BILLE

BILLE

Een Jack russeltje, geboren in 2019, weggehaald uit het dodingsstation en nu veilig bij Monika. 

Op de foto’s ziet ze er een beetje stoffig uit maar na een badje heeft ze een mooi glanzend vachtje.

Loopt keurig mee aan de riem. Gaat goed met soortgenootjes om en is vriendelijk naar mensen. Ondanks haar formaat is ze wel echt een hond. Eentje die gewoon met 4 pootjes op de grond wil staan, stoeien, spelen en ravotten.

Wil jij deze kleine muizenjager de kans geven op een mooi leven in Nederland? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
VALENTIN

VALENTIN

Kleine Valentin, geboren begin dit jaar, komt uit Valencia. Daar is het niet gelukt om een baasje te vinden dus nu gaat hij zijn geluk bij ons beproeven.

Valentin is een vrolijk, grappig en ongecompliceerd puppenkind. Wederom zo’n schatje met geweldige oren. 

Zoals elke pup moet ook Valentin opgevoed worden. Samen op cursus, leren aan de riem te lopen en leren dat jouw schoenen niet zijn speelgoed is. 

Zie jij het helemaal zitten met onze vrolijke vriend? Bel dan snel ons telefoonteam.

Lees meer
GILBERT

GILBERT

Gilbert is het lievelingetje van Laura. 

Een heel relaxt, wat timide hondje. Zo eentje die niet opvalt in de drukte.  Wel een hondje die keurig meeloopt aan de riem. Eentje die geniet van een wandeling en de aandacht die hij krijgt.

Gezien zijn wat timide houding verdient hij het om als enige hond in huis te zijn. Zodat hij de aandacht niet hoeft te delen. Dat gunnen we hem zo erg.

Gilbert is geboren in 2022 en weegt zo’n 15 kilo.

Voor Gilbert zoeken we het allerliefste baasje. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor dit lieve kereltje.

Lees meer
NELE

NELE

‘ She is not so nice but a good dog’ , zegt Monika. Wat ze bedoelt is dat Nele niet zo knap is maar wel heel lief. Ahhhhhh, kijk en oordeel zelf. Ik vind haar wel een knapperd.

Een kruising tussen een teckel en een stafford ofzo iets, een worstje op pootjes. Té cute.

Nele komt uit een dodingsstation en daardoor is er niets bekend over haar verleden. Wij hebben haar leren kennen als een sociale hond. Klein formaat, lekker gespierd lijfje en een prachtige  bruine vacht met mooie tijgerstreepjes. We denken dat ze ergens in 2022 is geboren.

Ben je op zoek naar een leuk vriendinnetje? Denk dan aan Nele!

Lees meer
TEDDY

TEDDY (In Nederland)

Kleine Teddybeer zoekt een baasje die net zoveel van knuffelen houdt als dat zij doet, ze kan er namelijk geen genoeg van krijgen. Inmiddels weet ze ook dat ze af en toe even lekker zelf in haar mandje moet gaan slapen als het opvang baasje bezig is.

Teddy is slecht ziend. Ze is niet volledig blind, kan het verschil tussen donker en licht zien maar weet zich ondanks haar "handicap" prima te redden.

In het gastgezin leeft Teddy met meerdere andere honden, buiten vind ze dit super gezellig en speelt ze veel maar in huis wil ze het liefst alle aandacht voor zichzelf en durft hierbij best even lelijk te doen tegen de andere honden, ook al weegt ze maar 12 kg, ze weet haar mannetje goed te staan. We zoeken daarom ook een plekje waar ze de enige hond is.

Teddy kan (na gewenning) prima even alleen thuis zijn, is zindelijk en gaat graag mee autorijden. Soms is ze zo enthousiast dat ze onderweg liedjes gaat zingen, ze krijgt dan een lekker kluifje want niet iedereen is even gecharmeerd van haar zangkunsten.

Voor Teddy zoeken wij een rustig huishouden waar alle aandacht voor haar zal zijn. Kan jij dit bieden? Twijfel dan niet en kom kennis met haar maken!

Lees meer
MALU

MALU

Een uit de kluiten gewassen Yorkshire terriër, dat is onze Malu.

Gevonden zonder chip of paspoortje, dna onbekend. We denken dat ze geboren is in 2022.

Ondanks haar kleine formaat, 5 kilo, is het geen tut-hondje. Malu wil gewoon op haar pootjes blijven staan, spelen en ravotten met kindjes en soortgenoten.

Malu is een vrolijk en actief hondje, daar hoort een actief gezin bij.

Wil jij dit blije ei opnemen in je gezin? Bel dan snel met ons telefoonteam voor meer informatie.

Lees meer
DRACK

DRACK

Geboren in 2022 en tot een aantal weken geleden zijn leven doorgebracht in een schuurtje. Zijn "eigenaar" had geen zin om voor hem te zorgen en dit leek hem de beste oplossing....

Gelukkig voor Drack kwam dit via via ter oren bij 1 van onze vrijwilligers en hebben ze de eigenaar kunnen overhalen Drack aan hen af te staan.

Momenteel leert Drack hoe het is om een geliefde (huis) hond te zijn. Wandelen aan de riem wordt met hem geoefend net zoals de basis opvoeding die elke (jonge) hond hoort te krijgen.

Drack is een blij ei, maakt van elke dag een feestje en geniet van zijn "vrije" leventje.

Zie jij het helemaal zitten deze knappe labrador op te nemen in je gezin? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
DUQUE

DUQUE

Podenco liefhebbers opgelet - mogen we jullie voorstellen aan onze knappe Duque?! Lief, sociaal en stabiel zijn typische karakter eigenschappen die bij Duque horen.

Duque is sociaal met soortgenootjes, laat de poezenbeesten met rust en is lief voor de kindjes die in de weekenden in het asiel langs komen.

Kan jij Duque het leven bieden wat hij verdient? Neem dan contact met ons telefoonteam op.

Lees meer
NUS

NUS (Gereserveerd)

Samen met zijn mama liep Nus op straat, helemaal alleen en geen baasje die opzoek was naar hen.....

Nus is een heerlijk vrolijk pup, geboren in mei 2024. Ondeugend, speels en vindingrijk - zoals een pup hoort te zijn! Je merkt nu al dat er jachtinstinct in dit kleine mannetje zit, daar zullen zijn nieuwe baasjes dus ook zeker rekening mee moeten houden en hem de juiste uitdaging kunnen geven. We noemen dit ras een Braco.

Zie jij het helemaal zitten Nus op te voeden, trainingen met hem te gaan volgen en hem de komende jaren goed te verzorgen? Bel dan snel met ons telefoonteam voor alle informatie over Nus en over de adoptieprocedure.

Lees meer
BUBI

BUBI

Bubi is naar schatting geboren in 2022, formaat labrador met een ontzettend lief en aanhankelijk karakter. Hij is erg gehoorzaam, aanhankelijk en sociaal.

Bubi is samen met Max binnengebracht en werd positief getest op hartworm, daar is hij direct voor behandeld met gewenst resultaat - de hartworm is uitgeroeid en Bubi gezond verklaard!!

Of Bubi met katten kan is (nog) niet bekend maar kan natuurlijk getest worden. Soortgenootjes en kindjes zijn geen enkel probleem.

Zie jij het zitten een vriendje voor het leven te adopteren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Lees meer
CRISPIN

CRISPIN

Gevonden op straat, vermoedelijk bewust gedumpt aangezien hij geen chip heeft en niemand uit het dorp hem ooit gezien heeft.

Met zijn 4 a 5 kg staat Crispin prima zijn mannetje in het asiel. Hij speelt, rent en ravot gezellig in de rondte samen met de andere honden, de verzorgers worden dagelijks voorzien van een portie Crispin liefde en ook de andere honden hebben er een gezellig vriendje aan.

De kindjes komen in het weekend vaak spelen en wandelen met de hondjes en zijn allemaal dol op dit ventje.

Crispin is naar schatting geboren in 2023 en helemaal klaar om de reis naar Nederland te mogen maken, nu alleen nog een baasje die hem met open armen ontvangt. Ben jij degene die we zoeken? Twijfel dan niet, pak de telefoon en bel met ons telefoonteam!

Lees meer
RASTA

RASTA

Geboren in 2012, gevonden op straat met een vieze vacht vol klitten - omgedoopt tot Rasta verblijft hij nu in ons asiel, uiteraard na een bezoekje aan de kapper.

Rasta weegt zo'n 7 kilo, een klein formaat hond die makkelijk mee te nemen is naar een terrasje of een dagje weg. In het begin vind hij nieuwe mensen wat spannend, opzich niet gek als je bedenkt wat hij allemaal mee heeft moeten maken tijdens zijn leven op straat, maar zodra hij je kent komt hij kusjes en knuffie's halen en huppelt hij vrolijk achter je aan.

Rasta is sociaal met soortgenootjes en zou een honden vriendje zeker kunnen waarderen. Biedt jij Rasta een fijn pensioen?

Lees meer
KERMIT

KERMIT

Is het Kermit de kikker? Nee... het is onze Kermit de hond.

Een fantastisch lief, grappig en aanhankelijk hondje uit 2021. Hij komt uit Valencia, daar werd hij gevonden en naar de opvang van Monika gebracht zodat zijn kans op adoptie groter is.

Kermit is een klein formaat hond die gek is op aandacht, knuffie's en lekker hapjes eten.

Ben jij opzoek naar een gezelschaps hondje? Kan jij hem de liefde, zorg en aandacht bieden die hij de komende jaren nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
SOFI

SOFI

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe aanwinst Sofi. 

Sofi(e) is een Griekse meisjesnaam die (levens)wijsheid betekent. Wij denken dat haar vorige baasje die wijsheid miste want anders zet je dit moppie niet zomaar op straat, toch?

Kleine Sofi is vermoedelijk geboren in november 2023 en staat met 4 pootjes en 2 geweldige oren vol in het leven. Over die oren gesproken, ik denk dat Dombo er jaloers op is. Of die oren ook altijd doen wat ze moeten doen (luisteren)…..geen garantie. 

Sofi is een ongecompliceerd puppenkind die de wereld aan het ontdekken is en jouw hulp daarbij nodig heeft. Ga bijv. gezellig samen op puppycursus.

Klein formaat, een prachtig glanzend vachtje en een te lief snoetje. Ik ben verkocht, jij ook?

Als je nu eerst ons telefoonteam belt om te kijken of er een match is tussen jullie, dan kan je daarna de casanova’s in de buurt informeren dat er binnenkort een Spaanse schone bij hen komt wonen. 

Lees meer
SANNA

SANNA (In Nederland) (Gereserveerd)

Sanna en Freki zijn als jonge pups aangeschaft en onlangs afgestaan aan Monika - het hebben van houden was toch wel meer werk dan verwacht en dus moesten ze weg....

Jaja - natuurlijk zijn we blij dat ze bij ons zijn, maar de onbegrip en paniek in de oogjes als ze worden gebracht is niet te omschrijven, dat raakt je tot het diepst van je ziel.

Gelukkig heeft Sanna zich snel aan weten te passen, speelt ze graag met de andere honden en wordt iedereen die langs komt begroet door een heftig wiebelende kwispelkont.

Sanne is nu is van september 2023 en zal uitgroeien tot een middenmaat hond.
Ze heeft een sociaal, lief en open karakter.

Ben jij als een blok voor haar gevallen? Meld je dan snel aan als potentieel nieuw baasje en wie weet mag jij haar binnenkort je allerliefste hondenmaatje noemen.

Lees meer
RING

RING

Deze knappe verschijning draagt de naam Ring, waarom? Geen flauw idee, maar het klinkt wel leuk.

Ring is geboren in juni 2023 en heeft geen fijne start gehad. Zijn eigenaar is alcoholist en keek totaal niet naar de honden om. Na herhaaldelijke pogingen is het ons eindelijk gelukt om de honden daar weg te krijgen.

Ring is sociaal met soortgenootjes, maakt je met zijn grappige wiebelkont en mooie oogjes direct aan het lachen en is een echte charmeur, iedereen die hem ontmoet is verkocht.

Ring heeft uiteraard verdere opvoeding, begeleiding, liefde en (medische) zorg nodig zolang als hij leeft. Ben jij daartoe bereidt? Wacht dan niet langer en bel snel!

Lees meer
FREKI

FREKI

Freki en Sanna zijn als jonge pups aangeschaft en onlangs afgestaan aan Monika - het hebben van honden was toch wel meer werk dan verwacht en dus moesten ze weg....

Jaja - natuurlijk zijn we blij dat ze bij ons zijn, maar de onbegrip en paniek in de oogjes als ze worden gebracht is niet te omschrijven, dat raakt je tot het diepst van je ziel.

Gelukkig heeft Freki zich snel aan weten te passen, speelt hij graag met de andere honden en kan heerlijk liggen chillen in het zonnetje.

Freki is geboren in september 2023 en zal uitgroeien tot een middenmaat hond.
Hij heeft een sociaal, lief en open karakter.

Ben jij als een blok voor hem gevallen? Meld je dan snel aan als potentieel nieuw baasje en wie weet mag jij Freki binnenkort je allerliefste hondenmaatje noemen.

Lees meer
NORTH

NORTH (Gereserveerd)

North is 10 jaar oud. Samen met Morena is hij in ons asiel terecht gekomen. Voor Morena is er inmiddels een fijn plekje gevonden en hopelijk mag ook North binnen nu en korte tijd zijn koffertje pakken.

Omdat North en Morena niet erg aan elkaar gehecht zijn hebben we besloten ze apart van elkaar te plaatsen, een adoptie plekje voor 1 oudere hond vinden is al lastig laat staan voor 2 honden.

North is een super lieve, zachtaardig en sociale hond. Hij is gek op alle vrijwilligers, gaat graag even wandelen en staat smorgens al klaar in zijn kenneltje om een aai over zijn bolletje te krijgen.

Voor geen ene hond is het asiel een fijne plek, maar als je je hele leven in een huis hebt gewoond en al op leeftijd bent is het extra moeilijk.

Geef jij North een fijn pensioen?

Lees meer
ONA

ONA

Ona is een herder teefje, geboren in 2018 en destijds via Deltarescats geadopteerd in Spanje. Ze werd destijds in vreselijk toestand gevonden en onze kanjers in Spanje lapte haar helemaal op, klaar voor een nieuw leven.

Helaas bleek het huidige baasje wegens gezondheidsredenen niet meer voor haar te kunnen zorgen en de zoon van de eigenaar liet haar dag en nacht in de kennel zitten. Toen onze meiden dit hoorde zijn ze haar weer op gaan halen, ze verdiend veel meer dan een leven achter tralies.

Ona zit in een spaans gastgezin en leeft daar samen met meerdere soortgenootjes, super gezellig vind ze dat.

Hou jij van wandelen, knuffelen en ben je bereid de komende jaren goed voor Ona te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
CALIFORNIA

CALIFORNIA (Gereserveerd)

California is gevonden zonder gebruiksaanwijzing. We zijn dus zelf gaan uitzoeken hoe hij werkt. Grapje! Wel gevonden en daardoor weten we niets over zijn achtergrond. 

We hebben hem inmiddels leren kennen als een sociale, makkelijk knuffelbeer. Zeer zeker dus ook geschikt als je nog geen ervaring hebt met honden. Zijn er kinderen in huis? Dan is California een leuk speelkameraadje. Omdat hij nog jong is (geboren in april 2023) kan het wel zijn dat hij de kleinste kindjes, uit enthousiasme, ondersteboven loopt.

California weegt nu zo’n 15 kg en is een middenmaat.

Zie jij het zitten met deze vrolijke knul, bel dan snel.

Lees meer
ELOY

ELOY

Ragebolletje Eloy, issie niet schattig met zijn ruige bekkie?! Als je tegen hem gaat praten doet hij zijn koppie scheef, alsof hij aandachtig naar je staat te luisteren. Dan ben ik al om! 

Eloy is sociaal met soortgenoten. Is lief en komt graag naar je toe voor aandacht. Een aai over zijn koppie, een kusje op zijn snoet, een kriebeltje onder zijn kinnetje en je hebt een gelukkige Eloy.

Dit leuke kereltje is begin 2023 geboren en is een klein middenmaatje.

Of Eloy ook met katten kan weten we niet. Mocht je dat graag willen weten dan kunnen we dit altijd testen natuurlijk.

Gun jij deze leukerd een fantastisch leven? Bel dan ons telefoonteam.

Lees meer
KALKY

KALKY

Pechvogel Kalky, een gescheurde pees in zijn rechter achterpootje. Met een operatie als gevolg. Hij zit al in een vergevorderd stadium van zijn revalidatietraject.

We hebben Kalky uit Cordoba gehaald in de hoop dat zijn kansen op adoptie bij ons beter zijn.

Vermoedelijk is Kalky een bodeguero. Bodeguero's zijn gefokt om op muizen en ratten te jagen in de wijnkelders. Houd er dus rekening mee dat er enig jachtinstinct in Kalky zit.

Kalky is geboren in maart 2022, sociaal met soortgenootjes, loopt netjes mee aan de riem en vindt menselijke aandacht fijn.

Wil jij genieten van en met een kleine muizenjager? Bel dan snel ons telefoonteam over Kalky.

Lees meer
TOMMY

TOMMY (In Nederland)

Tommy, Tommypommy voor intimi, is 2 jaar geleden met de bus deze kant opgekomen en wordt nu weer ter adoptie aangeboden. Reden is dat zijn huidige baasje de zorg voor Tommy niet meer aankan en dit komt Tommy niet ten goede.

Tommy is een vrolijk, vriendelijk hondje en een tikkeltje nieuwsgierig. Hij is graag bij mensen in de buurt maar zal niet snel op schoot komen liggen. In huis gedraagt hij zich keurig: is zindelijk, sloopt niks en kan, na gewenning, prima een paar uurtjes alleen thuis zijn. Hij heeft de basiscursus en 'samen op stap' afgesloten met een diploma, de knapperd!

Buiten loopt hij keurig mee aan de riem, tenzij hij een kat ziet, dan wil hij er achteraan. Gelukkig doet Tommy alles voor eten, dus met een snoepje is hij zo weer met zijn aandacht bij de les. Over dat eten gesproken, ons vriendje heeft een gevoelige maag, maar als hij brokjes van Hills Dental Care of Edgar & Cooper eet, heeft hij nergens last van.

Soortgenootjes reageert hij wisselend op, in eerste instantie probeert hij ze weg te blaffen, kent hij ze eenmaal, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Verder is Tommy gek op autorijden, kan traplopen en kan je hem prima vermaken met zoekspelletjes en puzzels.

Tommy is geboren op 16 december 2017 en een wat kleiner middenmaatje.

Tommy heeft behoefte aan duidelijkheid, structuur en een heleboel liefde. Dat heeft hij de afgelopen tijd echt gemist dus daar zal jij, zijn nieuwe baas, wel wat aandacht aan moeten besteden.

Koop jij dat enkeltje geluk voor Tommy?

Lees meer
ELFO GERESERVEERD

ELFO GERESERVEERD

Nu nog kleine Elfo is samen met zijn broertjes en zusjes van de beruchte dumpberg gevist toen ze 4 weekjes oud waren. Ondanks alle inspanningen is het helaas niet gelukt om hun mama te vangen.

Elfo heeft prachtige grote oren waar hij prima mee kan horen (als je de bananen eruit haalt) en een grote grijns op zijn smoeltje. Hij is toch om op te vreten?

Ze zijn geboren in februari 2024 en we schatten in dat ze op volwassen leeftijd zo'n 15-18 kilo gaan wegen. Een middenmaatje dus.

Het stel banjert de hele dag in de puppycreche waar ze heerlijk spelen met de andere honden. Er lopen poezenbeesten tussendoor en ook de aanwezige kinderen vinden ze helemaal leuk. Een sociale familie dus.

Van de 7 zijn er nu nog 5 op zoek naar een huisje. Heb jij interesse in Elfo of een van zijn broertjes of zusjes dan horen wij dat heel graag.

Lees meer
EDEN

EDEN (Gereserveerd)

Nu nog kleine Eden is samen met zijn broertjes en zusjes van de beruchte dumpberg gevist toen hij 4 weekjes oud waren. Ondanks alle inspanningen is het helaas niet gelukt om hun mama te vangen.

Ze zijn geboren in februari 2024 en we schatten in dat ze op volwassen leeftijd zo'n 15-18 kilo gaan wegen. Een middenmaatje dus.

Het stel banjert de hele dag in de puppycreche waar ze heerlijk spelen met de andere honden. Er lopen poezenbeesten tussendoor en ook de aanwezige kinderen vinden ze helemaal leuk. Een sociale familie dus.

Van de 7 zijn er nu nog 5 op zoek naar een huisje. Heb jij interesse in Eden of een van zijn broertjes of zusjes dan horen wij dat heel graag.

Lees meer
EDNA

EDNA (Gereserveerd)

Nu nog kleine Edna is samen met haar broertjes en zusjes van de beruchte dumpberg gevist toen ze 4 weekjes oud waren. Ondanks alle inspanningen is het helaas niet gelukt om hun mama te vangen.

Dame Edna is een ietwat bescheiden puppenbeestje.

Ze zijn geboren in februari 2024 en we schatten in dat ze op volwassen leeftijd zo'n 15-18 kilo gaan wegen. Een middenmaatje dus.

Het stel banjert de hele dag in de puppycreche waar ze heerlijk spelen met de andere honden. Er lopen poezenbeesten tussendoor en ook de aanwezige kinderen vinden ze helemaal leuk. Een sociale familie dus.

Van de 7 zijn er nu nog 5 op zoek naar een huisje. Heb jij interesse in Edna of een van haar broertjes of zusjes dan horen wij dat heel graag.

Lees meer
ENAR (gereserveerd)

ENAR (gereserveerd)

Nu nog kleine Enar is samen met haar broertjes en zusjes van de beruchte dumpberg gevist toen ze 4 weekjes oud waren. Ondanks alle inspanningen is het helaas niet gelukt om hun mama te vangen.

Ze zijn geboren in februari 2024 en we schatten in dat ze op volwassen leeftijd zo'n 15-18 kilo gaan wegen. Een middenmaatje dus.

Het stel banjert de hele dag in de puppycreche waar ze heerlijk spelen met de andere honden. Er lopen poezenbeesten tussendoor en ook de aanwezige kinderen vinden ze helemaal leuk. Een sociale familie dus.

Van de 7 zijn er nu nog 5 op zoek naar een huisje. Heb jij interesse in Enar of een van haar broertjes of zusjes dan horen wij dat heel graag.

Lees meer
PINYOL

PINYOL

Grappige en vrolijke Pinyol zoekt een schoot waar hij de hele dag op kan liggen. Dat is namelijk wat hij het liefste doet.

Geboren in april 2022, 10 kilootjes schoon aan de haak en daarmee dus een klein middenmaatje.

Vriendjes van zijn eigen formaat vindt hij leuk, zijn ze groter dan wordt het spannend voor Pinyol en wil hij ze heel stoer wegblaffen. Katten, die aan honden gewend zijn, vindt Pinyol geen enkel probleem.

Pinyol is een ideale gezinshond, niet te groot, en daardoor ook een leuk speelkameraadje voor kinderen.

Zoek jij een vriendje voor het leven denk dan aan Pinyol.

Lees meer
CAROL

CAROL

Januari 2024 geboren en dan al op je 3e adres zitten. Geboren in het asiel in het zuiden van Spanje en nu bij Monika. Dat is onze Carol overkomen.

Aan de blik in haar oogjes kan je aflezen dat ze er niks van snapt. Arm poppie.

Gelukkig is ze wel lief en sociaal gebleven. Ze speelt met de andere honden en geniet van dutjes doen in het zonnetje. Deze dame groeit vermoedelijk uit tot een middenmaat hond. 

Wie geeft Carol de kans op een fantastisch leven zodat ze het verleden gauw achter zich kan laten.

Lees meer
VINCI

VINCI

Een soort Jack Russel, oftewel een grote hond in een klein jasje. Dat is Vinci.

Vinci is geboren in januari 2023, komt uit het zuiden van Spanje en is nu opgenomen in de roedel van Monika. Gewoon een leuk hondenbeest die op zoek is naar een gezellig en liefdevol thuis. Sociaal met zijn vriendjes en gek op zijn verzorgers.

Wil jij deze leukerd meenemen tijdens je dagelijkse wandelingen? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
ATENEA

ATENEA

Atenea is een corgy mix uit 2018.

Ze woont momenteel nog bij haar huidige baasje omdat ze het niet over haar hart kan verkrijgen haar in het asiel achter te laten.

Door omstandigheden zit Atenea hele dagen alleen - waardoor ze wegens gebrek aan beweging aan de dikke kant is.

Atenea is een sociaal, aanhankelijk en grappig hondje. Ze leeft samen met een kindje en soortgenootjes. Heb jij een warm mandje over? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
COLLIN

COLLIN

Collin is zo'n 10 jaar oud (geboren in 2014). Hij woonde bij een fabriek maar de fabriek is gesloten en daarom moest hij weg.

Collin is geen liefde gewend en heeft zijn hele leven in een kenneltje doorgebracht, gelukkig voor hem is daar nu verandering in gekomen al vindt hij bepaalde dingen nog best wat spannend.

We hebben gemerkt dat Collin het wel heel fijn vindt om samen met een soortgenootje te zijn. Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit om hem ergens te plaatsen met een vriendje of vriendinnetje.

Collin zal moeten leren hoe het is om een huishond te zijn, om liefde en de juiste zorg te krijgen. Ben jij bereid hem nog een aantal prachtige jaren te geven? Neem dan snel contact op.

Lees meer
SURI

SURI

Suri is door mensen naar het asiel gebracht die zeiden dat ze haar "gevonden" hadden, maar het vermoeden is heel sterk dat dit haar "baasjes" waren die haar niet meer wilde hebben.

Suri is een ontzettend lief meisje en komt graag knuffeltjes halen zodra je haar vertrouwen gewonnen hebt. Wat er precies is gebeurt weten we natuurlijk niet, maar dat het niet alleen maar leuk is kan je goed aan haar merken.

De vaste verzorgers kunnen alles met Suri, nieuwe mensen moeten even geduld hebben maar als ze eenmaal om is is het je allerbeste vriendinnetje.

Voor Suri zoeken we baasjes die al enige honden ervaring hebben zodat ze haar goed kunnen begeleiden daar waar ze het nog wat spannend vindt.

Suri is sociaal met soortgenootjes, katten is onbekend maar kan altijd getest worden.

Lees meer
MAXIE

MAXIE

Arme, arme Maxie….aangeschaft als pupje, aan een ketting gelegd en na 6 jaar losgelaten en in het asiel terecht gekomen. Dat gun je toch geen enkele hond?!

Gelukkig breken er nu betere tijden aan voor Maxie, al beseft hij zich dat niet. Wij gaan er voor zorgen dat hij nu kan gaan genieten van zijn mooiste leven. 

Maxie is geboren in april 2018 en een grote middenmaat die 26 kg weegt. Zijn vacht vergt wel wat onderhoud.

Ondanks zijn verleden is hij ontzettend lief, maar ook onzeker. Hij kent niks. Mannen zijn nu nog spannend, bij vrouwen zoekt hij al wel toenadering. Maxie is de rust zelve. Voor deze grote beer zoeken we een rustig huishouden. Baasjes die geduld met hem hebben en hem laten zien dat de grote mensen wereld niet eng hoeft te zijn. 

Lees meer
TEAM

TEAM

Team doet zijn naam eer aan, hij wil onderdeel zijn van een team, een gezin, baasjes die voor hem zorgen.

Team is een reutje, geboren in november 2023. Hij is een border collie mix en wordt ook dat formaat, heel veel groter als nu wordt hij dus niet.

Team is een hele energieke en leergierige hond die uitdaging nodig heeft. We zoeken voor hem dan ook een actief gezin die hem genoeg beweging en uitdaging kan geven. Een cursus behendigheid zou geweldig voor hem zijn. Je moet openstaan voor een actieve en energieke hond want Team is echt aanwezig. Hij vraagt om aandacht, geeft geen kusjes maar wast gelijk je hele gezicht. Buiten loopt hij niet naast je maar huppelt vrolijk met je mee.

Team is een hele sociale vent. Kinderen vindt hij geweldig. Pas wel op, de kleintjes onder ons springt hij in zijn enthousiasme zo omver. Tijdens het uitlaten zal hij al zijn soortgenoten enthousiast begroeten en uitgebreid met ze gaan spelen. Een klein rondje om het veld is echt niet genoeg voor deze vrolijke vriend.

Hoe Team katten vindt weten we nog niet. We vermoeden dat hij in zijn enthousiasme de katten gaat opjagen, er stroomt tenslotte ook werkhondenbloed door zijn aderen. 

Ben jij die energieke, sportieve en enthousiaste baas die Team nodig heeft? Aarzel niet langer en bel snel met ons telefoonteam.

Lees meer
JOY

JOY

Het zal je maar gebeuren... Je wordt samen met je broertjes en zusjes geboren op een plek waar je niet gewenst bent.

Het overkwam deze kleine drol. Geboren bij een jager die ze gratis uit stond te delen op een week marktje. Gelukkig was 1 van onze fantastische spaanse vrijwilligers daar die de overgebleven 9 pups mee naar huis nam. 3 pups had hij al weggegeven....

Na lang aandringen hebben we de mama mogen steriliseren op onze kosten zodat er niet nog meer ongewenste pupsels op deze wereld zouden komen.

Joy is een kruising herder x braca en zal uitgroeien tot een flinke middenmaat hond (formaat labrador). Joy is begin 2024 geboren.

Heb jij tijd, geduld en ervaring om een pup op te voeden tot een sociale huishond? Ben je bereid energie, tijd en genoeg liefde te investeren in deze (nu nog) kleine druif? Neem dan snel contact met ons op voor alle vrijblijvende informatie over het adoptie proces.

Lees meer
ORION

ORION

Het zal je maar gebeuren... Je wordt samen met je broertjes en zusjes geboren op een plek waar je niet gewenst bent.

Het overkwam deze kleine drol. Geboren bij een jager die ze gratis uit stond te delen op een week marktje. Gelukkig was 1 van onze fantastische spaanse vrijwilligers daar die de overgebleven 9 pups mee naar huis nam. 3 pups had hij al weggegeven....

Na lang aandringen hebben we de mama mogen steriliseren op onze kosten zodat er niet nog meer ongewenste pupsels op deze wereld zouden komen.

Orion is een kruising herder x braca en zal uitgroeien tot een flinke middenmaat hond (formaat labrador). Orion is begin 2024 geboren.

Heb jij tijd, geduld en ervaring om een pup op te voeden tot een sociale huishond? Ben je bereid energie, tijd en genoeg liefde te investeren in deze (nu nog) kleine druif? Neem dan snel contact met ons op voor alle vrijblijvende informatie over het adoptie proces.

Lees meer
BLADE

BLADE (In Nederland) (Gereserveerd)

Het zal je maar gebeuren... Je wordt samen met je broertjes en zusjes geboren op een plek waar je niet gewenst bent.

Het overkwam deze kleine drol. Geboren bij een jager die ze gratis uit stond te delen op een week marktje. Gelukkig was 1 van onze fantastische spaanse vrijwilligers daar die de overgebleven 9 pups mee naar huis nam. 3 pups had hij al weggegeven....

Na lang aandringen hebben we de mama mogen steriliseren op onze kosten zodat er niet nog meer ongewenste pupsels op deze wereld zouden komen.

Blade is een kruising herder x braca en zal uitgroeien tot een flinke middenmaat hond (formaat labrador). Blade is begin 2024 geboren.

Heb jij tijd, geduld en ervaring om een pup op te voeden tot een sociale huishond? Ben je bereid energie, tijd en genoeg liefde te investeren in deze (nu nog) kleine druif? Neem dan snel contact met ons op voor alle vrijblijvende informatie over het adoptie proces.

Lees meer
KENIA

KENIA (In Nederland)

Het zal je maar gebeuren... Je wordt samen met je broertjes en zusjes geboren op een plek waar je niet gewenst bent.

Het overkwam deze kleine drol. Geboren bij een jager die ze gratis uit stond te delen op een week marktje. Gelukkig was 1 van onze fantastische spaanse vrijwilligers daar die de overgebleven 9 pups mee naar huis nam. 3 pups had hij al weggegeven....

Na lang aandringen hebben we de mama mogen steriliseren op onze kosten zodat er niet nog meer ongewenste pupsels op deze wereld zouden komen.

Kenia is een kruising herder x braca en zal uitgroeien tot een flinke middenmaat hond (formaat labrador). Heb jij tijd, geduld en ervaring om een pup op te voeden tot een sociale huishond? Ben je bereid energie, tijd en genoeg liefde te investeren in deze (nu nog) kleine druif? Neem dan snel contact met ons op voor alle vrijblijvende informatie over het adoptie proces.

Lees meer
HADES

HADES

Het zal je maar gebeuren... Je wordt samen met je broertjes en zusjes geboren op een plek waar je niet gewenst bent.

Het overkwam deze kleine drol. Geboren bij een jager die ze gratis uit stond te delen op een week marktje. Gelukkig was 1 van onze fantastische spaanse vrijwilligers daar die de overgebleven 9 pups mee naar huis nam. 3 pups had hij al weggegeven....

Na lang aandringen hebben we de mama mogen steriliseren op onze kosten zodat er niet nog meer ongewenste pupsels op deze wereld zouden komen.

Hades is een kruising herder x braca en zal uitgroeien tot een flinke middenmaat hond (formaat labrador). Heb jij tijd, geduld en ervaring om een pup op te voeden tot een sociale huishond? Ben je bereid energie, tijd en genoeg liefde te investeren in deze (nu nog) kleine druif? Neem dan snel contact met ons op voor alle vrijblijvende informatie over het adoptie proces.

Lees meer
JOEP

JOEP (In Nederland)

Voor Joep zoeken wij een nieuw huis tot groot verdriet van zijn huidige baasje. Door persoonlijke omstandigheden is zij gedwongen om afstand te doen van Joep. Wij gaan hen natuurlijk helpen.

Joep is 5 jaar geleden naar Nederland gekomen, labrador x braca, en geboren op 9 februari 2016.

In het begin was hij bang voor mannen, kon absoluut niet alleen zijn en sloopte alles wat hij tegenkwam. Nu, 5 jaar later, is hij een voorbeeldige hond. Gedraagt zich keurig in huis, is hij dol op autorijden en kan even alleen zijn. Uiteraard moet dit in een nieuwe situatie wel weer opgebouwd en goed begeleid worden. Als hij alleen thuis is gaat hij wel in de bench, daar voelt hij zich veilig.

Buiten loopt hij keurig mee aan de riem tenzij er andere honden op hem af komen gestormd of als mensen op hem afkomen en hem willen aanhalen, dan zet hij het op een blaffen. Aan Joep zijn lijf geen polonaise. Joep loopt op veilige stukken los, hij houdt zijn baasje heel goed in de gaten.

Thuis vertoont hij licht waaks gedrag, inbrekers kunnen niet zomaar langs Joep heen. Bijten zal hij niet, maar je wordt dan wel getrakteerd op een blaf-concert. Overigens is Joep wel te verleiden met een koekje. Komt er bezoek aan huis, vraag of ze Joep even negeren, dan komt hij vanzelf naar ze toe om een aaitje te halen.

Joep is sociaal met soortgenootjes maar zal niet uitgebreid met ze gaan spelen. Even snuffelen aan elkaar en weer door. Konijnen en kippen zijn niet veilig voor Joep, daar komt dan toch zijn Braca karakter naar boven. We vermoeden dat katten en Joep geen goede combinatie is.

We plaatsen Joep bij voorkeur bij (rustige) kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar en ouder.

Hij heeft altijd keurig zijn entingen gehad, is gezond en eet met smaak zijn bakje met brokjes leeg.

Als jij denkt dat je Joep een fantastisch nieuw leven kan bieden neem dan snel contact op met ons telefoonteam. Zij vertellen je graag meer over deze kanjer.

Lees meer
VENUS

VENUS

Meet Venus! Een uitgerekte Jack Russel, een teckel XXL, zeg het maar. Grappig is ze wel!

Ze komt uit een asiel in Barcelona en waagt nu een kansje bij ons.

Venus is geboren in 2021 en een kleine middenmaat. Met haar aandoenlijke koppie en grappige oortjes is ze echt om op te eten. Ze vindt het leuk om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen en ravotten. Mensen zijn leuk want daar krijg je eten en aandacht van. Dus die moet je te vriend houden.

Zie jij jezelf al lopen met Venus aan je zij? Neem dan snel contact op met ons telefoonteam.

Lees meer
ROCCO

ROCCO

Rocco is een mooi-boy uit het zuiden van Spanje. Ik denk er een Spaanse waterhond en een border collie in te zien. Geen idee of t waar is hoor, leuk is hij wel.

Hij wordt geschat op 8 jaar oud (geboren in april 2016) en is een uit de kluiten gewassen middenmaat hond. Relaxed, easy-going, sociaal en lief. Dat is Rocco in 4 woorden.

Altijd nog zin in een relaxte wandeling, tussendoor een paar dutjes, bak met lekkere brokjes, een aai over zijn koppie en Rocco is tevreden. 

Geef jij Rocco nog een paar gelukkige jaren?

Lees meer
LEA

LEA

Lea is een ietwat verlegen Spaanse schone.

Ze komt uit een asiel waar maar weinig hondjes geadopteerd worden. Wij gaan nu ons best doen voor Lea. Gevonden zonder paspoort en achtergrondgegevens dus een echt verrassingsei. Ze is naar schatting geboren in 2022 en een leuke mix van allerlei rassen. 

Lea is sociaal met soortgenoten. In het begin is ze wat verlegen naar mensen. Geef je haar de tijd om te ontdooien dan komt t helemaal goed.

Voor Lea zoeken we een rustig huisje, waar ze de tijd krijgt om te wennen en waar ze alle liefde krijgt die ze zo verdiend.

Lees meer
BAMBU

BAMBU

Bambu is een mix van een Beagle/Breton, geboren in april 2016.

Bambu is bij ons gebracht omdat zijn baasje naar een verzorgingstehuis moest en hem met een gebroken hart moest afstaan. We hebben zijn baasje beloofd een liefdevol huisje te vinden voor lieve Bambu.

Bambu is een lieve en sociale die met alle honden en kinderen kan. Katten kunnen we testen.

Hij is nog heerlijk speels en geniet van het rondrennen met andere honden. Bambu wandelt ook heel graag. Omdat zijn baasje niet meer met hem kon wandelen is hij wat aan de zware kant, maar met wandelen en bewegen zal hij zeker afvallen.

We zoeken voor Bambu een forever home, waar hij weer van het leven kan genieten.

Lees meer
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks