Procedure herplaatsen en adopteren:

Je neemt per telefoon of e-mail contact met ons op omdat je een 2e-kanshond wil adopteren.

Wij hebben informatie voor je verzameld bij de verzorger van de hond in het asiel of/en bij het gastgezin waar de hond minimaal 5 dagen ondergebracht is geweest. Hierdoor kunnen wij je op de hoogte brengen van het karakter van de hond.

Nadat je hebt besloten dat de hond bij je past wordt er contact met je opgenomen door de huisbezoeker. Hij/zij zal een afspraak met jouw maken voor het huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek krijg je alle gelegenheid vragen te stellen en beoordelen wij tevens of de door jouw uitgekozen hond past binnen jouw leefomgeving/situatie.

Nadat het huisbezoek heeft plaatsgevonden hoor je zo spoedig mogelijk (binnen 48 uur) of de stichting ook vindt dat de door jouwgekozen hond de perfecte match is.
Indien van toepassing zal z.s.m. aan jou worden gecommuniceerd wanneer de hond in Nederland aankomt.
Indien van toepassing zal het gastgezin contact met je opnemen voor een kennismaking met de hond, hierbij heeft het de voorkeur met alle gezinsleden te komen en evt. eigen honden ook mee te nemen. Samen met het gastgezin vul je het adoptiecontract in. Na ontvangst van de adoptiebijdrage ben je vrij de hond mee te nemen of een afspraak te maken om de hond enkele dagen later op te halen.

Je ontvangt het paspoort van de hond op de aankomstplaats. Als je de hond ophaalt in een gastgezin, wordt het paspoort naar je toegestuurd.

Adoptiebijdrage

We hebben een klein overzichtje gemaakt van wat een GEZONDE hond de stichting kost. Hier zit het voer, kluifjes en water nog niet bij in wat ze ten tijden van opvang krijgen. Zo zie je dus dat er ten alle tijden geld bij moet, laat staan als de honden "medische mankementen" hebben zoals bijvoorbeeld een hartworm of leishmania behandeling, opname in de kliniek en operaties. We hopen zo een duidelijk beeld te schetsen en alle vragen rondom de adoptiebijdrage te hebben beantwoord.

De kosten welke wij (kunnen) hebben :

Vaccinatie €15.-
Enting tegen rabiës €15.-
Gechipt + paspoort €28.-
Ontwormd €8.-
Ontvlooid €12.-
Daarnaast krijgen alle buitenlandse honden vanaf 12 maanden een uitgebreide bloedanalyse €75.- waarin ondermeer leishmania en filaria worden getest en worden ze volledig onderzocht. Mochten de honden positief testen worden ze hier tegen behandeld. Een filaria behandeling kost €250 - €300 en een leishmania behandeling €200 - €250.
Ook registratie van de chip bij de NDG wordt in Nederland door ons verzorgd. In andere landen is dit de verantwoordelijkheid van de adoptant. Inclusief penning €14.85
Transport €130.-
Gecastreerd/gesteriliseerd vanaf 7 maanden. €100,-/ €150.-
Anti ontsnappingstuigje €11.60 / €24.95

Kosten adoptie

Voor een hond tot 8 jaar betaal je € 425,- en voor een hond vanaf 8 jaar € 325,-.

Nazorg


Met de overdracht van het paspoort en de hond zit de procedure er voor ons nog niet op!! Wij begeleiden je ook tijdens het “inburgeren” van de hond.

Heb je vragen, zijn er problemen, neem dan contact op met het nazorg-team.
Wij begeleiden je telefonisch, per e-mail en komen indien nodig ook bij je langs.

Gaat het prima, valt alles op z’n plaats, dan horen we dat ook graag!

Voor al je vragen met betrekking tot onze honden is ons telefoonteam bereikbaar op maandag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 20.00 uur.

Telefoonteam/adoptie

Jessica       06 18 65 55 32

Daniella     06 14 49 38 62

Maaike      06 40 63 09 25 

Linda         06 44 93 82 17

VENUS

VENUS

Meet Venus! Een uitgerekte Jack Russel, een teckel XXL, zeg het maar. Grappig is ze wel!

Ze komt uit een asiel in Barcelona en waagt nu een kansje bij ons.

Venus is 3 jaar oud en een kleine middenmaat. Met haar aandoenlijke koppie en grappige oortjes is ze echt om op te eten. Ze vindt het leuk om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen en ravotten. Mensen zijn leuk want daar krijg je eten en aandacht van. Dus die moet je te vriend houden.

Zie jij jezelf al lopen met Venus aan je zij? Neem dan snel contact op met ons telefoonteam.

Lees meer
ROCCO

ROCCO

Rocco is een mooi-boy uit het zuiden van Spanje. Ik denk er een Spaanse waterhond en een border collie in te zien. Geen idee of t waar is hoor, leuk is hij wel.

Hij wordt geschat op 8 jaar oud en is een uit de kluiten gewassen middenmaat hond. Relaxed, easy-going, sociaal en lief. Dat is Rocco in 4 woorden.

Altijd nog zin in een relaxte wandeling, tussendoor een paar dutjes, bak met lekkere brokjes, een aai over zijn koppie en Rocco is tevreden. 

Geef jij Rocco nog een paar gelukkige jaren?

Lees meer
LEA

LEA

Lea is een ietwat verlegen Spaanse schone.

Ze komt uit een asiel waar maar weinig hondjes geadopteerd worden. Wij gaan nu ons best doen voor Lea. Gevonden zonder paspoort en achtergrondgegevens dus een echt verrassingsei. Ze is geschat op 2 jaar oud en een leuke mix van allerlei rassen. 

Lea is sociaal met soortgenoten. In het begin is ze wat verlegen naar mensen. Geef je haar de tijd om te ontdooien dan komt t helemaal goed.

Voor Lea zoeken we een rustig huisje, waar ze de tijd krijgt om te wennen en waar ze alle liefde krijgt die ze zo verdiend.

Lees meer
DEXTER

DEXTER (Gereserveerd)

Tot groot verdriet van zijn baasjes zoeken we een ander huisje voor Dexter.

Dexter is een kruising draadhaar die het beste tot zijn recht komt in een rustig huishouden. Een huis waar of alle aandacht voor hem alleen is of waar een niet-dominant soortgenootje woont, geen kleine kinderen en waar er veel met hem ondernomen wordt.

Bij zijn huidige baasjes loopt hij continu overprikkeld rond. Teveel indrukken en dat krijgt hij niet verwerkt in zijn koppie. Hij uit deze stress door andere aanwezige honden te klieren en hij durft zelfs zo ver te gaan dat hij zijn tandjes in de andere hond zet.

Is iedereen weg en komt hij tot rust dan heb je er een wereldhond aan. Luistert, loopt netjes mee aan de riem en is sociaal naar andere honden. Geen vuiltje aan de lucht. En als toetje kruipt hij lekker tegen je aan op de bank. Zoals het hoort bij een puberhond is hij ook weleens ondeugend. Dan gaat hij er met je slippers vandoor. Dus daar mag je als nieuwe baas mee aan de slag.

De basiscommando’s als ‘zit’, ‘blijf’, ‘af’ en ‘plaats’ kent hij al, dus die kan je overslaan bij de training. 

Dexter is geboren in januari 2023, weegt een kilo of 16 en heeft een abonnementje nodig bij de trimsalon. 

Kan jij Dexter bieden wat hij nodig heeft en zie jij het helemaal zitten met deze kanjer? Bel dan snel met ons telefoonteam, dan maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Lees meer
LOLO

LOLO

Dit kleine lieve mannetje is Lolo. Hij is 13 jaar oud en is op straat gekomen omdat zijn baasje uit huis is gezet en ook op straat kwam te staan. Daarom heeft hij hem naar ons gebracht zodat hij nog een liefdevol huisje kan krijgen.

Lolo is een lieve en sociale hond die alle honden, katten en kinderen kan.
In het asiel loopt hij de hele dag achter iedereen aan te hobbelen en is een echte knuffelkont.

Lolo wil graag weer een eigen baasje en mandje. Wie geeft hem enkele reis geluk?

Lees meer
BAMBU

BAMBU

Bambu is een mix van een Beagle/Breton. Hij is 8 jaar oud.

Bambu is bij ons gebracht omdat zijn baasje naar een verzorgingstehuis moest en hem met een gebroken hart moest afstaan. We hebben zijn baasje beloofd een liefdevol huisje te vinden voor lieve Bambu.

Bambu is een lieve en sociale die met alle honden en kinderen kan. Katten kunnen we testen.

Hij is nog heerlijk speels en geniet van het rondrennen met andere honden. Bambu wandelt ook heel graag. Omdat zijn baasje niet meer met hem kon wandelen is hij wat aan de zware kant, maar met wandelen en bewegen zal hij zeker afvallen.

We zoeken voor Bambu een forever home, waar hij weer van het leven kan genieten

Lees meer
MAX

MAX

Max is een grote lieverd van 1 jaar oud. Hij is een kruising Pyreneese Berghond/labrador en nog echt een pup in gedrag.

We hebben Max weggehaald bij een finca waar hij in vreselijke toestand vastgebonden werd gevonden met z’n hondenvriendje. We werden gewaarschuwd door de buren en hebben hem in beslag genomen.

Max kan met alle honden en (grotere) kinderen. Door zijn formaat en speelse gedrag kan hij kleintjes ondersteboven lopen.

Katten weten we niet maar kunnen we op verzoek testen.

We zoeken voor Max een liefdevol gezin, waar hij de ruimte heeft en waar hij opgevoed wordt. Hij is ontzettend lief en sociaal en wil graag leren en pleasen. Max weegt 45 kg

Lees meer
NEVAT

NEVAT

Nevat is een knappe en erg sociale verschijning van 2 jaar oud. We vermoeden dat hij een kruising lab/Husky is.

Nevat is een erg aanhankelijke en gehoorzame hond. Hij is energiek, en heeft echt z’n beweging en wandelingen nodig.

Nevat zit in een kennel met reutjes en teefjes en is vriendjes met iedereen.
Voor kinderen is hij ook ontzettend lief.

Katten weten we niet, maar kunnen we op verzoek testen.

Nevat is een middenmaat van 22 kg.

Lees meer
WILSON

WILSON

Wilson en zijn zusje Wanda zijn het resultaat van een ‘oeps’-nestje.

Papa is een stoere Rottweiler en mama een mix Podenco/Rhodesian. We hebben de pups opgenomen in ons asiel op voorwaarde dat papa en mama geholpen werden.

Wilson is een black beauty. We vermoeden dat hij uitgroeit tot formaat labrador. Hij is geboren in december 2023. Hij is heel sociaal en leergierig. De kleinsten onder ons kunnen door lompigheid van Wilson omver gelopen worden. Wilson bedoelt het goed, hij wil alleen maar spelen.

Wilson en katten is ook een prima combinatie. Hij wil graag met ze spelen dus de katten moeten wel aan honden gewend zijn. Of het leuk vinden om een hondenspeelmaatje te krijgen. 

Bel jij snel ons telefoonteam voor meer informatie over Wilson?

Lees meer
TOGO

TOGO

Togo is op het het strand gevonden. Mensen hadden een handdoek over hem heen gelegd, hij kon amper bewegen, had open wonden en was broodmager. Jonathan, de dierenarts, heeft hem mee naar huis genomen en heeft hem verzorgd tot hij weer helemaal opgeknapt was. 

Togo is een mooie draadhaar en wordt geschat op 4 jaar oud.

Hij kan met alle honden, alleen heeft hij wel voernijd. Dat komt omdat hij uitgehongerd was en waarschijnlijk nooit veel te eten heeft gekregen. Togo kan prima samenwonen met andere honden alleen samen eten zit er dus niet in met hem. Dan moet hij even apart gezet worden van de rest.

Verder is het een schat van een hond, wel een jachthond dus katten en Togo is vermoedelijk niet zo’n succes. 

Wil jij lekker aan de slag met deze vrolijke vriend en beloof je hem dat hij nooit meer honger hoeft te lijden? Bel dan snel ons telefoonteam.

Lees meer
ELANY

ELANY

Aandoenlijke Elany. Zo dankbaar voor alle aandacht en liefde die ze krijgt. Naast dat ze aandoenlijk is, is ze ook lief en gezellig. Ze vindt al haar vriendjes en vriendinnetjes leuk. Mensen, groot en klein, vindt ze gezellig. 

Elany is een middenmaatje hondje van ongeveer 1 jaar oud.

Ze moet nog wel leren wat het is om huishond te zijn. Heb jij de kennis en kunde in huis om haar dat te leren? En ben je als een blok gevallen voor Elany? Bel dan snel ons telefoonteam.

Lees meer
MANNI

MANNI

Kijk nou wat een leukerd! Geen idee wat ze er allemaal ingestopt hebben, een beetje podenco, een beetje….? Maakt ook niet uit, ‘he is a wonderfull dog’ aldus Monica.

Goed met jongens en meisjes, zowel het menselijke soort als de hondensoorten. Sterker nog, hij is gek op menselijke aandacht. Hoe meer hoe beter, denkt Manni. Eigenlijk gewoon een ongecompliceerd hondenbeest.

Vermoedelijk geboren in 2022 en een flinke jongen. Al mogen er best nog wat vetjes bij op zijn botjes. 

Manni houdt ervan om de wijde wereld in te trekken. Loop jij gezellig met hem mee?

Lees meer
AMANECER

AMANECER

Amanecer betekent zonsopkomst. Toepasselijke naam voor dit zonnetje.

Deze mooie fluffy boy komt uit het zuiden van Spanje. En zoals vaker, hebben ze onze hulp ingeroepen. Wij gaan de ultieme poging wagen om Amanecer te verhuizen naar zijn eigen mandje.

Naar verwachting 1 jaar oud (april 2023) en een klein middenmaat hondje. Lief voor alles en iedereen. Sociaal, gezellig en speels.

Wij zoeken een baasje die hem lekker verwend met lange wandelingen, knuffels en speelkwartiertjes. En hem af en toe meeneemt naar de kapper.

Lees meer
PELUCA

PELUCA

Peluca is een Catalaanse herder van 7 maanden oud. Ze is door een herder in dienst genomen om geiten te hoeden. Dat ging haar niet al te best af, in plaats van de geiten te hoeden ging ze met de geiten spelen. Daar werd de herder weer niet zo blij van en dus moest ze weg.

Eenmaal aangekomen in het asiel wist de kleine pluizenbol niet wat haar overkwam. Ze trok zich terug en kroop in een hoekje. Dat konden Brigitte en Veri niet aanzien en hebben haar meegenomen naar huis. Daar ontpopt Peluca zich als een blije pup. Ze speelt met de andere pups uit de crèche en vermaakt zich prima.

Of Peluca met katten kan moet nog getest worden.

Peluca moet alles nog leren dus een puppycursus is zeker aan te raden. Ze is erg leergierig dus ze zal alles snel onder de knie hebben.

Lees meer
PEPPIE

PEPPIE (Gereserveerd)

Peppie is samen met zijn mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken. Ze lijken allemaal erg op hun mama.


Peppie zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Hij is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine ventje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
HARRY

HARRY

Harry is een hele rustige en lieve hond die graag een wandelingetje maakt. Hij luistert goed is graag bij je en kan na gewenning prima even alleen zijn. Ook andere hondjes zijn geen enkel probleem.

Harry is niet meer de aller jongste (8 jaar )al zou zijn uiterlijk anders doen vermoeden. Met zijn lieve oogjes pakt hij iedereen direct in. Vanwege artrose in zijn pootje zijn een paar kleine wandelingetjes van 10 minuten genoeg. Hij geniet daar intens van en verder wil hij gewoon graag bij je zijn.

Harry heeft Leishmania en krijgt hiervoor zijn medicatie.

Harry wil het liefst een niet te druk huishouden of een plekje ergens met oudere kinderen (vanaf ongeveer 14 jaar). Is het te druk dan zal hij zich terugtrekken en weer op leven, zodra de rust is teruggekeerd.

Degene die Harry mag adopteren krijgt een waar cadeautje in huis. Ben jij de gelukkige?

Lees meer
TURIN

TURIN

Turin is een klein podencootje van 10 jaar oud. Hij is samen met 3 andere podenco’s weggehaald bij een jager die de honden hun hele leven aan een korte ketting aan ‘n muur vast ketende. Afschuwelijk!

Turin is een heel lief hondje die weinig liefde heeft gekend. Als de vrijwilligers bij zijn kenneltje komen maakt zijn staartje overuren. Alsof hij alle gemiste liefde en aandacht nu wil inhalen.

We hopen dat hij zijn laatste jaren lekker bij iemand thuis op de bank mag liggen. Stel jij je bank beschikbaar? En beloof je hem dan ook dat hij wordt overladen met kusjes, knuffels en liefde? Dat verdient hij.

Lees meer
PERLA

PERLA

Vrolijke Perla is samen met haar broer vanuit Valencia naar Amposta gekomen. In de regio van Valencia worden bijna geen honden geadopteerd en daarom wagen wij een kansje.

Perla is vermoedelijk in november 2023 geboren en zal nog een stukje groter groeien. Nu is ze nog een lekkere puberpup die lachend door het leven gaat.

We denken dat er iets Podenco-achtigs in haar verstopt zit. 

Perla is een ongecompliceerde puppenmeisje en heeft zin om de wereld te ontdekken. Wil jij haar daarbij vergezellen?

Lees meer
FINCH

FINCH

Slungelige Finch is samen met zijn zusje vanuit Valencia naar Amposta gekomen. In de regio van Valencia worden bijna geen honden geadopteerd en daarom wagen wij een kansje.

Finch is vermoedelijk in november 2023 geboren en zal nog een stukje groter groeien. Nu is hij nog een lekkere puberpup die zich geen raad weet met zijn lange poten. Af en toe struikelt hij over zijn eigen pootjes. 

We denken dat er iets Podenco-achtigs in hem verstopt zit. 

Finch is een ongecompliceerde pup en heeft zin om de wereld te ontdekken. Wil jij hem daarbij vergezellen?

Lees meer
NANU

NANU

Het baasje van Nanu kon de huur niet meer betalen en werd daardoor het huis uitgezet. Tijdens die uithuiszetting is Nanu zo geschrokken dat hij via de tafel over de rand van het balkon is gesprongen.

Vervolgens heeft hij 5 dagen met 2 gebroken voorpootjes en een open wond in de struiken gelegen. Aan zijn lot overgelaten. Oplettende buurtbewoners hebben Marina gebeld en zij is Nanu op gaan halen. Nanu is 4x geopereerd en inmiddels loopt hij weer vrolijk rond (zie filmpje).

In Spanje hebben ze hem leren kennen als een vrolijk en sociaal kereltje. Hij is lief voor soortgenootjes, poezen en mensen. Nanu is geboren in april 2019.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor Nanu. Denk jij dat je hem dat kan geven neem dan snel contact op met ons telefoonteam. Uiteraard neemt Nanu zijn medisch dossier mee als hij gaat verhuizen.

Lees meer
BAILY

BAILY (Gereserveerd)

Baily is samen met zijn mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Baily zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Hij is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine ventje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
MISSY

MISSY

Missy is samen met haar mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Missy zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Ze is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine meisje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
CANDELA

CANDELA (Gereserveerd)

Candela is samen met haar mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Candela zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Ze is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine meisje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
LUCAS

LUCAS

Black beauty Lucas in januari 2024 geboren in Valencia en nu woonachtig in Amposta.

Hij vermaakt zich met spelen, dutjes doen, eten en zodra de mogelijkheid zich voordoet stort hij zich op zijn verzorgers voor een lekkere knuffelsessie.

Zwarte honden worden minder snel geadopteerd. Ik snap er helemaal niks van en zeker niet als je Lucas ziet, dan smelt je toch?!

Zie jij het helemaal zitten om met Lucas aan je zij te shinen tijdens de puppyles? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
LLUC

LLUC

Lluc is een schillerstövare. En nee, dat is geen Ikea-hond die je zelf in elkaar moet zetten. 

De schillerstövare komt van oorsprong uit Zweden en is de snelste Zweedse jachthond. Ze staan bekend om hun aanhankelijkheid, ze zijn lief en energiek.

Lluc is een blij ei, heeft energie voor 10, en is gek op zijn vriendjes en vriendinnetjes. Supersociaal naar mensen, groot en klein. De allerkleinsten onder ons kunnen in Lluc zijn enthousiasme zomaar ondersteboven gelopen worden. Valhelmen en kniebeschermers worden niet meegeleverd.

Of katten en Lluc een goede combinatie is weten we niet. Maar gezien het feit dat het een jachthond betreft denken we dat het beter is als Lluc in een huis zonder kat komt te wonen. 

Lluc is vermoedelijk geboren in maart 2023, weegt zo’n 16 kilo en zoekt een actieve en sportieve baas. Eentje die samen met hem het avontuur opzoekt, lange wandelingen maakt en leuke cursussen gaat doen.

Ben jij het zat om elke keer in je eentje te gaan hardlopen? Of urenlang alleen in het bos te dwalen? Denk dan eens aan Lluc, hij komt je graag gezelschap houden.

Lees meer
NUTELLA

NUTELLA

Nutella is een podencomeisje van 1 jaar oud.

Ze is bij mensen de tuin in gelopen en daar heeft Nuria haar opgehaald. Dus over haar verleden weten we niks.

Nutella is een heel lief, zachtaardig meisje. Heel sociaal naar alle honden, katten en kinderen. Ze weeg 12 kg en is een klein middenmaatje.

Haar ideale nieuwe baasjes zijn mensen die haar de eerste maanden liefde en vertrouwen geven, want ze is in het begin erg onzeker. Maar als ze eenmaal je vertrouwd is het een hele lieve, sociale en makkelijke hond.

Wil jij deze lieverd de tijd en kans geven?

Lees meer
CARLOS

CARLOS

Kijk dit oude knarretje eens. Carlos is de naam en geschat op 10 jaar oud.

Hij zat in een asiel in Cordoba. De kans dat hij geadopteerd wordt in Cordoba is erg klein, vandaar dat hij gezellig bij ons is komen wonen.

Carlos is een klein middenmaatje en nog aardig fit voor zijn leeftijd. Sociaal met soortgenoten en loopt keurig mee aan de riem.

Voor dit ongecompliceerde ventje zoeken wij een wat rustiger huishouden. Als je al op leeftijd bent heb je geen zin meer in drukke kinderen om je heen. Dan wil je gewoon lekker je dutjes doen op de bank, paar fijne wandelingen per dag en rustig je brokjes op kunnen eten. 

Wie geeft Carlos zijn beloofde enkeltje geluk?

Lees meer
ROCK

ROCK

Rock verblijft in ons asiel nadat hij gevonden werd in een dorpje verderop. De instantie daar kon niet helpen en zodoende is hij bij ons terecht gekomen.

Rock is een hele lieve, grote en iets wat lompe hond. Hij heeft een open en vriendelijk karakter en gaat bij iedereen langs voor een kusje en een knuffeltje.

Voor Rock zoeken we mensen met enige honden ervaring, die hem de juiste begeleiding kunnen geven en die voldoende tijd en ruimte hebben.

Zie jij het helemaal zitten deze kanjer toe te voegen aan je leven? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
MOCHI

MOCHI

Mochi is een reutje van zo'n 10 jaar oud. Hij komt van dezelfde jager als Cameron.

Mochi kijkt je aan met een blik vol liefde. Zo intens lief is hij - en dat na zo'n vreselijk leven.... Mochi geeft zelfs pootjes en is nog speels. Een hele lieve en makkelijke hond die zichzelf jaren weggecijferd heeft.

Sociaal met soortgenootjes, lief voor kindjes en gek op aandacht. Geef jij Mochi de mooiste laatste jaren van zijn leven?

Lees meer
BUMER

BUMER

Bumer is zo'n 8 jaar oud. Hij werd op een ochtend gevonden, vastgebonden aan de poort met een tuigje met zijn naam erop. Zijn trieste blik ging door merg en been.

Het asiel leven begon zijn tol te eisen en Bumer werd depressief en is zelfs opgenomen in de kliniek geweest omdat hij ziek werd van verdriet. Inmiddels gaat het gelukkig weer wat beter met hem, maar het leven in het asiel is te hard voor hem.

Bumer is heel erg aanhankelijk en een ontzettend lieve hond. Hij kan met alle kinderen, teefjes en met niet dominante reuen. Hij is zelf niet dominant maar andere dominante mannetjes reageren soms op hem.

Bumer weegt 24 kg en is een formaat labrador maar dan een slanke versie.
Hij is nog erg actief, gaat heel graag mee wandelen en wil niets liever dan zijn eigen plekje in een warm huis vol liefde.

Lees meer
CHARLOTTA

CHARLOTTA

Charlotta is gevonden vlakbij ons asiel. Ze zag er super goed uit waardoor we het vermoeden hadden dat er wel een baasje op zoek zou zijn maar helaas bleek dat niet het geval...

Helaas bleken de bloeduitslagen van Charlotta niet oke te zijn en teste ze positief op hartworm en leishmania. Voor beide wordt ze nu behandeld en gelukkig zijn haar organen wel nog helemaal in orde! Natuurlijk krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Charlotta is een ontzettend lieve, aanhankelijke en vrolijke hond. Ze vind alles en iedereen even gezellig, draait haar koppie vrolijk heen en weer wanneer je tegen haar kletst waardoor je elke keer in een deuk ligt omdat haar oren mee wiebelen.

Charlotta kunnen we zodra de behandelingen klaar zijn in veel woonsituatie's plaatsen door haar makkelijke karakter.

Heb jij een mandje klaar staan voor deze lieve dame van zo'n 22 kg en 4 jaar oud? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
CAMERON

CAMERON

Cameron is een podenco teefje van 10 jaar oud. Ze heeft haar hele leven aan de ketting gelegen. Ze hebben haar samen met 3 andere podenco’s daar na een lang proces eindelijk weg kunnen halen.

Cameron is geopereerd aan haar tepels, daar had ze mama tumoren welke direct verwijdert zijn toen ze gesteriliseerd werd.

Cameron is een heel makkelijke hondje die ontzettend lief en integer is. Kan met alles en iedereen en is heel rustig.

We zoeken voor haar een plekje voor de laatste jaren van haar leven. Waar ze mag voelen wat liefde is en waar ze alle zorgen krijgt die elke hond hoort te krijgen.
Kan jij haar dit geven? Bel dan met ons telefoonteam.....

Lees meer
ALICATE

ALICATE

Wanneer je aan Alicate denkt, denk je eerst aan een paar fantastisch eigenwijze oren die een eigen leven leiden.

Maar niet alleen de oren zijn geweldig, ook de hond die erbij hoort vreet je op! Gek op mensen - kusjes en knuffeltjes in overvloed en wanneer je aan de wandel gaat dansen zijn oortjes en wiebelkontje vrolijk naast je mee.

Alicate is sociaal met soortgenootjes. Hij komt oorspronkelijk uit het zuiden van Spanje. Een vriendin van Monika vraagt regelmatig om hulp voor de honden die daar in een shelter verblijven omdat de adopties daar vandaan bijna niet plaatsvinden.

Alicate deelt zijn kenneltje met meerdere andere honden - geen enkel probleem. Hij is onlangs gecastreerd en helemaal klaar voor een nieuwe avontuur! Ga jij die met hem aan?!

Lees meer
FREDDY

FREDDY

Freddy is samen met Frigola (die al in Nederland geadopteerd is) in het asiel gekomen. Een vrijwilligster heeft hem in opvang genomen en omschrijft hem als de ideale hond. Lief, sociaal, relaxt en erg aanhankelijk.

Freddy lijkt op een grote Golden Retriever (mix). Hij kan goed overweg met alle honden, katten en kinderen.

Freddy is een rustige en sociale hond. Vindt het heerlijk om met je te knuffelen en gaat graag mee voor een wandelingetje.

Heb jij ruimte in je huis en hart over? Wacht dan niet langer en bel ons telefoonteam!

Lees meer
BART

BART (Gereserveerd)

Bart komt uit een asiel in het zuiden van Spanje. Samen met een heel oud teefje werd hij daar gebracht, de reden daarvan is onbekend maar dat zulke oude hondjes niet thuis horen in een asiel is wel duidelijk.

Bart en zijn oude vriendinnetje zijn gelukkig bij Monika terecht gekomen waar ze alle verzorging krijgen die ze nodig hebben. Het oude teefje mag bij Monika blijven wonen, ze is te oud en te zwak om te kunnen reizen dus mag haar laatste periode genieten van een liefdevol leven bij Monika.

Voor Bart is het gelukkig een ander verhaal. Dit ventje geniet, ondanks zijn leeftijd, nog volop van het leven en daarom gaan we voor hem opzoek naar een baasje die hem een fijne laatste tijd wil geven.

Liefde, kusjes en knuffeltjes moet je in overvloed hebben wil Bart bij je (mogen) komen wonen. Je krijgt er onvoorwaardelijke liefde en gezelschap voor terug.

Bart is sociaal met soortgenootjes en kan ook samen leven met poezenbeesten.

Stel jij je huis en hart open?

Lees meer
DANTE

DANTE

Dante is een herder x staff mix van 2 jaar oud. Deze jongen is heel actief, speels en sociaal. Hij is erg lief voor kinderen maar hele kleintjes kan hij in z’n speelsheid omver lopen, dat bedoelt hij niet kwaad maar wel iets om rekening mee te houden.

Dante kan met alle teefjes en rustige reutjes overweg. Hele dominante reuen vindt Dante minder leuk en kan hier grommelend op reageren. Een beetje "ras eigen" wat met de juiste begeleiding goed te corrigeren is.

Dante is echt een ruwe bolster, blanke pit. Altijd in voor een wandeling, knuffelpartij of even spelen met zijn bal.

Geef jij hem het leven wat hij verdiend?

Lees meer
PISTON

PISTON

Piston is een prachtige Duitse staander van 3 jaar oud. Hij is een grote, mooie en hele lieve hond. Als je hem ziet rennen, is het net een hertje.

Piston kan met alle honden en kinderen. Bij “nieuwe“ mensen kijkt hij even de kat uit de boom, maar als hij je kent is hij heel aanhankelijk en wil hij een knuffel.

We weten niet of Piston met katten kan, dus dat zullen we moeten testen.

Kan jij Piston een actieve levensstijl bieden? Bel ons dan snel.

Lees meer
TYSON

TYSON

Tyson is een prachtige Duitse Herder van ongeveer 2 jaar oud. Tyson is een makkelijke, sociale en relaxte hond voor zijn ras.

Hij is heel sociaal naar kleine hondjes. Grote honden vindt hij wat eng en spannend en gaat dan blaffen. Met de juiste begeleiding en kennismaking is dit heel goed te vormen.

Tyson is gek op mensen, lief voor kindjes, is super aanhankelijk, gehoorzaam, slim en altijd in voor een wandeling.

Geef jij Tyson de stabiliteit die hij nodig heeft? Bel dan met ons telefoonteam voor alle verdere informatie.

Lees meer
FIONA

FIONA

Fiona werd op straat gevonden en bleek, zoals vele hondjes die gevonden worden, geen chip te hebben waardoor we geen eigenaar hebben kunnen achterhalen. Niemand die naar haar op zoek was en dus gaan we een fantastisch lief baasje voor haar zoeken die haar alle liefde kan geven.

Fiona is goed doorvoed, maar liefst 26 kg schoon aan de haak. Ze mag wel een beetje afvallen maar met fijne lange wandelingen komt dit vast en zeker goed.

Fiona is lief voor kindjes, gek op soortgenootjes in allerlei soorten en maten -- voor Fiona is het leven 1 groot feest.

Kan jij Fiona een liefdevol en gelukkig leven bieden? Bel ons dan snel.

Lees meer
PINCHI

PINCHI

Pinchi is ongeveer 3 a 4 jaar oud. Ze is weggehaald bij een dame die in de loop der jaren zoveel dieren heeft verzameld dat ze ze absoluut de zorg, aandacht en liefde niet kon bieden die ze nodig hadden.

Samen met haar pups verblijft Pinchi nu in 1 van onze spaanse gastgezinnen en is het binnenkort de hoogste tijd dat er een liefdevol plekje voor haar gevonden wordt.

Pinchi is maar een klein meisje van een kilo of 7. Ze is sociaal met soortgenootjes, super lief voor mensen en gek op aandacht, kusjes en knuffeltjes.

Geef jij haar het leven wat ze verdiend?

Lees meer
NELL

NELL (Gereserveerd)

Nell is een ruwharig mixje van 7 maanden oud. Hij is met z’n broertje Naim gedumpt in een kanaal die half onder water stond en godzijdank zijn ze daar op tijd uitgehaald!!

Nell weegt nu 6 kg en zal, als hij volwassen is, rond de 10 kg gaan wegen.
Dit vrolijke ventje kan samen met alles en iedereen. Hij is heel lief, vrolijk en rustig.

Nell zou ook zeker geschikt zijn als eerste hondje. Geef jij hem een liefdevol bestaan?

Lees meer
NINA

NINA

Nina is een teefje van 8 jaar oud, 11 kilo en een klein middenmaatje. Ze is 3 jaar geleden geadopteerd en nu zoeken haar baasjes een nieuw thuis voor haar. Ze kunnen Nina niet meer bieden wat ze nodig heeft.

Wat heeft Nina dan nodig? Een consequent baasje die haar aan haar pootje meeneemt en zich als roedelleider opstelt. Tot voor kort heeft Nina die taak op zich genomen maar het bevalt haar veel beter als dat voor haar gedaan wordt.

Omdat Nina een tikkeltje onzeker is, is men onlangs gestart met een cursus. Dit doet Nina erg goed, ze is goed leerbaar en vindt het leuk.

Met soortgenoten is ze wisselend. Door haar onzekerheid wil ze nog weleens blaffen naar voorbijkomende vriendjes. We verwachten dat dit met de juiste begeleiding goed kan komen.

Ze woont momenteel samen met 2 poezenbeesten en dat gaat prima. Ze houdt van knuffelen, spelen en lange wandelingen.

Ben jij een consequente roedelleider, heb je verstand van honden en geniet je van lange wandelingen maken? Dan heb je aan Nina een wereldhond.

Lees meer
LUCKY

LUCKY

Lucky doet zijn naam geen eer aan. Hij woont namelijk sinds een aantal weken bij ons in het asiel. Alles beter dan op straat maar als je gewend bent om in een huis te leven is slapen in een kennel wel even een hele omschakeling.

Het begon namelijk zo. Als pup zijnde werd Lucky gekocht elders vandaan door een jonge man, na een aantal maanden vond hij de hond niet meer interessant en bracht hem onder bij zijn moeder die lichamelijk helemaal niet in staat is voor een dier te zorgen. Hij kwam daardoor amper buiten, maar kreeg wel veel liefde en verzorging.

De dame vroeg ons om Lucky alsjeblieft op de halen omdat dit geen leven is voor een jonge, vrolijke en actieve hond.

Lucky is een soort grote pup. Altijd blij en zin in het leven. Soortgenootjes, katten en kindjes zijn geen enkel probleem. Uiteraard kan hij in zijn enthousiasme de kleintjes omver werpen maar dat bedoelt hij niet rot!

Geef jij Lucky weer een glimlach op z'n snoetje? Bel ons dan snel!

Lees meer
KAIRO

KAIRO

Kairo is een husky mix van 2 jaar oud die graag - samen met zijn baasje de wereld ontdekt. Andere honden, en zeker de dominante honden heeft Kairo niets mee. We plaatsen hem dan ook het liefst als enigste hond bij baasjes die ervaring hebben met dit type hond.

Voor zijn baasje gaat Kairo door het vuur. Onvoorwaardelijk! Door zijn actieve karakter heeft hij zeker dagelijkse beweging en uitdaging nodig. Een cursus, hondensport of dergelijke is helemaal zijn ding.

Zie jij het helemaal zitten om deze mooiboy een fantastisch leven te bieden? Neem dan contact met ons op voor alle verdere informatie.

Lees meer
LEXI

LEXI

Lexi komt uit het dodingsstation, dat het daar geen pretje is hoeven we natuurlijk niet meer uit te leggen. Gelukkig voor Lexi was daar Monika die hem kon behoeden voor een vreselijk einde.

Lexi is een sociale, knappe vrolijke knul die met 4 pootjes vol in het leven staat. Hij is vriendelijk tegen alle mensen, vindt soortgenootjes helemaal prima en geniet van de wandelingen die hij regelmatig mag maken als er even wat tijd over is.

Lexi is een middenmaat hond.

Lees meer
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks