Bekijk onze senioren!

ROCCO

ROCCO

Rocco is een mooi-boy uit het zuiden van Spanje. Ik denk er een Spaanse waterhond en een border collie in te zien. Geen idee of t waar is hoor, leuk is hij wel.

Hij wordt geschat op 8 jaar oud en is een uit de kluiten gewassen middenmaat hond. Relaxed, easy-going, sociaal en lief. Dat is Rocco in 4 woorden.

Altijd nog zin in een relaxte wandeling, tussendoor een paar dutjes, bak met lekkere brokjes, een aai over zijn koppie en Rocco is tevreden. 

Geef jij Rocco nog een paar gelukkige jaren?

Lees meer
LOLO

LOLO

Dit kleine lieve mannetje is Lolo. Hij is 13 jaar oud en is op straat gekomen omdat zijn baasje uit huis is gezet en ook op straat kwam te staan. Daarom heeft hij hem naar ons gebracht zodat hij nog een liefdevol huisje kan krijgen.

Lolo is een lieve en sociale hond die alle honden, katten en kinderen kan.
In het asiel loopt hij de hele dag achter iedereen aan te hobbelen en is een echte knuffelkont.

Lolo wil graag weer een eigen baasje en mandje. Wie geeft hem enkele reis geluk?

Lees meer
BAMBU

BAMBU

Bambu is een mix van een Beagle/Breton. Hij is 8 jaar oud.

Bambu is bij ons gebracht omdat zijn baasje naar een verzorgingstehuis moest en hem met een gebroken hart moest afstaan. We hebben zijn baasje beloofd een liefdevol huisje te vinden voor lieve Bambu.

Bambu is een lieve en sociale die met alle honden en kinderen kan. Katten kunnen we testen.

Hij is nog heerlijk speels en geniet van het rondrennen met andere honden. Bambu wandelt ook heel graag. Omdat zijn baasje niet meer met hem kon wandelen is hij wat aan de zware kant, maar met wandelen en bewegen zal hij zeker afvallen.

We zoeken voor Bambu een forever home, waar hij weer van het leven kan genieten

Lees meer
HARRY

HARRY

Harry is een hele rustige en lieve hond die graag een wandelingetje maakt. Hij luistert goed is graag bij je en kan na gewenning prima even alleen zijn. Ook andere hondjes zijn geen enkel probleem.

Harry is niet meer de aller jongste (8 jaar )al zou zijn uiterlijk anders doen vermoeden. Met zijn lieve oogjes pakt hij iedereen direct in. Vanwege artrose in zijn pootje zijn een paar kleine wandelingetjes van 10 minuten genoeg. Hij geniet daar intens van en verder wil hij gewoon graag bij je zijn.

Harry heeft Leishmania en krijgt hiervoor zijn medicatie.

Harry wil het liefst een niet te druk huishouden of een plekje ergens met oudere kinderen (vanaf ongeveer 14 jaar). Is het te druk dan zal hij zich terugtrekken en weer op leven, zodra de rust is teruggekeerd.

Degene die Harry mag adopteren krijgt een waar cadeautje in huis. Ben jij de gelukkige?

Lees meer
TURIN

TURIN

Turin is een klein podencootje van 10 jaar oud. Hij is samen met 3 andere podenco’s weggehaald bij een jager die de honden hun hele leven aan een korte ketting aan ‘n muur vast ketende. Afschuwelijk!

Turin is een heel lief hondje die weinig liefde heeft gekend. Als de vrijwilligers bij zijn kenneltje komen maakt zijn staartje overuren. Alsof hij alle gemiste liefde en aandacht nu wil inhalen.

We hopen dat hij zijn laatste jaren lekker bij iemand thuis op de bank mag liggen. Stel jij je bank beschikbaar? En beloof je hem dan ook dat hij wordt overladen met kusjes, knuffels en liefde? Dat verdient hij.

Lees meer
CARLOS

CARLOS

Kijk dit oude knarretje eens. Carlos is de naam en geschat op 10 jaar oud.

Hij zat in een asiel in Cordoba. De kans dat hij geadopteerd wordt in Cordoba is erg klein, vandaar dat hij gezellig bij ons is komen wonen.

Carlos is een klein middenmaatje en nog aardig fit voor zijn leeftijd. Sociaal met soortgenoten en loopt keurig mee aan de riem.

Voor dit ongecompliceerde ventje zoeken wij een wat rustiger huishouden. Als je al op leeftijd bent heb je geen zin meer in drukke kinderen om je heen. Dan wil je gewoon lekker je dutjes doen op de bank, paar fijne wandelingen per dag en rustig je brokjes op kunnen eten. 

Wie geeft Carlos zijn beloofde enkeltje geluk?

Lees meer
MOCHI

MOCHI

Mochi is een reutje van zo'n 10 jaar oud. Hij komt van dezelfde jager als Cameron.

Mochi kijkt je aan met een blik vol liefde. Zo intens lief is hij - en dat na zo'n vreselijk leven.... Mochi geeft zelfs pootjes en is nog speels. Een hele lieve en makkelijke hond die zichzelf jaren weggecijferd heeft.

Sociaal met soortgenootjes, lief voor kindjes en gek op aandacht. Geef jij Mochi de mooiste laatste jaren van zijn leven?

Lees meer
BUMER

BUMER

Bumer is zo'n 8 jaar oud. Hij werd op een ochtend gevonden, vastgebonden aan de poort met een tuigje met zijn naam erop. Zijn trieste blik ging door merg en been.

Het asiel leven begon zijn tol te eisen en Bumer werd depressief en is zelfs opgenomen in de kliniek geweest omdat hij ziek werd van verdriet. Inmiddels gaat het gelukkig weer wat beter met hem, maar het leven in het asiel is te hard voor hem.

Bumer is heel erg aanhankelijk en een ontzettend lieve hond. Hij kan met alle kinderen, teefjes en met niet dominante reuen. Hij is zelf niet dominant maar andere dominante mannetjes reageren soms op hem.

Bumer weegt 24 kg en is een formaat labrador maar dan een slanke versie.
Hij is nog erg actief, gaat heel graag mee wandelen en wil niets liever dan zijn eigen plekje in een warm huis vol liefde.

Lees meer
CAMERON

CAMERON

Cameron is een podenco teefje van 10 jaar oud. Ze heeft haar hele leven aan de ketting gelegen. Ze hebben haar samen met 3 andere podenco’s daar na een lang proces eindelijk weg kunnen halen.

Cameron is geopereerd aan haar tepels, daar had ze mama tumoren welke direct verwijdert zijn toen ze gesteriliseerd werd.

Cameron is een heel makkelijke hondje die ontzettend lief en integer is. Kan met alles en iedereen en is heel rustig.

We zoeken voor haar een plekje voor de laatste jaren van haar leven. Waar ze mag voelen wat liefde is en waar ze alle zorgen krijgt die elke hond hoort te krijgen.
Kan jij haar dit geven? Bel dan met ons telefoonteam.....

Lees meer
FREDDY

FREDDY

Freddy is samen met Frigola (die al in Nederland geadopteerd is) in het asiel gekomen. Een vrijwilligster heeft hem in opvang genomen en omschrijft hem als de ideale hond. Lief, sociaal, relaxt en erg aanhankelijk.

Freddy lijkt op een grote Golden Retriever (mix). Hij kan goed overweg met alle honden, katten en kinderen.

Freddy is een rustige en sociale hond. Vindt het heerlijk om met je te knuffelen en gaat graag mee voor een wandelingetje.

Heb jij ruimte in je huis en hart over? Wacht dan niet langer en bel ons telefoonteam!

Lees meer
NINA

NINA

Nina is een teefje van 8 jaar oud, 11 kilo en een klein middenmaatje. Ze is 3 jaar geleden geadopteerd en nu zoeken haar baasjes een nieuw thuis voor haar. Ze kunnen Nina niet meer bieden wat ze nodig heeft.

Wat heeft Nina dan nodig? Een consequent baasje die haar aan haar pootje meeneemt en zich als roedelleider opstelt. Tot voor kort heeft Nina die taak op zich genomen maar het bevalt haar veel beter als dat voor haar gedaan wordt.

Omdat Nina een tikkeltje onzeker is, is men onlangs gestart met een cursus. Dit doet Nina erg goed, ze is goed leerbaar en vindt het leuk.

Met soortgenoten is ze wisselend. Door haar onzekerheid wil ze nog weleens blaffen naar voorbijkomende vriendjes. We verwachten dat dit met de juiste begeleiding goed kan komen.

Ze woont momenteel samen met 2 poezenbeesten en dat gaat prima. Ze houdt van knuffelen, spelen en lange wandelingen.

Ben jij een consequente roedelleider, heb je verstand van honden en geniet je van lange wandelingen maken? Dan heb je aan Nina een wereldhond.

Lees meer
LEXI

LEXI

Lexi komt uit het dodingsstation, dat het daar geen pretje is hoeven we natuurlijk niet meer uit te leggen. Gelukkig voor Lexi was daar Monika die hem kon behoeden voor een vreselijk einde.

Lexi is een sociale, knappe vrolijke knul die met 4 pootjes vol in het leven staat. Hij is vriendelijk tegen alle mensen, vindt soortgenootjes helemaal prima en geniet van de wandelingen die hij regelmatig mag maken als er even wat tijd over is.

Lexi is een middenmaat hond.

Lees meer
BUBU

BUBU (Gereserveerd)

Dit kleine meisje is Bubu, een teefje van zo'n 9 jaar oud en weegt maar 5 kg. Ze werd helemaal alleen gevonden op straat, en had geen chip. Gezien de plek waar ze gevonden werd weten we bijna wel zeker dat ze daar bewust gedumpt is.

Bubu mist een paar voortandjes maar heeft hier verder gelukkig geen last van. Bubu kan overweg met alle honden en katten. Ze is heel vrolijk, lief en aanhankelijk.

Bubu schrikt van snelle bewegingen, als je haar opeens wil pakken, of snel met je handen naar haar toekomt, daar heeft ze dus wat tijd voor nodig.

Bubu is bij binnenkomst positief getest op leishmania en wordt daar voor behandeld. Haar organen zijn gelukkig allemaal in orde. Uiteraard krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Geef jij kleine Bubu een warm en veilig plekje waar ze de rest van haar leven mag blijven wonen? 

Lees meer
TONYO

TONYO (Gereserveerd)

Tonyo is een Griffon van zo'n 8 jaar oud. Hij werd gevonden en bleek aangereden te zijn waarbij zijn voorpoot op een hele lelijke manier gebroken is. Jonathan onze dierenarts heeft hem geopereerd en hem tijdens het herstel in huis genomen zodat hij rustig kon herstellen.

Helaas moest Tonyo weer plek maken voor een andere hond in nood en zodoende verblijft hij nu in ons asiel wat hij alles behalve leuk vind.

Tonyo is een ontzettende lieve en aanhankelijke hond. Hij wandelt netjes mee, is gek op knuffelen en is in huis zindelijk.

Tonyo is sociaal met soortgenootjes maar, hele drukke honden grommelt hij weg. Hij doet ze niets maar dat drukke gedoe hoeft niet zo nodig van hem. Hij houdt van zijn rust en van lekker knuffelen met zijn baasjes.

Tonyo is lief voor kinderen en heeft in een gastgezin gewoond met katten. Als ze naast hem liggen dan kijkt hij er niet naar om, maar buiten in de tuin vindt hij het leuk om erachteraan te rennen. Hij doet ze verder niets.

Heb jij tijd, liefde en ruimte in je huis en hart? Bel dan snel voor onze Tonyo!

Lees meer
NALA POINTER

NALA POINTER

Nala, geboren in januari 2016, is een pointer-mix met Cushing. Cushing? Ja Cushing. De ziekte van Cushing houdt in t kort in: Honden met het syndroom van Cushing drinken en plassen veel en hebben extreme honger.

Dat is Nala ook aan te zien, ze is wat aan de dikke kant. Al het eten wat ze in het vizier krijgt eet ze op. Dus kijk uit met eten op tafel of het aanrecht. Als ze de kans krijgt pakt ze het van je af. Ze heeft overigens geen voer- of baknijd. Nala is een hele rustige hond. We denken dat een rustiger huishouden zonder kleine kinderen het beste bij haar past. Ze kan prima overweg met andere honden.

Voor het syndroom van Cushing krijgt Nala 1 pil per dag. Ze doet het hier prima op. Uiteraard krijgt ze alle medische informatie mee tijdens haar verhuizing van Spanje naar haar nieuwe thuis.

Lees meer
VIENNA

VIENNA

Vienna is 1 van de vele honden die wij weggehaald hebben bij een jager. Je vindt het verhaal terug op onze Facebook pagina, echt een horror situatie was dat. Overal lagen honden die al overleden waren en de honden die nog leefde waren broodmager, we hadden geen dag later moeten komen.

Vienna is ongeveer 12 jaar oud maar nog lekker actief. Ze verblijft in 1 van onze Spaanse gastgezinnen, het asiel trok ze niet. Ze is namelijk deels blind en ziet daardoor nog maar weinig, dat was in het asiel geen doen voor haar omdat ze elke keer gepakt werd door de andere jonge honden.

Vienna is sociaal met soortgenootjes en super lief voor mensen. Ze moet uiteraard even haar nieuwe omgeving leren kennen maar weet zich daarna, ondanks haar "handicap" prima te redden.

Geef jij dit lieve meisje nog een mooi leven? Bel dan snel met ons telefoonteam.

In afwachting van defintieve adoptie is Vienna op afstand geadopteerd door Silvie waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
BALA

BALA

Bala is ruim 1.5 jaar geleden weggehaald bij een drugsverslaafde die amper naar haar omkeek maar niet officieel afstand wilde doen. Dan komt het voor de rechter maar daar gaat meestal behoorlijk wat tijd overheen, zo ook in het geval van Bala. Pas na ruim een jaar!!! werd ze aan ons toegewezen.

Bala is ontzettend relaxt en kan met andere honden. Maar het liefst is ze enige hond in huis.

Ze is heel lief voor kinderen. Momenteel zit ze in een gastgezin met een kindje van 1 jaar en Bala is erg lief en voorzichtig met haar. Ze is gek op knuffelen en is graag bij je. Maar daarnaast kan ze ook genieten van haar mandje. Bala is erg rustig, maar heeft wel haar speelmomentjes. Ze is gek op spelen met de bal en als je haar ziet spelen denk je dat ze een jonge hond is.

Katten en Bala is geen optie, die wilt ze alleen maar achterna.

Het is een stafford mixje, dus een  baasje met de nodige hondenkennis wel wat ze nodig heeft. Kan jij Bala eindelijk de liefde en aandacht geven die ze verdiend? 

Lees meer
GAIA

GAIA (Gereserveerd)

Gaia is een stafford mix teefje van 8-9 jaar. Ze weegt 18 kg en is een ontzettend blij, vrolijk en actief meisje. Ze komt direct naar je toe als je haar kenneltje inkomt en rent graag rondjes door het asiel. 

Gaia is gevonden dus weten we helaas weinig over haar verleden. Ondanks haar leeftijd is het nog een actief hondje die gek is op lange wandelingen en samen spelen met een balletje.

Ondanks haar leeftijd is het nog een pittige tante die zich het kaas niet van het brood laat eten. Omdat ze bijna geen tandjes meer heeft kan ze geen schade aanrichten maar wordt ze wel zelf te grazen genomen. Met als gevolg dat ze al een paar keer gebeten is en nu alleen in een kenneltje zit. Door deze niet zulke leuke ervaringen is het ons wel duidelijk dat Gaia graag een huisje voor haar alleen wil. Alle aandacht en liefde voor haar, gelijk heeft ze.

Heb jij tijd, ruimte en liefde over? Wil jij haar de allermooiste jaren van haar leven geven? Bel dan snel met ons telefoonteam

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks