Bekijk onze reuen!

ROCCO

ROCCO

Rocco is een mooi-boy uit het zuiden van Spanje. Ik denk er een Spaanse waterhond en een border collie in te zien. Geen idee of t waar is hoor, leuk is hij wel.

Hij wordt geschat op 8 jaar oud en is een uit de kluiten gewassen middenmaat hond. Relaxed, easy-going, sociaal en lief. Dat is Rocco in 4 woorden.

Altijd nog zin in een relaxte wandeling, tussendoor een paar dutjes, bak met lekkere brokjes, een aai over zijn koppie en Rocco is tevreden. 

Geef jij Rocco nog een paar gelukkige jaren?

Lees meer
DEXTER

DEXTER (Gereserveerd)

Tot groot verdriet van zijn baasjes zoeken we een ander huisje voor Dexter.

Dexter is een kruising draadhaar die het beste tot zijn recht komt in een rustig huishouden. Een huis waar of alle aandacht voor hem alleen is of waar een niet-dominant soortgenootje woont, geen kleine kinderen en waar er veel met hem ondernomen wordt.

Bij zijn huidige baasjes loopt hij continu overprikkeld rond. Teveel indrukken en dat krijgt hij niet verwerkt in zijn koppie. Hij uit deze stress door andere aanwezige honden te klieren en hij durft zelfs zo ver te gaan dat hij zijn tandjes in de andere hond zet.

Is iedereen weg en komt hij tot rust dan heb je er een wereldhond aan. Luistert, loopt netjes mee aan de riem en is sociaal naar andere honden. Geen vuiltje aan de lucht. En als toetje kruipt hij lekker tegen je aan op de bank. Zoals het hoort bij een puberhond is hij ook weleens ondeugend. Dan gaat hij er met je slippers vandoor. Dus daar mag je als nieuwe baas mee aan de slag.

De basiscommando’s als ‘zit’, ‘blijf’, ‘af’ en ‘plaats’ kent hij al, dus die kan je overslaan bij de training. 

Dexter is geboren in januari 2023, weegt een kilo of 16 en heeft een abonnementje nodig bij de trimsalon. 

Kan jij Dexter bieden wat hij nodig heeft en zie jij het helemaal zitten met deze kanjer? Bel dan snel met ons telefoonteam, dan maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Lees meer
LOLO

LOLO

Dit kleine lieve mannetje is Lolo. Hij is 13 jaar oud en is op straat gekomen omdat zijn baasje uit huis is gezet en ook op straat kwam te staan. Daarom heeft hij hem naar ons gebracht zodat hij nog een liefdevol huisje kan krijgen.

Lolo is een lieve en sociale hond die alle honden, katten en kinderen kan.
In het asiel loopt hij de hele dag achter iedereen aan te hobbelen en is een echte knuffelkont.

Lolo wil graag weer een eigen baasje en mandje. Wie geeft hem enkele reis geluk?

Lees meer
BAMBU

BAMBU

Bambu is een mix van een Beagle/Breton. Hij is 8 jaar oud.

Bambu is bij ons gebracht omdat zijn baasje naar een verzorgingstehuis moest en hem met een gebroken hart moest afstaan. We hebben zijn baasje beloofd een liefdevol huisje te vinden voor lieve Bambu.

Bambu is een lieve en sociale die met alle honden en kinderen kan. Katten kunnen we testen.

Hij is nog heerlijk speels en geniet van het rondrennen met andere honden. Bambu wandelt ook heel graag. Omdat zijn baasje niet meer met hem kon wandelen is hij wat aan de zware kant, maar met wandelen en bewegen zal hij zeker afvallen.

We zoeken voor Bambu een forever home, waar hij weer van het leven kan genieten

Lees meer
MAX

MAX

Max is een grote lieverd van 1 jaar oud. Hij is een kruising Pyreneese Berghond/labrador en nog echt een pup in gedrag.

We hebben Max weggehaald bij een finca waar hij in vreselijke toestand vastgebonden werd gevonden met z’n hondenvriendje. We werden gewaarschuwd door de buren en hebben hem in beslag genomen.

Max kan met alle honden en (grotere) kinderen. Door zijn formaat en speelse gedrag kan hij kleintjes ondersteboven lopen.

Katten weten we niet maar kunnen we op verzoek testen.

We zoeken voor Max een liefdevol gezin, waar hij de ruimte heeft en waar hij opgevoed wordt. Hij is ontzettend lief en sociaal en wil graag leren en pleasen. Max weegt 45 kg

Lees meer
NEVAT

NEVAT

Nevat is een knappe en erg sociale verschijning van 2 jaar oud. We vermoeden dat hij een kruising lab/Husky is.

Nevat is een erg aanhankelijke en gehoorzame hond. Hij is energiek, en heeft echt z’n beweging en wandelingen nodig.

Nevat zit in een kennel met reutjes en teefjes en is vriendjes met iedereen.
Voor kinderen is hij ook ontzettend lief.

Katten weten we niet, maar kunnen we op verzoek testen.

Nevat is een middenmaat van 22 kg.

Lees meer
WILSON

WILSON

Wilson en zijn zusje Wanda zijn het resultaat van een ‘oeps’-nestje.

Papa is een stoere Rottweiler en mama een mix Podenco/Rhodesian. We hebben de pups opgenomen in ons asiel op voorwaarde dat papa en mama geholpen werden.

Wilson is een black beauty. We vermoeden dat hij uitgroeit tot formaat labrador. Hij is geboren in december 2023. Hij is heel sociaal en leergierig. De kleinsten onder ons kunnen door lompigheid van Wilson omver gelopen worden. Wilson bedoelt het goed, hij wil alleen maar spelen.

Wilson en katten is ook een prima combinatie. Hij wil graag met ze spelen dus de katten moeten wel aan honden gewend zijn. Of het leuk vinden om een hondenspeelmaatje te krijgen. 

Bel jij snel ons telefoonteam voor meer informatie over Wilson?

Lees meer
TOGO

TOGO

Togo is op het het strand gevonden. Mensen hadden een handdoek over hem heen gelegd, hij kon amper bewegen, had open wonden en was broodmager. Jonathan, de dierenarts, heeft hem mee naar huis genomen en heeft hem verzorgd tot hij weer helemaal opgeknapt was. 

Togo is een mooie draadhaar en wordt geschat op 4 jaar oud.

Hij kan met alle honden, alleen heeft hij wel voernijd. Dat komt omdat hij uitgehongerd was en waarschijnlijk nooit veel te eten heeft gekregen. Togo kan prima samenwonen met andere honden alleen samen eten zit er dus niet in met hem. Dan moet hij even apart gezet worden van de rest.

Verder is het een schat van een hond, wel een jachthond dus katten en Togo is vermoedelijk niet zo’n succes. 

Wil jij lekker aan de slag met deze vrolijke vriend en beloof je hem dat hij nooit meer honger hoeft te lijden? Bel dan snel ons telefoonteam.

Lees meer
MANNI

MANNI

Kijk nou wat een leukerd! Geen idee wat ze er allemaal ingestopt hebben, een beetje podenco, een beetje….? Maakt ook niet uit, ‘he is a wonderfull dog’ aldus Monica.

Goed met jongens en meisjes, zowel het menselijke soort als de hondensoorten. Sterker nog, hij is gek op menselijke aandacht. Hoe meer hoe beter, denkt Manni. Eigenlijk gewoon een ongecompliceerd hondenbeest.

Vermoedelijk geboren in 2022 en een flinke jongen. Al mogen er best nog wat vetjes bij op zijn botjes. 

Manni houdt ervan om de wijde wereld in te trekken. Loop jij gezellig met hem mee?

Lees meer
AMANECER

AMANECER

Amanecer betekent zonsopkomst. Toepasselijke naam voor dit zonnetje.

Deze mooie fluffy boy komt uit het zuiden van Spanje. En zoals vaker, hebben ze onze hulp ingeroepen. Wij gaan de ultieme poging wagen om Amanecer te verhuizen naar zijn eigen mandje.

Naar verwachting 1 jaar oud (april 2023) en een klein middenmaat hondje. Lief voor alles en iedereen. Sociaal, gezellig en speels.

Wij zoeken een baasje die hem lekker verwend met lange wandelingen, knuffels en speelkwartiertjes. En hem af en toe meeneemt naar de kapper.

Lees meer
PEPPIE

PEPPIE (Gereserveerd)

Peppie is samen met zijn mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken. Ze lijken allemaal erg op hun mama.


Peppie zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Hij is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine ventje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
HARRY

HARRY

Harry is een hele rustige en lieve hond die graag een wandelingetje maakt. Hij luistert goed is graag bij je en kan na gewenning prima even alleen zijn. Ook andere hondjes zijn geen enkel probleem.

Harry is niet meer de aller jongste (8 jaar )al zou zijn uiterlijk anders doen vermoeden. Met zijn lieve oogjes pakt hij iedereen direct in. Vanwege artrose in zijn pootje zijn een paar kleine wandelingetjes van 10 minuten genoeg. Hij geniet daar intens van en verder wil hij gewoon graag bij je zijn.

Harry heeft Leishmania en krijgt hiervoor zijn medicatie.

Harry wil het liefst een niet te druk huishouden of een plekje ergens met oudere kinderen (vanaf ongeveer 14 jaar). Is het te druk dan zal hij zich terugtrekken en weer op leven, zodra de rust is teruggekeerd.

Degene die Harry mag adopteren krijgt een waar cadeautje in huis. Ben jij de gelukkige?

Lees meer
TURIN

TURIN

Turin is een klein podencootje van 10 jaar oud. Hij is samen met 3 andere podenco’s weggehaald bij een jager die de honden hun hele leven aan een korte ketting aan ‘n muur vast ketende. Afschuwelijk!

Turin is een heel lief hondje die weinig liefde heeft gekend. Als de vrijwilligers bij zijn kenneltje komen maakt zijn staartje overuren. Alsof hij alle gemiste liefde en aandacht nu wil inhalen.

We hopen dat hij zijn laatste jaren lekker bij iemand thuis op de bank mag liggen. Stel jij je bank beschikbaar? En beloof je hem dan ook dat hij wordt overladen met kusjes, knuffels en liefde? Dat verdient hij.

Lees meer
FINCH

FINCH

Slungelige Finch is samen met zijn zusje vanuit Valencia naar Amposta gekomen. In de regio van Valencia worden bijna geen honden geadopteerd en daarom wagen wij een kansje.

Finch is vermoedelijk in november 2023 geboren en zal nog een stukje groter groeien. Nu is hij nog een lekkere puberpup die zich geen raad weet met zijn lange poten. Af en toe struikelt hij over zijn eigen pootjes. 

We denken dat er iets Podenco-achtigs in hem verstopt zit. 

Finch is een ongecompliceerde pup en heeft zin om de wereld te ontdekken. Wil jij hem daarbij vergezellen?

Lees meer
NANU

NANU

Het baasje van Nanu kon de huur niet meer betalen en werd daardoor het huis uitgezet. Tijdens die uithuiszetting is Nanu zo geschrokken dat hij via de tafel over de rand van het balkon is gesprongen.

Vervolgens heeft hij 5 dagen met 2 gebroken voorpootjes en een open wond in de struiken gelegen. Aan zijn lot overgelaten. Oplettende buurtbewoners hebben Marina gebeld en zij is Nanu op gaan halen. Nanu is 4x geopereerd en inmiddels loopt hij weer vrolijk rond (zie filmpje).

In Spanje hebben ze hem leren kennen als een vrolijk en sociaal kereltje. Hij is lief voor soortgenootjes, poezen en mensen. Nanu is geboren in april 2019.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor Nanu. Denk jij dat je hem dat kan geven neem dan snel contact op met ons telefoonteam. Uiteraard neemt Nanu zijn medisch dossier mee als hij gaat verhuizen.

Lees meer
BAILY

BAILY (Gereserveerd)

Baily is samen met zijn mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Baily zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Hij is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine ventje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
LUCAS

LUCAS

Black beauty Lucas in januari 2024 geboren in Valencia en nu woonachtig in Amposta.

Hij vermaakt zich met spelen, dutjes doen, eten en zodra de mogelijkheid zich voordoet stort hij zich op zijn verzorgers voor een lekkere knuffelsessie.

Zwarte honden worden minder snel geadopteerd. Ik snap er helemaal niks van en zeker niet als je Lucas ziet, dan smelt je toch?!

Zie jij het helemaal zitten om met Lucas aan je zij te shinen tijdens de puppyles? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
LLUC

LLUC

Lluc is een schillerstövare. En nee, dat is geen Ikea-hond die je zelf in elkaar moet zetten. 

De schillerstövare komt van oorsprong uit Zweden en is de snelste Zweedse jachthond. Ze staan bekend om hun aanhankelijkheid, ze zijn lief en energiek.

Lluc is een blij ei, heeft energie voor 10, en is gek op zijn vriendjes en vriendinnetjes. Supersociaal naar mensen, groot en klein. De allerkleinsten onder ons kunnen in Lluc zijn enthousiasme zomaar ondersteboven gelopen worden. Valhelmen en kniebeschermers worden niet meegeleverd.

Of katten en Lluc een goede combinatie is weten we niet. Maar gezien het feit dat het een jachthond betreft denken we dat het beter is als Lluc in een huis zonder kat komt te wonen. 

Lluc is vermoedelijk geboren in maart 2023, weegt zo’n 16 kilo en zoekt een actieve en sportieve baas. Eentje die samen met hem het avontuur opzoekt, lange wandelingen maakt en leuke cursussen gaat doen.

Ben jij het zat om elke keer in je eentje te gaan hardlopen? Of urenlang alleen in het bos te dwalen? Denk dan eens aan Lluc, hij komt je graag gezelschap houden.

Lees meer
CARLOS

CARLOS

Kijk dit oude knarretje eens. Carlos is de naam en geschat op 10 jaar oud.

Hij zat in een asiel in Cordoba. De kans dat hij geadopteerd wordt in Cordoba is erg klein, vandaar dat hij gezellig bij ons is komen wonen.

Carlos is een klein middenmaatje en nog aardig fit voor zijn leeftijd. Sociaal met soortgenoten en loopt keurig mee aan de riem.

Voor dit ongecompliceerde ventje zoeken wij een wat rustiger huishouden. Als je al op leeftijd bent heb je geen zin meer in drukke kinderen om je heen. Dan wil je gewoon lekker je dutjes doen op de bank, paar fijne wandelingen per dag en rustig je brokjes op kunnen eten. 

Wie geeft Carlos zijn beloofde enkeltje geluk?

Lees meer
ROCK

ROCK

Rock verblijft in ons asiel nadat hij gevonden werd in een dorpje verderop. De instantie daar kon niet helpen en zodoende is hij bij ons terecht gekomen.

Rock is een hele lieve, grote en iets wat lompe hond. Hij heeft een open en vriendelijk karakter en gaat bij iedereen langs voor een kusje en een knuffeltje.

Voor Rock zoeken we mensen met enige honden ervaring, die hem de juiste begeleiding kunnen geven en die voldoende tijd en ruimte hebben.

Zie jij het helemaal zitten deze kanjer toe te voegen aan je leven? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
MOCHI

MOCHI

Mochi is een reutje van zo'n 10 jaar oud. Hij komt van dezelfde jager als Cameron.

Mochi kijkt je aan met een blik vol liefde. Zo intens lief is hij - en dat na zo'n vreselijk leven.... Mochi geeft zelfs pootjes en is nog speels. Een hele lieve en makkelijke hond die zichzelf jaren weggecijferd heeft.

Sociaal met soortgenootjes, lief voor kindjes en gek op aandacht. Geef jij Mochi de mooiste laatste jaren van zijn leven?

Lees meer
BUMER

BUMER

Bumer is zo'n 8 jaar oud. Hij werd op een ochtend gevonden, vastgebonden aan de poort met een tuigje met zijn naam erop. Zijn trieste blik ging door merg en been.

Het asiel leven begon zijn tol te eisen en Bumer werd depressief en is zelfs opgenomen in de kliniek geweest omdat hij ziek werd van verdriet. Inmiddels gaat het gelukkig weer wat beter met hem, maar het leven in het asiel is te hard voor hem.

Bumer is heel erg aanhankelijk en een ontzettend lieve hond. Hij kan met alle kinderen, teefjes en met niet dominante reuen. Hij is zelf niet dominant maar andere dominante mannetjes reageren soms op hem.

Bumer weegt 24 kg en is een formaat labrador maar dan een slanke versie.
Hij is nog erg actief, gaat heel graag mee wandelen en wil niets liever dan zijn eigen plekje in een warm huis vol liefde.

Lees meer
ALICATE

ALICATE

Wanneer je aan Alicate denkt, denk je eerst aan een paar fantastisch eigenwijze oren die een eigen leven leiden.

Maar niet alleen de oren zijn geweldig, ook de hond die erbij hoort vreet je op! Gek op mensen - kusjes en knuffeltjes in overvloed en wanneer je aan de wandel gaat dansen zijn oortjes en wiebelkontje vrolijk naast je mee.

Alicate is sociaal met soortgenootjes. Hij komt oorspronkelijk uit het zuiden van Spanje. Een vriendin van Monika vraagt regelmatig om hulp voor de honden die daar in een shelter verblijven omdat de adopties daar vandaan bijna niet plaatsvinden.

Alicate deelt zijn kenneltje met meerdere andere honden - geen enkel probleem. Hij is onlangs gecastreerd en helemaal klaar voor een nieuwe avontuur! Ga jij die met hem aan?!

Lees meer
FREDDY

FREDDY

Freddy is samen met Frigola (die al in Nederland geadopteerd is) in het asiel gekomen. Een vrijwilligster heeft hem in opvang genomen en omschrijft hem als de ideale hond. Lief, sociaal, relaxt en erg aanhankelijk.

Freddy lijkt op een grote Golden Retriever (mix). Hij kan goed overweg met alle honden, katten en kinderen.

Freddy is een rustige en sociale hond. Vindt het heerlijk om met je te knuffelen en gaat graag mee voor een wandelingetje.

Heb jij ruimte in je huis en hart over? Wacht dan niet langer en bel ons telefoonteam!

Lees meer
BART

BART (Gereserveerd)

Bart komt uit een asiel in het zuiden van Spanje. Samen met een heel oud teefje werd hij daar gebracht, de reden daarvan is onbekend maar dat zulke oude hondjes niet thuis horen in een asiel is wel duidelijk.

Bart en zijn oude vriendinnetje zijn gelukkig bij Monika terecht gekomen waar ze alle verzorging krijgen die ze nodig hebben. Het oude teefje mag bij Monika blijven wonen, ze is te oud en te zwak om te kunnen reizen dus mag haar laatste periode genieten van een liefdevol leven bij Monika.

Voor Bart is het gelukkig een ander verhaal. Dit ventje geniet, ondanks zijn leeftijd, nog volop van het leven en daarom gaan we voor hem opzoek naar een baasje die hem een fijne laatste tijd wil geven.

Liefde, kusjes en knuffeltjes moet je in overvloed hebben wil Bart bij je (mogen) komen wonen. Je krijgt er onvoorwaardelijke liefde en gezelschap voor terug.

Bart is sociaal met soortgenootjes en kan ook samen leven met poezenbeesten.

Stel jij je huis en hart open?

Lees meer
DANTE

DANTE

Dante is een herder x staff mix van 2 jaar oud. Deze jongen is heel actief, speels en sociaal. Hij is erg lief voor kinderen maar hele kleintjes kan hij in z’n speelsheid omver lopen, dat bedoelt hij niet kwaad maar wel iets om rekening mee te houden.

Dante kan met alle teefjes en rustige reutjes overweg. Hele dominante reuen vindt Dante minder leuk en kan hier grommelend op reageren. Een beetje "ras eigen" wat met de juiste begeleiding goed te corrigeren is.

Dante is echt een ruwe bolster, blanke pit. Altijd in voor een wandeling, knuffelpartij of even spelen met zijn bal.

Geef jij hem het leven wat hij verdiend?

Lees meer
PISTON

PISTON

Piston is een prachtige Duitse staander van 3 jaar oud. Hij is een grote, mooie en hele lieve hond. Als je hem ziet rennen, is het net een hertje.

Piston kan met alle honden en kinderen. Bij “nieuwe“ mensen kijkt hij even de kat uit de boom, maar als hij je kent is hij heel aanhankelijk en wil hij een knuffel.

We weten niet of Piston met katten kan, dus dat zullen we moeten testen.

Kan jij Piston een actieve levensstijl bieden? Bel ons dan snel.

Lees meer
TYSON

TYSON

Tyson is een prachtige Duitse Herder van ongeveer 2 jaar oud. Tyson is een makkelijke, sociale en relaxte hond voor zijn ras.

Hij is heel sociaal naar kleine hondjes. Grote honden vindt hij wat eng en spannend en gaat dan blaffen. Met de juiste begeleiding en kennismaking is dit heel goed te vormen.

Tyson is gek op mensen, lief voor kindjes, is super aanhankelijk, gehoorzaam, slim en altijd in voor een wandeling.

Geef jij Tyson de stabiliteit die hij nodig heeft? Bel dan met ons telefoonteam voor alle verdere informatie.

Lees meer
NELL

NELL (Gereserveerd)

Nell is een ruwharig mixje van 7 maanden oud. Hij is met z’n broertje Naim gedumpt in een kanaal die half onder water stond en godzijdank zijn ze daar op tijd uitgehaald!!

Nell weegt nu 6 kg en zal, als hij volwassen is, rond de 10 kg gaan wegen.
Dit vrolijke ventje kan samen met alles en iedereen. Hij is heel lief, vrolijk en rustig.

Nell zou ook zeker geschikt zijn als eerste hondje. Geef jij hem een liefdevol bestaan?

Lees meer
LUCKY

LUCKY

Lucky doet zijn naam geen eer aan. Hij woont namelijk sinds een aantal weken bij ons in het asiel. Alles beter dan op straat maar als je gewend bent om in een huis te leven is slapen in een kennel wel even een hele omschakeling.

Het begon namelijk zo. Als pup zijnde werd Lucky gekocht elders vandaan door een jonge man, na een aantal maanden vond hij de hond niet meer interessant en bracht hem onder bij zijn moeder die lichamelijk helemaal niet in staat is voor een dier te zorgen. Hij kwam daardoor amper buiten, maar kreeg wel veel liefde en verzorging.

De dame vroeg ons om Lucky alsjeblieft op de halen omdat dit geen leven is voor een jonge, vrolijke en actieve hond.

Lucky is een soort grote pup. Altijd blij en zin in het leven. Soortgenootjes, katten en kindjes zijn geen enkel probleem. Uiteraard kan hij in zijn enthousiasme de kleintjes omver werpen maar dat bedoelt hij niet rot!

Geef jij Lucky weer een glimlach op z'n snoetje? Bel ons dan snel!

Lees meer
KAIRO

KAIRO

Kairo is een husky mix van 2 jaar oud die graag - samen met zijn baasje de wereld ontdekt. Andere honden, en zeker de dominante honden heeft Kairo niets mee. We plaatsen hem dan ook het liefst als enigste hond bij baasjes die ervaring hebben met dit type hond.

Voor zijn baasje gaat Kairo door het vuur. Onvoorwaardelijk! Door zijn actieve karakter heeft hij zeker dagelijkse beweging en uitdaging nodig. Een cursus, hondensport of dergelijke is helemaal zijn ding.

Zie jij het helemaal zitten om deze mooiboy een fantastisch leven te bieden? Neem dan contact met ons op voor alle verdere informatie.

Lees meer
LEXI

LEXI

Lexi komt uit het dodingsstation, dat het daar geen pretje is hoeven we natuurlijk niet meer uit te leggen. Gelukkig voor Lexi was daar Monika die hem kon behoeden voor een vreselijk einde.

Lexi is een sociale, knappe vrolijke knul die met 4 pootjes vol in het leven staat. Hij is vriendelijk tegen alle mensen, vindt soortgenootjes helemaal prima en geniet van de wandelingen die hij regelmatig mag maken als er even wat tijd over is.

Lexi is een middenmaat hond.

Lees meer
CARBO

CARBO

Carbo is een pup van zo'n 6 maanden oud. Een rustig, ietwat verlegen, pup die graag speelt met soortgenootjes en kindjes.

Carbo verblijft in 1 van onze spaanse gastgezinnen waar hij "de kneepjes van het huishond zijn" alvast leert. Natuurlijk moeten zijn nieuwe baasjes hem verder opvoeden maar de basis kent hij al.

Cabo wandelt netjes mee aan de lijn en is zo goed als zindelijk - uiteraard kan dit tijdelijk veranderen in een nieuwe omgeving.

Cabo en katten is geen goed idee, daar gaat hij blaffend achteraan.

Ben jij bereid tijd, liefde en geduld te investeren in dit ventje? Neem dan contact met ons op en wie weet mag hij binnenkort wel bij jou komen wonen!

Lees meer
BIEL

BIEL

Biel werd gedumpt op een afgelegen stuk grond wat gelukkig werd gezien door een voorbijganger die ons belde.

Biel is wat timide, maar zijn vaste verzorgers kunnen hem makkelijk benaderen en knuffelen. Er vergt dus wel wat tijd en geduld om zijn vertrouwen te winnen maar zodra je dit gewonnen hebt is hij je beste vriendje.

Biel kan niet overweg met dominante reutjes, alle andere hondjes zijn geen probleem.

Bij binnenkomst werd Biel positief getest op leishmania waar hij direct voor behandeld is. Zijn organen zijn in orde het de komende 6 maanden slikt hij zowieso nog allopurinol. Uiteraard krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Geef jij Biel een leven vol liefde en goede zorgen?

Lees meer
HAKON

HAKON

Hakon is door Monika weggehaald uit een asiel in een ander deel van Spanje. De adopties zijn daar nihil en regelmatig vragen ze Monika om hulp. Zodoende verblijft Hakon nu bij haar in het asiel.

Hakon is een beetje verlegen maar draait snel bij als hij doorheeft dat het goed volk is. Hij speelt graag met soortgenootjes en is gek op zijn vaste verzorgers.

Of Hakon met katten kan is (nog) niet bekend maar dat kan altijd getest worden.

Geef jij Hakon een leven vol liefde? Bel dan snel!

Lees meer
TURBO

TURBO

Ben jij op zoek naar het perfecte familie hondje? Stop dan met zoeken en lees snel verder!

Turbo is de naam. Een (vermoedelijk) labrador mixje van zo'n 20 kg en 1.5 jaar oud. Turbo is de vrolijkheid zelf! Wandelen, rennen, spelen en snoepjes eten behoren tot zijn favoriete bezigheden. Hij is gek op kindjes en gooit dan ook alle charmes in de strijd zodat ze met hem gaan spelen.

In huis is Turbo een relaxt hondje. Doordat hij momenteel in 1 van onze spaanse gastgezinnen verblijft weet hij al een beetje hoe het leven als huishond werkt.

Ook soortgenootjes zijn geen enkel probleem voor Turbo. Poezenbeesten is niet bekend maar kan uiteraard altijd getest worden.

Geef jij Turbo een leven vol liefde?

Lees meer
BLANC

BLANC

Blanc is als ieniemini pupje aangeschaft door zijn eerste eigenaren. Deze eigenaren gingen verhuizen en wilde Blanc niet meenemen dus brachten ze hem bij ons asiel langs....... Wat we hiervan vinden houden we maar voor ons, feit is dat Blanc nu veilig bij ons is en we er alles aan doen om een goed plekje voor hem te vinden.

Blanc is pas anderhalf jaar oud - een vrolijke jongen die elke dag zin in een feestje heeft. Wandelen, spelen met vriendjes of knuffelen met de mensen - hij vindt het allemaal even leuk.

Blanc kan ook samen met poezenbeesten, maar gezien zijn leeftijd en lompigheid moeten de katten wel gewend zijn aan honden.

Kan jij Blanc het leven geven wat hij verdiend? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
COC

COC

Coc is een reutje van 5 jaar, een herder mix. Coc is weggehaald bij een alcoholist en naar ons toe gebracht.

Coc is heel slim en leergierig en kent verschillende commando’s. Hij kan op sommige mannen wat wantrouwig reageren, maar als hij ze kent is hij om. Hij kan bij alle teefjes en pups. Waarschijnlijk ook bij reuen maar ze gaan hem eerst castreren, door zijn uiterlijk reageren andere reuen op hem en een risico lopen op een gevecht doen we uiteraard niet.

Coc is een perfecte hond voor mensen die al enige kennis van honden hebben. Die hem de juiste begeleiding en beweging kunnen geven zodat hij zijn "ei" kwijt kan.

Kan je hem dit bieden? Dan heb je er een wereld hond aan.

Lees meer
COCO

COCO

Coco is geboren in april 2023, hij is als pup geadopteerd in Spanje. Helaas bleek hij niet bij de mensen thuis, maar op een stukje grond van hen te zitten, helemaal alleen. Daar ontsnapte hij uit verveling en zodoende kwam hij in het asiel en hebben ze hem niet meer teruggegeven in overleg met de politie. 

Coco is een podencomix. Hij kan goed overweg met alle honden en kinderen. Hij is gek op wandelen, rennen en spelen dus een actief baasje is wel vereist voor hem.

Of Coco met katten kan is nog niet bekend maar kan uiteraard getest worden.

Lees meer
TONYO

TONYO (Gereserveerd)

Tonyo is een Griffon van zo'n 8 jaar oud. Hij werd gevonden en bleek aangereden te zijn waarbij zijn voorpoot op een hele lelijke manier gebroken is. Jonathan onze dierenarts heeft hem geopereerd en hem tijdens het herstel in huis genomen zodat hij rustig kon herstellen.

Helaas moest Tonyo weer plek maken voor een andere hond in nood en zodoende verblijft hij nu in ons asiel wat hij alles behalve leuk vind.

Tonyo is een ontzettende lieve en aanhankelijke hond. Hij wandelt netjes mee, is gek op knuffelen en is in huis zindelijk.

Tonyo is sociaal met soortgenootjes maar, hele drukke honden grommelt hij weg. Hij doet ze niets maar dat drukke gedoe hoeft niet zo nodig van hem. Hij houdt van zijn rust en van lekker knuffelen met zijn baasjes.

Tonyo is lief voor kinderen en heeft in een gastgezin gewoond met katten. Als ze naast hem liggen dan kijkt hij er niet naar om, maar buiten in de tuin vindt hij het leuk om erachteraan te rennen. Hij doet ze verder niets.

Heb jij tijd, liefde en ruimte in je huis en hart? Bel dan snel voor onze Tonyo!

Lees meer
ROCKY

ROCKY

Rocky is een labrador X dog mix.

Hij werd weggegeven door zijn eigenaar, de betreffende "nieuwe eigenaar" zorgde niet voor hem en gaf hem weer door aan een 3e, ook daar ontbrak het aan liefde en verzorging en zodoende is Rocky inbeslag genomen en bij ons terecht gekomen.

Rocky is een hele grote, lieve en sociale hond maar door zijn postuur reageren (voornamelijk) reuen vaak op hem, daar kan Rocky zelf niks aan doen maar wel "handig" om te weten voor de nieuwe baasjes.

Rocky weegt 35 kg en is zo'n 7 a 8 jaar oud. Hij is lief voor kindjes, wandelt graag met je mee en is gek op lekkere snoepjes. Helaas voor Rocky is er nog nooit iemand geweest die naar hem heeft gevraagd en het asiel leven begint een beetje zijn tol te eisen. We merken dat zijn vachtje doffer wordt, hij sneller weer in zijn mandje kruipt en de glans een beetje uit zijn ogen verdwijnt.

Kan jij Rocky de glans in zijn leven weer teruggeven? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
BRUNO

BRUNO

Rottweiler fans opgelet: meet Bruno.

Bruno is een prachtige rottweiler met kale plekjes op zijn oren en neus. Toen hij bij ons binnenkwam zat hij onder de vlooien en door de jeuk heeft hij zo zitten krabben dat zijn huid daar kapot van is gegaan. Zijn huid is inmiddels genezen maar de haartjes groeien niet meer terug. Maakt niks uit hij blijft om op te vreten deze lieve beer. Lief voor soortgenoten en mensen vanaf een jaar of 16. Jongere kinderen en Bruno is geen match. Die zijn te onvoorspelbaar, dat snapt Bruno niet.

Verder is Bruno gek op speelgoed, schoenen, telefoons.....met Bruno in huis weet je zeker dat je een heel opgeruimd huis hebt. Laat je iets slingeren dan eigent Bruno het zich toe en als je pech hebt, bijt hij het kapot. Buiten wandelt hij netjes mee aan de riem. Ga je eventjes weg en kan Bruno niet mee? Geen probleem, hij kan, na gewenning, even alleen zijn. Bij het gastgezin waar hij nu verblijft gaat hij dan in de bench, moppert eventjes maar gaat daarna lekker liggen slapen.

De leishmania parasiet heeft ook Bruno gevonden. Hij slikt hier medicatie voor en hiermee is het onder controle.

Voor lieve, speelse en sociale Bruno zoeken wij een baas die verstand heeft van rottweilers en die ook nog eens stevig in zijn schoenen staat. Bruno geniet namelijk van alle aandacht die hij krijgt en hangt dan met zijn volle gewicht tegen je aan. Wil jij shinen met Bruno aan je zij? Heb jij heel veel liefde te geven? Ben je gek op knuffelen? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
BYRON

BYRON

Byron is een lieve en aanhankelijke stafford van 4 jaar oud. Hij is als pup in een gezin gaan wonen waar ook een andere stafford was. Vanaf het begin werd hij niet geaccepteerd door de andere hond. Ze hebben van alles geprobeerd, maar uiteindelijk hebben ze toch besloten om Byron via ons te herplaatsen, omdat de andere hond er het eerste was.

Byron kan met alle teven en pups. Door het gedrag van de andere reu, accepteert hij andere reuen nu ook minder. Met de ene gaat het goed, met de andere (dominante) niet.

Byron is megalief voor kinderen. Die kunnen alles bij hem doen. Katten en Byron gaan niet samen.

We zoeken voor Byron een baas die bekend is met het ras. Die weet dat deze ruwe bolster, blanke pit ontzettend lief is voor alle mensen, maar dat ze naar andere reuen erg dominant kunnen zijn.

Byron is nu, in afwachting van zijn daadwerkelijke adoptatie op afstand geadopteerd door Annet en Steve waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
HADES

HADES

Hades was van een jongeman die nog bij zijn ouders thuis woonde. Die wilden geen hond meer in huis, en zodoende heeft die jongen een aantal weken met Hades in de auto geslapen. Intens verdrietig kwam hij bij ons asieltje vragen of we alsjeblieft een plekje voor hem hadden omdat de situatie niet meer houdbaar was. Onze meiden hebben een plekje vrijgemaakt, ondanks dat het asiel mega vol zit en er eigenlijk niets meer bij kan konden ze het niet over hun hart verkrijgen de jongen weg te sturen. 

Hades heeft zich gelukkig snel aangepast. Een mega vrolijke en uberlompe puberpup is het, er zit geen kwaad in maar je moet wel stevig in je schoenen staan wil je niet onderste boven gelopen worden - letterlijk en figuurlijk. 

Hades is sociaal met soortgenootjes en lief met kinderen - MAAR ook de allerkleinste loopt hij per ongeluk onderste boven dus een gezin met hele kleine kindjes is misschien niet helemaal handig.

Heb jij tijd, zin en genoeg energie om deze vrolijke stuiterbal verder op te voeden? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
COCO

COCO

Coco is een super leuk, lief en enthousiast hondje, geboren in juni 2021, en weegt ongeveer 19 kg. Coco werd als pup zijnde geadopteerd en onlangs terug naar ons asiel gebracht. Zijn huidige baasjes waren hele dagen van huis en vonden het sneu dat hij heel veel alleen was.

Coco is een heel actief hondje die alle prikkels in het asiel niet kan verwerken. Zijn koppie maakt overuren en dat maakt dat hij erg druk is. Wij verwachten dat hij in een huiselijke omgeving helemaal tot zijn recht komt. 

Coco is ontzettend lief voor kindjes en sociaal met alle andere hondjes. Hij is altijd in voor een spelletje, lange wandelingen en een stevige knuffelsessie, kortom een maatje voor het leven. 

Het is nog niet bekend of Coco overweg kan met katten, maar dat kan bij interesse altijd getest worden. 

In afwachting van defintieve adoptie is Coco op afstand geadopteerd door Annemieke waarvoor hartelijk dank.

Lees meer

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks