Bekijk onze reuen!

VALENTIN

VALENTIN

Kleine Valentin, geboren begin dit jaar, komt uit Valencia. Daar is het niet gelukt om een baasje te vinden dus nu gaat hij zijn geluk bij ons beproeven.

Valentin is een vrolijk, grappig en ongecompliceerd puppenkind. Wederom zo’n schatje met geweldige oren. 

Zoals elke pup moet ook Valentin opgevoed worden. Samen op cursus, leren aan de riem te lopen en leren dat jouw schoenen niet zijn speelgoed is. 

Zie jij het helemaal zitten met onze vrolijke vriend? Bel dan snel ons telefoonteam.

Lees meer
GILBERT

GILBERT

Gilbert is het lievelingetje van Laura. 

Een heel relaxt, wat timide hondje. Zo eentje die niet opvalt in de drukte.  Wel een hondje die keurig meeloopt aan de riem. Eentje die geniet van een wandeling en de aandacht die hij krijgt.

Gezien zijn wat timide houding verdient hij het om als enige hond in huis te zijn. Zodat hij de aandacht niet hoeft te delen. Dat gunnen we hem zo erg.

Gilbert is geboren in 2022 en weegt zo’n 15 kilo.

Voor Gilbert zoeken we het allerliefste baasje. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor dit lieve kereltje.

Lees meer
DRACK

DRACK

Geboren in 2022 en tot een aantal weken geleden zijn leven doorgebracht in een schuurtje. Zijn "eigenaar" had geen zin om voor hem te zorgen en dit leek hem de beste oplossing....

Gelukkig voor Drack kwam dit via via ter oren bij 1 van onze vrijwilligers en hebben ze de eigenaar kunnen overhalen Drack aan hen af te staan.

Momenteel leert Drack hoe het is om een geliefde (huis) hond te zijn. Wandelen aan de riem wordt met hem geoefend net zoals de basis opvoeding die elke (jonge) hond hoort te krijgen.

Drack is een blij ei, maakt van elke dag een feestje en geniet van zijn "vrije" leventje.

Zie jij het helemaal zitten deze knappe labrador op te nemen in je gezin? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
DUQUE

DUQUE

Podenco liefhebbers opgelet - mogen we jullie voorstellen aan onze knappe Duque?! Lief, sociaal en stabiel zijn typische karakter eigenschappen die bij Duque horen.

Duque is sociaal met soortgenootjes, laat de poezenbeesten met rust en is lief voor de kindjes die in de weekenden in het asiel langs komen.

Kan jij Duque het leven bieden wat hij verdient? Neem dan contact met ons telefoonteam op.

Lees meer
NUS

NUS (Gereserveerd)

Samen met zijn mama liep Nus op straat, helemaal alleen en geen baasje die opzoek was naar hen.....

Nus is een heerlijk vrolijk pup, geboren in mei 2024. Ondeugend, speels en vindingrijk - zoals een pup hoort te zijn! Je merkt nu al dat er jachtinstinct in dit kleine mannetje zit, daar zullen zijn nieuwe baasjes dus ook zeker rekening mee moeten houden en hem de juiste uitdaging kunnen geven. We noemen dit ras een Braco.

Zie jij het helemaal zitten Nus op te voeden, trainingen met hem te gaan volgen en hem de komende jaren goed te verzorgen? Bel dan snel met ons telefoonteam voor alle informatie over Nus en over de adoptieprocedure.

Lees meer
BUBI

BUBI

Bubi is naar schatting geboren in 2022, formaat labrador met een ontzettend lief en aanhankelijk karakter. Hij is erg gehoorzaam, aanhankelijk en sociaal.

Bubi is samen met Max binnengebracht en werd positief getest op hartworm, daar is hij direct voor behandeld met gewenst resultaat - de hartworm is uitgeroeid en Bubi gezond verklaard!!

Of Bubi met katten kan is (nog) niet bekend maar kan natuurlijk getest worden. Soortgenootjes en kindjes zijn geen enkel probleem.

Zie jij het zitten een vriendje voor het leven te adopteren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Lees meer
CRISPIN

CRISPIN

Gevonden op straat, vermoedelijk bewust gedumpt aangezien hij geen chip heeft en niemand uit het dorp hem ooit gezien heeft.

Met zijn 4 a 5 kg staat Crispin prima zijn mannetje in het asiel. Hij speelt, rent en ravot gezellig in de rondte samen met de andere honden, de verzorgers worden dagelijks voorzien van een portie Crispin liefde en ook de andere honden hebben er een gezellig vriendje aan.

De kindjes komen in het weekend vaak spelen en wandelen met de hondjes en zijn allemaal dol op dit ventje.

Crispin is naar schatting geboren in 2023 en helemaal klaar om de reis naar Nederland te mogen maken, nu alleen nog een baasje die hem met open armen ontvangt. Ben jij degene die we zoeken? Twijfel dan niet, pak de telefoon en bel met ons telefoonteam!

Lees meer
RASTA

RASTA

Geboren in 2012, gevonden op straat met een vieze vacht vol klitten - omgedoopt tot Rasta verblijft hij nu in ons asiel, uiteraard na een bezoekje aan de kapper.

Rasta weegt zo'n 7 kilo, een klein formaat hond die makkelijk mee te nemen is naar een terrasje of een dagje weg. In het begin vind hij nieuwe mensen wat spannend, opzich niet gek als je bedenkt wat hij allemaal mee heeft moeten maken tijdens zijn leven op straat, maar zodra hij je kent komt hij kusjes en knuffie's halen en huppelt hij vrolijk achter je aan.

Rasta is sociaal met soortgenootjes en zou een honden vriendje zeker kunnen waarderen. Biedt jij Rasta een fijn pensioen?

Lees meer
KERMIT

KERMIT

Is het Kermit de kikker? Nee... het is onze Kermit de hond.

Een fantastisch lief, grappig en aanhankelijk hondje uit 2021. Hij komt uit Valencia, daar werd hij gevonden en naar de opvang van Monika gebracht zodat zijn kans op adoptie groter is.

Kermit is een klein formaat hond die gek is op aandacht, knuffie's en lekker hapjes eten.

Ben jij opzoek naar een gezelschaps hondje? Kan jij hem de liefde, zorg en aandacht bieden die hij de komende jaren nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
RING

RING

Deze knappe verschijning draagt de naam Ring, waarom? Geen flauw idee, maar het klinkt wel leuk.

Ring is geboren in juni 2023 en heeft geen fijne start gehad. Zijn eigenaar is alcoholist en keek totaal niet naar de honden om. Na herhaaldelijke pogingen is het ons eindelijk gelukt om de honden daar weg te krijgen.

Ring is sociaal met soortgenootjes, maakt je met zijn grappige wiebelkont en mooie oogjes direct aan het lachen en is een echte charmeur, iedereen die hem ontmoet is verkocht.

Ring heeft uiteraard verdere opvoeding, begeleiding, liefde en (medische) zorg nodig zolang als hij leeft. Ben jij daartoe bereidt? Wacht dan niet langer en bel snel!

Lees meer
FREKI

FREKI

Freki en Sanna zijn als jonge pups aangeschaft en onlangs afgestaan aan Monika - het hebben van honden was toch wel meer werk dan verwacht en dus moesten ze weg....

Jaja - natuurlijk zijn we blij dat ze bij ons zijn, maar de onbegrip en paniek in de oogjes als ze worden gebracht is niet te omschrijven, dat raakt je tot het diepst van je ziel.

Gelukkig heeft Freki zich snel aan weten te passen, speelt hij graag met de andere honden en kan heerlijk liggen chillen in het zonnetje.

Freki is geboren in september 2023 en zal uitgroeien tot een middenmaat hond.
Hij heeft een sociaal, lief en open karakter.

Ben jij als een blok voor hem gevallen? Meld je dan snel aan als potentieel nieuw baasje en wie weet mag jij Freki binnenkort je allerliefste hondenmaatje noemen.

Lees meer
NORTH

NORTH (Gereserveerd)

North is 10 jaar oud. Samen met Morena is hij in ons asiel terecht gekomen. Voor Morena is er inmiddels een fijn plekje gevonden en hopelijk mag ook North binnen nu en korte tijd zijn koffertje pakken.

Omdat North en Morena niet erg aan elkaar gehecht zijn hebben we besloten ze apart van elkaar te plaatsen, een adoptie plekje voor 1 oudere hond vinden is al lastig laat staan voor 2 honden.

North is een super lieve, zachtaardig en sociale hond. Hij is gek op alle vrijwilligers, gaat graag even wandelen en staat smorgens al klaar in zijn kenneltje om een aai over zijn bolletje te krijgen.

Voor geen ene hond is het asiel een fijne plek, maar als je je hele leven in een huis hebt gewoond en al op leeftijd bent is het extra moeilijk.

Geef jij North een fijn pensioen?

Lees meer
CALIFORNIA

CALIFORNIA (Gereserveerd)

California is gevonden zonder gebruiksaanwijzing. We zijn dus zelf gaan uitzoeken hoe hij werkt. Grapje! Wel gevonden en daardoor weten we niets over zijn achtergrond. 

We hebben hem inmiddels leren kennen als een sociale, makkelijk knuffelbeer. Zeer zeker dus ook geschikt als je nog geen ervaring hebt met honden. Zijn er kinderen in huis? Dan is California een leuk speelkameraadje. Omdat hij nog jong is (geboren in april 2023) kan het wel zijn dat hij de kleinste kindjes, uit enthousiasme, ondersteboven loopt.

California weegt nu zo’n 15 kg en is een middenmaat.

Zie jij het zitten met deze vrolijke knul, bel dan snel.

Lees meer
ELOY

ELOY

Ragebolletje Eloy, issie niet schattig met zijn ruige bekkie?! Als je tegen hem gaat praten doet hij zijn koppie scheef, alsof hij aandachtig naar je staat te luisteren. Dan ben ik al om! 

Eloy is sociaal met soortgenoten. Is lief en komt graag naar je toe voor aandacht. Een aai over zijn koppie, een kusje op zijn snoet, een kriebeltje onder zijn kinnetje en je hebt een gelukkige Eloy.

Dit leuke kereltje is begin 2023 geboren en is een klein middenmaatje.

Of Eloy ook met katten kan weten we niet. Mocht je dat graag willen weten dan kunnen we dit altijd testen natuurlijk.

Gun jij deze leukerd een fantastisch leven? Bel dan ons telefoonteam.

Lees meer
KALKY

KALKY

Pechvogel Kalky, een gescheurde pees in zijn rechter achterpootje. Met een operatie als gevolg. Hij zit al in een vergevorderd stadium van zijn revalidatietraject.

We hebben Kalky uit Cordoba gehaald in de hoop dat zijn kansen op adoptie bij ons beter zijn.

Vermoedelijk is Kalky een bodeguero. Bodeguero's zijn gefokt om op muizen en ratten te jagen in de wijnkelders. Houd er dus rekening mee dat er enig jachtinstinct in Kalky zit.

Kalky is geboren in maart 2022, sociaal met soortgenootjes, loopt netjes mee aan de riem en vindt menselijke aandacht fijn.

Wil jij genieten van en met een kleine muizenjager? Bel dan snel ons telefoonteam over Kalky.

Lees meer
TOMMY

TOMMY (In Nederland)

Tommy, Tommypommy voor intimi, is 2 jaar geleden met de bus deze kant opgekomen en wordt nu weer ter adoptie aangeboden. Reden is dat zijn huidige baasje de zorg voor Tommy niet meer aankan en dit komt Tommy niet ten goede.

Tommy is een vrolijk, vriendelijk hondje en een tikkeltje nieuwsgierig. Hij is graag bij mensen in de buurt maar zal niet snel op schoot komen liggen. In huis gedraagt hij zich keurig: is zindelijk, sloopt niks en kan, na gewenning, prima een paar uurtjes alleen thuis zijn. Hij heeft de basiscursus en 'samen op stap' afgesloten met een diploma, de knapperd!

Buiten loopt hij keurig mee aan de riem, tenzij hij een kat ziet, dan wil hij er achteraan. Gelukkig doet Tommy alles voor eten, dus met een snoepje is hij zo weer met zijn aandacht bij de les. Over dat eten gesproken, ons vriendje heeft een gevoelige maag, maar als hij brokjes van Hills Dental Care of Edgar & Cooper eet, heeft hij nergens last van.

Soortgenootjes reageert hij wisselend op, in eerste instantie probeert hij ze weg te blaffen, kent hij ze eenmaal, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Verder is Tommy gek op autorijden, kan traplopen en kan je hem prima vermaken met zoekspelletjes en puzzels.

Tommy is geboren op 16 december 2017 en een wat kleiner middenmaatje.

Tommy heeft behoefte aan duidelijkheid, structuur en een heleboel liefde. Dat heeft hij de afgelopen tijd echt gemist dus daar zal jij, zijn nieuwe baas, wel wat aandacht aan moeten besteden.

Koop jij dat enkeltje geluk voor Tommy?

Lees meer
ELFO GERESERVEERD

ELFO GERESERVEERD

Nu nog kleine Elfo is samen met zijn broertjes en zusjes van de beruchte dumpberg gevist toen ze 4 weekjes oud waren. Ondanks alle inspanningen is het helaas niet gelukt om hun mama te vangen.

Elfo heeft prachtige grote oren waar hij prima mee kan horen (als je de bananen eruit haalt) en een grote grijns op zijn smoeltje. Hij is toch om op te vreten?

Ze zijn geboren in februari 2024 en we schatten in dat ze op volwassen leeftijd zo'n 15-18 kilo gaan wegen. Een middenmaatje dus.

Het stel banjert de hele dag in de puppycreche waar ze heerlijk spelen met de andere honden. Er lopen poezenbeesten tussendoor en ook de aanwezige kinderen vinden ze helemaal leuk. Een sociale familie dus.

Van de 7 zijn er nu nog 5 op zoek naar een huisje. Heb jij interesse in Elfo of een van zijn broertjes of zusjes dan horen wij dat heel graag.

Lees meer
EDEN

EDEN (Gereserveerd)

Nu nog kleine Eden is samen met zijn broertjes en zusjes van de beruchte dumpberg gevist toen hij 4 weekjes oud waren. Ondanks alle inspanningen is het helaas niet gelukt om hun mama te vangen.

Ze zijn geboren in februari 2024 en we schatten in dat ze op volwassen leeftijd zo'n 15-18 kilo gaan wegen. Een middenmaatje dus.

Het stel banjert de hele dag in de puppycreche waar ze heerlijk spelen met de andere honden. Er lopen poezenbeesten tussendoor en ook de aanwezige kinderen vinden ze helemaal leuk. Een sociale familie dus.

Van de 7 zijn er nu nog 5 op zoek naar een huisje. Heb jij interesse in Eden of een van zijn broertjes of zusjes dan horen wij dat heel graag.

Lees meer
PINYOL

PINYOL

Grappige en vrolijke Pinyol zoekt een schoot waar hij de hele dag op kan liggen. Dat is namelijk wat hij het liefste doet.

Geboren in april 2022, 10 kilootjes schoon aan de haak en daarmee dus een klein middenmaatje.

Vriendjes van zijn eigen formaat vindt hij leuk, zijn ze groter dan wordt het spannend voor Pinyol en wil hij ze heel stoer wegblaffen. Katten, die aan honden gewend zijn, vindt Pinyol geen enkel probleem.

Pinyol is een ideale gezinshond, niet te groot, en daardoor ook een leuk speelkameraadje voor kinderen.

Zoek jij een vriendje voor het leven denk dan aan Pinyol.

Lees meer
VINCI

VINCI

Een soort Jack Russel, oftewel een grote hond in een klein jasje. Dat is Vinci.

Vinci is geboren in januari 2023, komt uit het zuiden van Spanje en is nu opgenomen in de roedel van Monika. Gewoon een leuk hondenbeest die op zoek is naar een gezellig en liefdevol thuis. Sociaal met zijn vriendjes en gek op zijn verzorgers.

Wil jij deze leukerd meenemen tijdens je dagelijkse wandelingen? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
COLLIN

COLLIN

Collin is zo'n 10 jaar oud (geboren in 2014). Hij woonde bij een fabriek maar de fabriek is gesloten en daarom moest hij weg.

Collin is geen liefde gewend en heeft zijn hele leven in een kenneltje doorgebracht, gelukkig voor hem is daar nu verandering in gekomen al vindt hij bepaalde dingen nog best wat spannend.

We hebben gemerkt dat Collin het wel heel fijn vindt om samen met een soortgenootje te zijn. Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit om hem ergens te plaatsen met een vriendje of vriendinnetje.

Collin zal moeten leren hoe het is om een huishond te zijn, om liefde en de juiste zorg te krijgen. Ben jij bereid hem nog een aantal prachtige jaren te geven? Neem dan snel contact op.

Lees meer
MAXIE

MAXIE

Arme, arme Maxie….aangeschaft als pupje, aan een ketting gelegd en na 6 jaar losgelaten en in het asiel terecht gekomen. Dat gun je toch geen enkele hond?!

Gelukkig breken er nu betere tijden aan voor Maxie, al beseft hij zich dat niet. Wij gaan er voor zorgen dat hij nu kan gaan genieten van zijn mooiste leven. 

Maxie is geboren in april 2018 en een grote middenmaat die 26 kg weegt. Zijn vacht vergt wel wat onderhoud.

Ondanks zijn verleden is hij ontzettend lief, maar ook onzeker. Hij kent niks. Mannen zijn nu nog spannend, bij vrouwen zoekt hij al wel toenadering. Maxie is de rust zelve. Voor deze grote beer zoeken we een rustig huishouden. Baasjes die geduld met hem hebben en hem laten zien dat de grote mensen wereld niet eng hoeft te zijn. 

Lees meer
TEAM

TEAM

Team doet zijn naam eer aan, hij wil onderdeel zijn van een team, een gezin, baasjes die voor hem zorgen.

Team is een reutje, geboren in november 2023. Hij is een border collie mix en wordt ook dat formaat, heel veel groter als nu wordt hij dus niet.

Team is een hele energieke en leergierige hond die uitdaging nodig heeft. We zoeken voor hem dan ook een actief gezin die hem genoeg beweging en uitdaging kan geven. Een cursus behendigheid zou geweldig voor hem zijn. Je moet openstaan voor een actieve en energieke hond want Team is echt aanwezig. Hij vraagt om aandacht, geeft geen kusjes maar wast gelijk je hele gezicht. Buiten loopt hij niet naast je maar huppelt vrolijk met je mee.

Team is een hele sociale vent. Kinderen vindt hij geweldig. Pas wel op, de kleintjes onder ons springt hij in zijn enthousiasme zo omver. Tijdens het uitlaten zal hij al zijn soortgenoten enthousiast begroeten en uitgebreid met ze gaan spelen. Een klein rondje om het veld is echt niet genoeg voor deze vrolijke vriend.

Hoe Team katten vindt weten we nog niet. We vermoeden dat hij in zijn enthousiasme de katten gaat opjagen, er stroomt tenslotte ook werkhondenbloed door zijn aderen. 

Ben jij die energieke, sportieve en enthousiaste baas die Team nodig heeft? Aarzel niet langer en bel snel met ons telefoonteam.

Lees meer
JOY

JOY

Het zal je maar gebeuren... Je wordt samen met je broertjes en zusjes geboren op een plek waar je niet gewenst bent.

Het overkwam deze kleine drol. Geboren bij een jager die ze gratis uit stond te delen op een week marktje. Gelukkig was 1 van onze fantastische spaanse vrijwilligers daar die de overgebleven 9 pups mee naar huis nam. 3 pups had hij al weggegeven....

Na lang aandringen hebben we de mama mogen steriliseren op onze kosten zodat er niet nog meer ongewenste pupsels op deze wereld zouden komen.

Joy is een kruising herder x braca en zal uitgroeien tot een flinke middenmaat hond (formaat labrador). Joy is begin 2024 geboren.

Heb jij tijd, geduld en ervaring om een pup op te voeden tot een sociale huishond? Ben je bereid energie, tijd en genoeg liefde te investeren in deze (nu nog) kleine druif? Neem dan snel contact met ons op voor alle vrijblijvende informatie over het adoptie proces.

Lees meer
ORION

ORION

Het zal je maar gebeuren... Je wordt samen met je broertjes en zusjes geboren op een plek waar je niet gewenst bent.

Het overkwam deze kleine drol. Geboren bij een jager die ze gratis uit stond te delen op een week marktje. Gelukkig was 1 van onze fantastische spaanse vrijwilligers daar die de overgebleven 9 pups mee naar huis nam. 3 pups had hij al weggegeven....

Na lang aandringen hebben we de mama mogen steriliseren op onze kosten zodat er niet nog meer ongewenste pupsels op deze wereld zouden komen.

Orion is een kruising herder x braca en zal uitgroeien tot een flinke middenmaat hond (formaat labrador). Orion is begin 2024 geboren.

Heb jij tijd, geduld en ervaring om een pup op te voeden tot een sociale huishond? Ben je bereid energie, tijd en genoeg liefde te investeren in deze (nu nog) kleine druif? Neem dan snel contact met ons op voor alle vrijblijvende informatie over het adoptie proces.

Lees meer
BLADE

BLADE (In Nederland) (Gereserveerd)

Het zal je maar gebeuren... Je wordt samen met je broertjes en zusjes geboren op een plek waar je niet gewenst bent.

Het overkwam deze kleine drol. Geboren bij een jager die ze gratis uit stond te delen op een week marktje. Gelukkig was 1 van onze fantastische spaanse vrijwilligers daar die de overgebleven 9 pups mee naar huis nam. 3 pups had hij al weggegeven....

Na lang aandringen hebben we de mama mogen steriliseren op onze kosten zodat er niet nog meer ongewenste pupsels op deze wereld zouden komen.

Blade is een kruising herder x braca en zal uitgroeien tot een flinke middenmaat hond (formaat labrador). Blade is begin 2024 geboren.

Heb jij tijd, geduld en ervaring om een pup op te voeden tot een sociale huishond? Ben je bereid energie, tijd en genoeg liefde te investeren in deze (nu nog) kleine druif? Neem dan snel contact met ons op voor alle vrijblijvende informatie over het adoptie proces.

Lees meer
JOEP

JOEP (In Nederland)

Voor Joep zoeken wij een nieuw huis tot groot verdriet van zijn huidige baasje. Door persoonlijke omstandigheden is zij gedwongen om afstand te doen van Joep. Wij gaan hen natuurlijk helpen.

Joep is 5 jaar geleden naar Nederland gekomen, labrador x braca, en geboren op 9 februari 2016.

In het begin was hij bang voor mannen, kon absoluut niet alleen zijn en sloopte alles wat hij tegenkwam. Nu, 5 jaar later, is hij een voorbeeldige hond. Gedraagt zich keurig in huis, is hij dol op autorijden en kan even alleen zijn. Uiteraard moet dit in een nieuwe situatie wel weer opgebouwd en goed begeleid worden. Als hij alleen thuis is gaat hij wel in de bench, daar voelt hij zich veilig.

Buiten loopt hij keurig mee aan de riem tenzij er andere honden op hem af komen gestormd of als mensen op hem afkomen en hem willen aanhalen, dan zet hij het op een blaffen. Aan Joep zijn lijf geen polonaise. Joep loopt op veilige stukken los, hij houdt zijn baasje heel goed in de gaten.

Thuis vertoont hij licht waaks gedrag, inbrekers kunnen niet zomaar langs Joep heen. Bijten zal hij niet, maar je wordt dan wel getrakteerd op een blaf-concert. Overigens is Joep wel te verleiden met een koekje. Komt er bezoek aan huis, vraag of ze Joep even negeren, dan komt hij vanzelf naar ze toe om een aaitje te halen.

Joep is sociaal met soortgenootjes maar zal niet uitgebreid met ze gaan spelen. Even snuffelen aan elkaar en weer door. Konijnen en kippen zijn niet veilig voor Joep, daar komt dan toch zijn Braca karakter naar boven. We vermoeden dat katten en Joep geen goede combinatie is.

We plaatsen Joep bij voorkeur bij (rustige) kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar en ouder.

Hij heeft altijd keurig zijn entingen gehad, is gezond en eet met smaak zijn bakje met brokjes leeg.

Als jij denkt dat je Joep een fantastisch nieuw leven kan bieden neem dan snel contact op met ons telefoonteam. Zij vertellen je graag meer over deze kanjer.

Lees meer
ROCCO

ROCCO

Rocco is een mooi-boy uit het zuiden van Spanje. Ik denk er een Spaanse waterhond en een border collie in te zien. Geen idee of t waar is hoor, leuk is hij wel.

Hij wordt geschat op 8 jaar oud (geboren in april 2016) en is een uit de kluiten gewassen middenmaat hond. Relaxed, easy-going, sociaal en lief. Dat is Rocco in 4 woorden.

Altijd nog zin in een relaxte wandeling, tussendoor een paar dutjes, bak met lekkere brokjes, een aai over zijn koppie en Rocco is tevreden. 

Geef jij Rocco nog een paar gelukkige jaren?

Lees meer
BAMBU

BAMBU

Bambu is een mix van een Beagle/Breton, geboren in april 2016.

Bambu is bij ons gebracht omdat zijn baasje naar een verzorgingstehuis moest en hem met een gebroken hart moest afstaan. We hebben zijn baasje beloofd een liefdevol huisje te vinden voor lieve Bambu.

Bambu is een lieve en sociale die met alle honden en kinderen kan. Katten kunnen we testen.

Hij is nog heerlijk speels en geniet van het rondrennen met andere honden. Bambu wandelt ook heel graag. Omdat zijn baasje niet meer met hem kon wandelen is hij wat aan de zware kant, maar met wandelen en bewegen zal hij zeker afvallen.

We zoeken voor Bambu een forever home, waar hij weer van het leven kan genieten.

Lees meer
MAX

MAX

Max is een grote lieverd en geboren in april 2023. Hij is een kruising Pyreneese Berghond/labrador en nog echt een pup in gedrag.

We hebben Max weggehaald bij een finca waar hij in vreselijke toestand vastgebonden werd gevonden met z’n hondenvriendje. We werden gewaarschuwd door de buren en hebben hem in beslag genomen.

Max kan met alle honden en (grotere) kinderen. Door zijn formaat en speelse gedrag kan hij kleintjes ondersteboven lopen.

Katten weten we niet maar kunnen we op verzoek testen.

We zoeken voor Max een liefdevol gezin, waar hij de ruimte heeft en waar hij opgevoed wordt. Hij is ontzettend lief en sociaal en wil graag leren en pleasen. Max weegt 45 kg.

Lees meer
WILSON

WILSON

Wilson en zijn zusje Wanda zijn het resultaat van een ‘oeps’-nestje.

Papa is een stoere Rottweiler en mama een mix Podenco/Rhodesian. We hebben de pups opgenomen in ons asiel op voorwaarde dat papa en mama geholpen werden.

Wilson is een black beauty. We vermoeden dat hij uitgroeit tot formaat labrador. Hij is geboren in december 2023. Hij is heel sociaal en leergierig. De kleinsten onder ons kunnen door lompigheid van Wilson omver gelopen worden. Wilson bedoelt het goed, hij wil alleen maar spelen.

Wilson en katten is ook een prima combinatie. Hij wil graag met ze spelen dus de katten moeten wel aan honden gewend zijn. Of het leuk vinden om een hondenspeelmaatje te krijgen. 

Bel jij snel ons telefoonteam voor meer informatie over Wilson?

Lees meer
TOGO

TOGO

Togo is op het het strand gevonden. Mensen hadden een handdoek over hem heen gelegd, hij kon amper bewegen, had open wonden en was broodmager. Jonathan, de dierenarts, heeft hem mee naar huis genomen en heeft hem verzorgd tot hij weer helemaal opgeknapt was. 

Togo is een mooie draadhaar en is vermoedelijk begin 2020 geboren.

Hij kan met alle honden, alleen heeft hij wel voernijd. Dat komt omdat hij uitgehongerd was en waarschijnlijk nooit veel te eten heeft gekregen. Togo kan prima samenwonen met andere honden alleen samen eten zit er dus niet in met hem. Dan moet hij even apart gezet worden van de rest.

Verder is het een schat van een hond, wel een jachthond dus katten en Togo is vermoedelijk niet zo’n succes. 

Wil jij lekker aan de slag met deze vrolijke vriend en beloof je hem dat hij nooit meer honger hoeft te lijden? Bel dan snel ons telefoonteam.

In afwachting van zijn definitieve adoptie is Togo op afstand geadopteerd door Jolan waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
MANNI

MANNI

Kijk nou wat een leukerd! Geen idee wat ze er allemaal ingestopt hebben, een beetje podenco, een beetje….? Maakt ook niet uit, ‘he is a wonderfull dog’, aldus Monica.

Goed met jongens en meisjes, zowel het menselijke soort als de hondensoorten. Sterker nog, hij is gek op menselijke aandacht. Hoe meer hoe beter, denkt Manni. Eigenlijk gewoon een ongecompliceerd hondenbeest.

Vermoedelijk geboren in april 2022 en een flinke jongen. Al mogen er best nog wat vetjes bij op zijn botjes. 

Manni houdt ervan om de wijde wereld in te trekken. Loop jij gezellig met hem mee?

Lees meer
TURIN

TURIN

Turin is een klein podencootje, geboren in april 2014. Hij is samen met 3 andere podenco’s weggehaald bij een jager die de honden hun hele leven aan een korte ketting aan ‘n muur vast ketende. Afschuwelijk!

Turin is een heel lief hondje die weinig liefde heeft gekend. Als de vrijwilligers bij zijn kenneltje komen maakt zijn staartje overuren. Alsof hij alle gemiste liefde en aandacht nu wil inhalen.

We hopen dat hij zijn laatste jaren lekker bij iemand thuis op de bank mag liggen. Stel jij je bank beschikbaar? En beloof je hem dan ook dat hij wordt overladen met kusjes, knuffels en liefde? Dat verdient hij.

Lees meer
FINCH

FINCH

Slungelige Finch is samen met zijn zusje vanuit Valencia naar Amposta gekomen. In de regio van Valencia worden bijna geen honden geadopteerd en daarom wagen wij een kansje.

Finch is vermoedelijk in november 2023 geboren en zal nog een stukje groter groeien. Nu is hij nog een lekkere puberpup die zich geen raad weet met zijn lange poten. Af en toe struikelt hij over zijn eigen pootjes. 

We denken dat er iets Podenco-achtigs in hem verstopt zit. 

Finch is een ongecompliceerde pup en heeft zin om de wereld te ontdekken. Wil jij hem daarbij vergezellen?

Lees meer
NANU

NANU (Gereserveerd)

Het baasje van Nanu kon de huur niet meer betalen en werd daardoor het huis uitgezet. Tijdens die uithuiszetting is Nanu zo geschrokken dat hij via de tafel over de rand van het balkon is gesprongen.

Vervolgens heeft hij 5 dagen met 2 gebroken voorpootjes en een open wond in de struiken gelegen. Aan zijn lot overgelaten. Oplettende buurtbewoners hebben Marina gebeld en zij is Nanu op gaan halen. Nanu is 4x geopereerd en inmiddels loopt hij weer vrolijk rond (zie filmpje).

In Spanje hebben ze hem leren kennen als een vrolijk en sociaal kereltje. Hij is lief voor soortgenootjes, poezen en mensen. Nanu is geboren in april 2019.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor Nanu. Denk jij dat je hem dat kan geven neem dan snel contact op met ons telefoonteam. Uiteraard neemt Nanu zijn medisch dossier mee als hij gaat verhuizen.

Lees meer
ROCK

ROCK (Gereserveerd)

Rock verblijft in ons asiel nadat hij gevonden is in een dorpje verderop. De instantie daar kon niet helpen en zodoende is hij bij ons terecht gekomen.

Rock is een hele lieve, grote en ietwat lompe hond. Hij heeft een open en vriendelijk karakter en gaat bij iedereen langs voor een kusje en een knuffeltje.

Deze kanjer is positief getest op leishmania, maar de waarden zijn dusdanig laag dat hij voldoende heeft aan een allopurinolletje. Hij heeft nergens last van en leeft zijn beste leven tot nu toe.

Voor Rock zoeken we mensen met enige honden ervaring, die hem de juiste begeleiding kunnen geven en die voldoende tijd en ruimte hebben. Rock is geboren in maart 2021.

Zie jij het helemaal zitten deze kanjer toe te voegen aan je leven? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
BUMER

BUMER (In Nederland)

Bumer is geboren in maart 2016. Hij werd op een ochtend gevonden, vastgebonden aan de poort met een tuigje met zijn naam erop. Zijn trieste blik ging door merg en been.

Het asiel leven begon zijn tol te eisen en Bumer werd depressief en is zelfs opgenomen in de kliniek geweest omdat hij ziek werd van verdriet. Inmiddels gaat het gelukkig weer wat beter met hem, maar het leven in het asiel was te hard voor hem. Hij verblijft inmiddels in Nederland en is lekker aan het bijkomen van alles.

Bumer is heel erg aanhankelijk en een ontzettend lieve hond. Hij kan met alle kinderen, teefjes en met niet dominante reuen. Hij is zelf niet dominant maar andere dominante mannetjes reageren soms op hem.

Bumer weegt 24 kg en is een formaat labrador maar dan een slanke versie. 

Hij is nog erg actief, gaat heel graag mee wandelen en wil niets liever dan zijn eigen plekje in een warm huis vol liefde.

Lees meer
ALICATE

ALICATE

Wanneer je aan Alicate denkt, denk je eerst aan een paar fantastisch eigenwijze oren die een eigen leven leiden.

Maar niet alleen de oren zijn geweldig, ook de hond die erbij hoort vreet je op! Gek op mensen - kusjes en knuffeltjes in overvloed en wanneer je aan de wandel gaat dansen zijn oortjes en wiebelkontje vrolijk naast je mee.

Alicate is sociaal met soortgenootjes. Hij komt oorspronkelijk uit het zuiden van Spanje. Een vriendin van Monika vraagt regelmatig om hulp voor de honden die daar in een shelter verblijven omdat de adopties daar vandaan bijna niet plaatsvinden.

Deze vrolijkerd is geboren in maart 2023.

Alicate deelt zijn kenneltje met meerdere andere honden - geen enkel probleem. Hij is onlangs gecastreerd en helemaal klaar voor een nieuwe avontuur! Ga jij die met hem aan?!

Lees meer
PISTON

PISTON

Piston is een prachtige Duitse staander, geboren in maart 2021. Hij is een grote, mooie en hele lieve hond. Als je hem ziet rennen, is het net een hertje.

Piston kan met alle honden en kinderen. Bij “nieuwe“ mensen kijkt hij even de kat uit de boom, maar als hij je kent is hij heel aanhankelijk en wil hij een knuffel.

We weten niet of Piston met katten kan, dus dat zullen we moeten testen.

Kan jij Piston een actieve levensstijl bieden? Bel ons dan snel.

Lees meer
KAIRO

KAIRO

Kairo is een husky mix, geboren in februari 2022, die graag - samen met zijn baasje de wereld ontdekt. Andere honden, en zeker de dominante honden, heeft Kairo niets mee. We plaatsen hem dan ook het liefst als enigste hond bij baasjes die ervaring hebben met dit type hond.

Voor zijn baasje gaat Kairo door het vuur. Onvoorwaardelijk! Door zijn actieve karakter heeft hij zeker dagelijkse beweging en uitdaging nodig. Een cursus, hondensport of dergelijke is helemaal zijn ding.

Zie jij het helemaal zitten om deze mooiboy een fantastisch leven te bieden? Neem dan contact met ons op voor alle verdere informatie.

Lees meer
CARBO

CARBO

Carbo is een jonge hond, geboren omstreeks augustus 2023. Een rustig, ietwat verlegen, jongen die graag speelt met soortgenootjes en kindjes.

Carbo verblijft in 1 van onze spaanse gastgezinnen waar hij "de kneepjes van het huishond zijn" alvast leert. Natuurlijk moeten zijn nieuwe baasjes hem verder opvoeden maar de basis kent hij al.

Carbo wandelt netjes mee aan de lijn en is zo goed als zindelijk - uiteraard kan dit tijdelijk veranderen in een nieuwe omgeving.

Cabo en katten is geen goed idee, daar gaat hij blaffend achteraan.

Ben jij bereid tijd, liefde en geduld te investeren in dit ventje? Neem dan contact met ons op en wie weet mag hij binnenkort wel bij jou komen wonen!

Lees meer
BIEL

BIEL

Biel werd gedumpt op een afgelegen stuk grond wat gelukkig werd gezien door een voorbijganger die ons belde.

Biel is wat timide, maar zijn vaste verzorgers kunnen hem makkelijk benaderen en knuffelen. Er vergt dus wel wat tijd en geduld om zijn vertrouwen te winnen maar zodra je dit gewonnen hebt is hij je beste vriendje.

Biel kan niet overweg met dominante reutjes, alle andere hondjes zijn geen probleem.

Bij binnenkomst werd Biel positief getest op leishmania waar hij direct voor behandeld is. Zijn organen zijn in orde het de komende 6 maanden slikt hij sowieso nog allopurinol. Uiteraard krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Zijn geboortedatum is niet bekend maar de dierenarts vermoedt dat Biel begin 2020 geboren is.

Geef jij Biel een leven vol liefde en goede zorgen?

Lees meer
HAKON

HAKON

Hakon is door Monika weggehaald uit een asiel in een ander deel van Spanje. De adopties zijn daar nihil en regelmatig vragen ze Monika om hulp. Zodoende verblijft Hakon nu bij haar in het asiel.

Hakon is een beetje verlegen maar draait snel bij als hij doorheeft dat het goed volk is. Hij speelt graag met soortgenootjes en is gek op zijn vaste verzorgers.

Of Hakon met katten kan is (nog) niet bekend maar dat kan altijd getest worden.

Hakon is een grote jongen die medio 2021 geboren is.

Geef jij Hakon een leven vol liefde? Bel dan snel!

Lees meer
TURBO

TURBO

Ben jij op zoek naar het perfecte familie hondje? Stop dan met zoeken en lees snel verder!

Turbo is de naam. Een (vermoedelijk) labrador mixje van zo'n 20 kg en geboren in september 2022. Turbo is de vrolijkheid zelf! Wandelen, rennen, spelen en snoepjes eten behoren tot zijn favoriete bezigheden. Hij is gek op kindjes en gooit dan ook alle charmes in de strijd zodat ze met hem gaan spelen.

In huis is Turbo een relaxt hondje. Doordat hij momenteel in 1 van onze spaanse gastgezinnen verblijft weet hij al een beetje hoe het leven als huishond werkt.

Ook soortgenootjes zijn geen enkel probleem voor Turbo. Poezenbeesten is niet bekend maar kan uiteraard altijd getest worden.

Geef jij Turbo een leven vol liefde?

Lees meer

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks