Escalada is een mix-podenco en geschat op 6 jaar. Ze is superlief en aanhankelijk naar mensen groot en klein en sociaal met soortgenoten. Ze luistert perfect, kan los meewandelen en vindt alles leuk. ook loopt ze rustig mee aan de lijn. Ze heeft wel wat jachtinstinct, dus gaat achter de konijnen aan als je in een bosgebied loopt. Maar als het baasje fluit, komt ze wel terug. Wat katten betreft, die vindt ze minder interessant om achteraan te gaan.

Deze actieve schat zoekt een dito baasje. Een baas die met haar heerlijk gaat wandelen en eventueel t.z.t. aan de fiets meeneemt, daarna geniet ze ervan om heerlijk in haar mandje te slapen.

Escalada is erg baasgericht. Ze wil graag bij je zijn. Als ze alleen in de tuin wordt gelaten en je gaat weg, zal ze over de heg springen om je te zoeken. Ze loopt dan niet weg, maar wil naar je toe. Maar in huis kan ze natuurlijk niet weg, en zal ze in haar mandje gaan liggen wachten.

Escalada heeft haar koffertje al gepakt nu alleen nog een lieve en actieve baas die haar wil verwelkomen.

Lees meer
BALA

BALA

Bala is ruim 1.5 jaar geleden weggehaald bij een drugsverslaafde die amper naar haar omkeek maar niet officieel afstand wilde doen. Dan komt het voor de rechter maar daar gaat meestal behoorlijk wat tijd overheen, zo ook in het geval van Bala. Pas na ruim een jaar!!! werd ze aan ons toegewezen.

Bala is ontzettend relaxt en kan met andere honden. Maar het liefst is ze enige hond in huis.

Ze is heel lief voor kinderen. Momenteel zit ze in een gastgezin met een kindje van 1 jaar en Bala is erg lief en voorzichtig met haar. Ze is gek op knuffelen en is graag bij je. Maar daarnaast kan ze ook genieten van haar mandje. Bala is erg rustig, maar heeft wel haar speelmomentjes. Ze is gek op spelen met de bal en als je haar ziet spelen denk je dat ze een jonge hond is.

Katten en Bala is geen optie, die wilt ze alleen maar achterna.

Het is een stafford mixje, dus een  baasje met de nodige hondenkennis wel wat ze nodig heeft. Kan jij Bala eindelijk de liefde en aandacht geven die ze verdiend? 

Lees meer
ADELE

ADELE

Lieve Adele hebben we vanuit een ander asiel overgenomen. Vanuit dat asiel worden er minder makkelijk honden geadopteerd, dus nu wagen wij een kansje. Adele, gevonden dus niets bekend over haar achtergrond, ontpopt zich tot een hele lieve, rustige dame.

De dierenarts schat haar leeftijd op een jaar of 6. Door een mindere verzorging in het verleden kan het zijn dat ze ouder oogt als dat ze is. Daarom geeft de dierenarts een schatting. Ze is door diezelfde dierenarts gezond verklaart en nu is het wachten op een lief baasje.

Wil jij Adele de kans geven? Zet dan maar vast een mandje klaar en bel gauw met ons telefoonteam.

Lees meer
SHIRLY

SHIRLY

Lieve Shirly is door Monika weggehaald uit het dodingsstation en nu veilig bij haar in de opvang.  Shirly is blind. Waardoor dit komt is niet bekend, wel weten we dat haar neusje en oren het perfect doen en zodoende weet ze zich prima te redden tussen de andere hondjes in.

Shirly is ongeveer 2 a 3 jaar oud en een ontzettend lief, vrolijk en aanhankelijk moppie. Ze is gek op mensen, zodra er iemand even tijd voor haar heeft kruipt ze bij je en wordt je overladen met kusjes.

Shirly is een klein formaat hondje. We zoeken voor haar een platina mandje bij lieve mensen die bewust kiezen voor een hondje met een handicap. 

Lees meer
GAIA

GAIA

Gaia is een stafford mix teefje van 8-9 jaar. Ze weegt 18 kg en is een ontzettend blij, vrolijk en actief meisje. Ze komt direct naar je toe als je haar kenneltje inkomt en rent graag rondjes door het asiel. 

Gaia is gevonden dus weten we helaas weinig over haar verleden. Ondanks haar leeftijd is het nog een actief hondje die gek is op lange wandelingen en samen spelen met een balletje.

Ondanks haar leeftijd is het nog een pittige tante die zich het kaas niet van het brood laat eten. Omdat ze bijna geen tandjes meer heeft kan ze geen schade aanrichten maar wordt ze wel zelf te grazen genomen. Met als gevolg dat ze al een paar keer gebeten is en nu alleen in een kenneltje zit. Door deze niet zulke leuke ervaringen is het ons wel duidelijk dat Gaia graag een huisje voor haar alleen wil. Alle aandacht en liefde voor haar, gelijk heeft ze.

Heb jij tijd, ruimte en liefde over? Wil jij haar de allermooiste jaren van haar leven geven? Bel dan snel met ons telefoonteam

Lees meer
ROMA

ROMA

Roma is (vermoedelijk) een beagle x podenco pup geboren in juni 2023. Ze werd gevonden op straat en deze mensen belde Ciara. Ze bleek geen chip te hebben en er was ook geen eigenaar naar haar opzoek.

Roma zal uitgroeien tot een middenmaat hond van een kilo of 18. Lange pootjes en een slank lichaampje. 

Het is een zeer actief hondje en heeft dan ook een actieve familie nodig die lekker met haar gaan wandelen, spelen en ravotten. Kan jij haar dit bieden? Neem dan snel contact met ons op.

Lees meer
SHEILA

SHEILA

Sheila is een beagle mixje van ongeveer 2.5 jaar oud. Ze is samen met haar zusje bij Monika gedumpt. De eigenaar wilde ze niet meer, en als Monika ze niet opnam zou ze ze wel ergens anders dumpen. Sheila is een ontzettend lief en sociaal meisje. Ze weegt een kilo of 18 en is iets groter dan een beagle.

Sheila deelt haar kennel met meerdere andere honden en doet dit harstikke goed. Ze speelt graag en heeft dan ook echt wel actieve baasjes nodig.

Heb jij genoeg tijd en ruimte in je leven over om dit moppie toe te voegen aan je gezin? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
ONA WIT/LICHTBRUIN

ONA WIT/LICHTBRUIN

Ona is gevonden met haar broertje Neu. Ze liepen gezellig samen langs de autoweg. Geen plek voor hondjes natuurlijk. Gelukkig nu veilig in ons asieltje. 

Ona is een sociaal en vrolijk meisje. Ze speelt graag met haar broertje en de andere pupsels. We vermoeden dat Ona uitgroeit tot een middenmaat hond. 

Heb jij tijd en zin om een baby-hond op te voeden? Zin in reuring in je leven? Bel dan snel voor meer informatie over Ona.

Lees meer
PRINCESSA

PRINCESSA

Arme Princessa is, waarschijnlijk, gedumpt in Alcanar (een stad in de regio Tarragona) en liep daar al een tijdje rond. Inmiddels in de vluchtmodus dus moeilijk te vangen. Gelukkig is dit uiteindelijk toch gelukt en nu zit ze veilig in het asiel. Ze zit er veilig en er wordt goed voor haar gezorgd maar Princessa verdient meer. Een eigen huis waar ze met liefde en geduld weer zichzelf mag worden. 

In het begin is ze wat timide maar als ze doorheeft dat het goed is ontpopt ze zich tot een aanhankelijke en gehoorzame hond. Princessa is geschat op zo’n 5 a 6 jaar oud, 21 kilo en door haar lange, slanke benen is ze een groot uitgevallen middenmaat hond. 

Wie o wie geeft deze prinses de kans? De kans op een liefdevol thuis, een zachte mand en de tijd om te ontdooien? 

Lees meer
TROYA

TROYA

Actieve, grappige en leuke Troya is als pupzijnde geadopteerd maar helaas kunnen haar baasjes haar niet bieden wat ze nodig heeft. Haar baasjes zijn beiden fulltime gaan werken en kunnen Troya maar korte wandelingetjes bieden.

Troya is een heel actief en slim hondje. Zo’n hondje waar je mee gaat hardlopen, behendigheid cursus mee doet of hersenspelletjes geeft. 

Ze is supersociaal met andere hondjes, kindjes vindt ze helemaal leuk. Of ze de katten met rust laat durven we (nog) niet te zeggen. Kunnen we voor je testen. Troya is een klein hondje, 8 kilootjes licht en 1 jaar oud.

Zijn jullie dat actieve gezin, die er graag op uitgaan en op zoek zijn naar een blij ei? Bel dan snel met ons telefoonteam voor meer informatie over Troya. 

Lees meer
PIE

PIE

Pie heeft 2 jaar lang alleen maar een donkere kamer en een veel te korte riem gekend. Haar eigenaar had totaal geen idee wat het houden van een hond inhield en vond dit blijkbaar de beste optie......Gelukkig was daar Monika en kon de betreffende eigenaar overtuigen de hond aan haar mee te geven, gelukkig deed hij dat.

Pie wist niet wat haar overkwam.... Daglicht, brokjes en een kennel groot genoeg om vrij te kunnen bewegen en zelfs een beetje te kunnen rennen.....We hebben tranen met tuiten gehuild toen we haar de eerste keer rond zagen dartelen..... Geen een dier verdiend het om zo vreselijk behandeld te worden!

Pie is een ontzettende lieve hond. Ondanks haar verleden is ze het vertrouwen in de mens niet kwijt. Pie is sociaal met soortgenootjes, gaat heeeel graag mee wandelen en wil niks liever dan aandacht. Ben jij het allerbeste baasje van de hele wereld? Zie jij jezelf al helemaal door het bos wandelen samen met deze prachtige verschijning? Bel dan snel met ons telefoonteam. 

Lees meer
CHICA

CHICA (Gereserveerd)

Chica is een beagle mix van 19 kilo. 1,5 jaar geleden is ze geadopteerd maar wegens gezondheidsproblemen kan haar huidige baasje niet meer goed voor haar zorgen. Met veel pijn in haar hart neemt ze afscheid van Chica en hoopt ze dat ze een perfect thuis vindt.

Chica is lief en zacht, vooral voor kinderen en ouderen. Ze is heel rustig in huis, houdt van een wandeling en kan goed alleen zijn. Bij haar huidige baasje gaat ze af en toe ook gezellig met de hondenuitlaatservice mee. Ze houdt niet van katten en ze zoekt andere honden niet actief op, ze speelt heel weinig met andere honden. Ze vermaakt zichzelf prima.

Samen met haar baasje heeft Chica een aantal hondentrainingen gedaan. Ze kan goed los in de buurt of op het strand als er weinig afleiding is. In het bos gaat ze haar neus achterna en luistert ze niet meer, ze is tenslotte een halve beagle. In het bos zit ze daarom aan een lange lijn.

Chica is in het verleden positief getest op leishmania. Daarvoor slikt ze allupurinol en dat zal ze moeten blijven slikken. Chica heeft verder nergens last van en haar organen zijn ook niet aangetast.

Wie gunt lieve Chica nog een heleboel geweldige jaren?

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks