Bekijk onze hondjes in Nederland!

DEXTER

DEXTER (Gereserveerd)

Tot groot verdriet van zijn baasjes zoeken we een ander huisje voor Dexter.

Dexter is een kruising draadhaar die het beste tot zijn recht komt in een rustig huishouden. Een huis waar of alle aandacht voor hem alleen is of waar een niet-dominant soortgenootje woont, geen kleine kinderen en waar er veel met hem ondernomen wordt.

Bij zijn huidige baasjes loopt hij continu overprikkeld rond. Teveel indrukken en dat krijgt hij niet verwerkt in zijn koppie. Hij uit deze stress door andere aanwezige honden te klieren en hij durft zelfs zo ver te gaan dat hij zijn tandjes in de andere hond zet.

Is iedereen weg en komt hij tot rust dan heb je er een wereldhond aan. Luistert, loopt netjes mee aan de riem en is sociaal naar andere honden. Geen vuiltje aan de lucht. En als toetje kruipt hij lekker tegen je aan op de bank. Zoals het hoort bij een puberhond is hij ook weleens ondeugend. Dan gaat hij er met je slippers vandoor. Dus daar mag je als nieuwe baas mee aan de slag.

De basiscommando’s als ‘zit’, ‘blijf’, ‘af’ en ‘plaats’ kent hij al, dus die kan je overslaan bij de training. 

Dexter is geboren in januari 2023, weegt een kilo of 16 en heeft een abonnementje nodig bij de trimsalon. 

Kan jij Dexter bieden wat hij nodig heeft en zie jij het helemaal zitten met deze kanjer? Bel dan snel met ons telefoonteam, dan maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Lees meer
HARRY

HARRY

Harry is een hele rustige en lieve hond die graag een wandelingetje maakt. Hij luistert goed is graag bij je en kan na gewenning prima even alleen zijn. Ook andere hondjes zijn geen enkel probleem.

Harry is niet meer de aller jongste (8 jaar )al zou zijn uiterlijk anders doen vermoeden. Met zijn lieve oogjes pakt hij iedereen direct in. Vanwege artrose in zijn pootje zijn een paar kleine wandelingetjes van 10 minuten genoeg. Hij geniet daar intens van en verder wil hij gewoon graag bij je zijn.

Harry heeft Leishmania en krijgt hiervoor zijn medicatie.

Harry wil het liefst een niet te druk huishouden of een plekje ergens met oudere kinderen (vanaf ongeveer 14 jaar). Is het te druk dan zal hij zich terugtrekken en weer op leven, zodra de rust is teruggekeerd.

Degene die Harry mag adopteren krijgt een waar cadeautje in huis. Ben jij de gelukkige?

Lees meer
LUCAS

LUCAS

Black beauty Lucas in januari 2024 geboren in Valencia en nu woonachtig in Amposta.

Hij vermaakt zich met spelen, dutjes doen, eten en zodra de mogelijkheid zich voordoet stort hij zich op zijn verzorgers voor een lekkere knuffelsessie.

Zwarte honden worden minder snel geadopteerd. Ik snap er helemaal niks van en zeker niet als je Lucas ziet, dan smelt je toch?!

Zie jij het helemaal zitten om met Lucas aan je zij te shinen tijdens de puppyles? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
MOCHI

MOCHI

Mochi is een reutje van zo'n 10 jaar oud. Hij komt van dezelfde jager als Cameron.

Mochi kijkt je aan met een blik vol liefde. Zo intens lief is hij - en dat na zo'n vreselijk leven.... Mochi geeft zelfs pootjes en is nog speels. Een hele lieve en makkelijke hond die zichzelf jaren weggecijferd heeft.

Sociaal met soortgenootjes, lief voor kindjes en gek op aandacht. Geef jij Mochi de mooiste laatste jaren van zijn leven?

Lees meer
BUMER

BUMER

Bumer is zo'n 8 jaar oud. Hij werd op een ochtend gevonden, vastgebonden aan de poort met een tuigje met zijn naam erop. Zijn trieste blik ging door merg en been.

Het asiel leven begon zijn tol te eisen en Bumer werd depressief en is zelfs opgenomen in de kliniek geweest omdat hij ziek werd van verdriet. Inmiddels gaat het gelukkig weer wat beter met hem, maar het leven in het asiel is te hard voor hem.

Bumer is heel erg aanhankelijk en een ontzettend lieve hond. Hij kan met alle kinderen, teefjes en met niet dominante reuen. Hij is zelf niet dominant maar andere dominante mannetjes reageren soms op hem.

Bumer weegt 24 kg en is een formaat labrador maar dan een slanke versie.
Hij is nog erg actief, gaat heel graag mee wandelen en wil niets liever dan zijn eigen plekje in een warm huis vol liefde.

Lees meer
CAMERON

CAMERON

Cameron is een podenco teefje van 10 jaar oud. Ze heeft haar hele leven aan de ketting gelegen. Ze hebben haar samen met 3 andere podenco’s daar na een lang proces eindelijk weg kunnen halen.

Cameron is geopereerd aan haar tepels, daar had ze mama tumoren welke direct verwijdert zijn toen ze gesteriliseerd werd.

Cameron is een heel makkelijke hondje die ontzettend lief en integer is. Kan met alles en iedereen en is heel rustig.

We zoeken voor haar een plekje voor de laatste jaren van haar leven. Waar ze mag voelen wat liefde is en waar ze alle zorgen krijgt die elke hond hoort te krijgen.
Kan jij haar dit geven? Bel dan met ons telefoonteam.....

Lees meer
BART

BART (Gereserveerd)

Bart komt uit een asiel in het zuiden van Spanje. Samen met een heel oud teefje werd hij daar gebracht, de reden daarvan is onbekend maar dat zulke oude hondjes niet thuis horen in een asiel is wel duidelijk.

Bart en zijn oude vriendinnetje zijn gelukkig bij Monika terecht gekomen waar ze alle verzorging krijgen die ze nodig hebben. Het oude teefje mag bij Monika blijven wonen, ze is te oud en te zwak om te kunnen reizen dus mag haar laatste periode genieten van een liefdevol leven bij Monika.

Voor Bart is het gelukkig een ander verhaal. Dit ventje geniet, ondanks zijn leeftijd, nog volop van het leven en daarom gaan we voor hem opzoek naar een baasje die hem een fijne laatste tijd wil geven.

Liefde, kusjes en knuffeltjes moet je in overvloed hebben wil Bart bij je (mogen) komen wonen. Je krijgt er onvoorwaardelijke liefde en gezelschap voor terug.

Bart is sociaal met soortgenootjes en kan ook samen leven met poezenbeesten.

Stel jij je huis en hart open?

Lees meer
FIONA

FIONA

Fiona werd op straat gevonden en bleek, zoals vele hondjes die gevonden worden, geen chip te hebben waardoor we geen eigenaar hebben kunnen achterhalen. Niemand die naar haar op zoek was en dus gaan we een fantastisch lief baasje voor haar zoeken die haar alle liefde kan geven.

Fiona is goed doorvoed, maar liefst 26 kg schoon aan de haak. Ze mag wel een beetje afvallen maar met fijne lange wandelingen komt dit vast en zeker goed.

Fiona is lief voor kindjes, gek op soortgenootjes in allerlei soorten en maten -- voor Fiona is het leven 1 groot feest.

Kan jij Fiona een liefdevol en gelukkig leven bieden? Bel ons dan snel.

Lees meer
PINCHI

PINCHI

Pinchi is ongeveer 3 a 4 jaar oud. Ze is weggehaald bij een dame die in de loop der jaren zoveel dieren heeft verzameld dat ze ze absoluut de zorg, aandacht en liefde niet kon bieden die ze nodig hadden.

Samen met haar pups verblijft Pinchi nu in 1 van onze spaanse gastgezinnen en is het binnenkort de hoogste tijd dat er een liefdevol plekje voor haar gevonden wordt.

Pinchi is maar een klein meisje van een kilo of 7. Ze is sociaal met soortgenootjes, super lief voor mensen en gek op aandacht, kusjes en knuffeltjes.

Geef jij haar het leven wat ze verdiend?

Lees meer
NINA

NINA

Nina is een teefje van 8 jaar oud, 11 kilo en een klein middenmaatje. Ze is 3 jaar geleden geadopteerd en nu zoeken haar baasjes een nieuw thuis voor haar. Ze kunnen Nina niet meer bieden wat ze nodig heeft.

Wat heeft Nina dan nodig? Een consequent baasje die haar aan haar pootje meeneemt en zich als roedelleider opstelt. Tot voor kort heeft Nina die taak op zich genomen maar het bevalt haar veel beter als dat voor haar gedaan wordt.

Omdat Nina een tikkeltje onzeker is, is men onlangs gestart met een cursus. Dit doet Nina erg goed, ze is goed leerbaar en vindt het leuk.

Met soortgenoten is ze wisselend. Door haar onzekerheid wil ze nog weleens blaffen naar voorbijkomende vriendjes. We verwachten dat dit met de juiste begeleiding goed kan komen.

Ze woont momenteel samen met 2 poezenbeesten en dat gaat prima. Ze houdt van knuffelen, spelen en lange wandelingen.

Ben jij een consequente roedelleider, heb je verstand van honden en geniet je van lange wandelingen maken? Dan heb je aan Nina een wereldhond.

Lees meer
LEXI

LEXI

Lexi komt uit het dodingsstation, dat het daar geen pretje is hoeven we natuurlijk niet meer uit te leggen. Gelukkig voor Lexi was daar Monika die hem kon behoeden voor een vreselijk einde.

Lexi is een sociale, knappe vrolijke knul die met 4 pootjes vol in het leven staat. Hij is vriendelijk tegen alle mensen, vindt soortgenootjes helemaal prima en geniet van de wandelingen die hij regelmatig mag maken als er even wat tijd over is.

Lexi is een middenmaat hond.

Lees meer
TONYO

TONYO (Gereserveerd)

Tonyo is een Griffon van zo'n 8 jaar oud. Hij werd gevonden en bleek aangereden te zijn waarbij zijn voorpoot op een hele lelijke manier gebroken is. Jonathan onze dierenarts heeft hem geopereerd en hem tijdens het herstel in huis genomen zodat hij rustig kon herstellen.

Helaas moest Tonyo weer plek maken voor een andere hond in nood en zodoende verblijft hij nu in ons asiel wat hij alles behalve leuk vind.

Tonyo is een ontzettende lieve en aanhankelijke hond. Hij wandelt netjes mee, is gek op knuffelen en is in huis zindelijk.

Tonyo is sociaal met soortgenootjes maar, hele drukke honden grommelt hij weg. Hij doet ze niets maar dat drukke gedoe hoeft niet zo nodig van hem. Hij houdt van zijn rust en van lekker knuffelen met zijn baasjes.

Tonyo is lief voor kinderen en heeft in een gastgezin gewoond met katten. Als ze naast hem liggen dan kijkt hij er niet naar om, maar buiten in de tuin vindt hij het leuk om erachteraan te rennen. Hij doet ze verder niets.

Heb jij tijd, liefde en ruimte in je huis en hart? Bel dan snel voor onze Tonyo!

Lees meer
ONA

ONA (Gereserveerd)

Ona is een mix labrador van 2 jaar oud. Ze is als pup geadopteerd maar helaas bij ons teruggekomen door privé-omstandigheden.

Ona is een groot uitgevallen labrador en een erg lieve en sociale hond. Ze wandelt graag en vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Ona is lief voor kinderen. Ze is vrij rustig en vindt alles best. We weten niet of Ona met katten kan, maar dat kan op verzoek getest worden.

We zoeken voor Ona een forever home, waar ze als gezinslid weer kan genieten van haar eigen familie.

Lees meer
BALA

BALA

Bala is ruim 1.5 jaar geleden weggehaald bij een drugsverslaafde die amper naar haar omkeek maar niet officieel afstand wilde doen. Dan komt het voor de rechter maar daar gaat meestal behoorlijk wat tijd overheen, zo ook in het geval van Bala. Pas na ruim een jaar!!! werd ze aan ons toegewezen.

Bala is ontzettend relaxt en kan met andere honden. Maar het liefst is ze enige hond in huis.

Ze is heel lief voor kinderen. Momenteel zit ze in een gastgezin met een kindje van 1 jaar en Bala is erg lief en voorzichtig met haar. Ze is gek op knuffelen en is graag bij je. Maar daarnaast kan ze ook genieten van haar mandje. Bala is erg rustig, maar heeft wel haar speelmomentjes. Ze is gek op spelen met de bal en als je haar ziet spelen denk je dat ze een jonge hond is.

Katten en Bala is geen optie, die wilt ze alleen maar achterna.

Het is een stafford mixje, dus een  baasje met de nodige hondenkennis wel wat ze nodig heeft. Kan jij Bala eindelijk de liefde en aandacht geven die ze verdiend? 

Lees meer
SHEILA

SHEILA

Sheila is een beagle mixje van ongeveer 2.5 jaar oud. Ze is samen met haar zusje bij Monika gedumpt. De eigenaar wilde ze niet meer, en als Monika ze niet opnam zou ze ze wel ergens anders dumpen. Sheila is een ontzettend lief en sociaal meisje. Ze weegt een kilo of 18 en is iets groter dan een beagle.

Sheila deelt haar kennel met meerdere andere honden en doet dit harstikke goed. Ze speelt graag en heeft dan ook echt wel actieve baasjes nodig.

Heb jij genoeg tijd en ruimte in je leven over om dit moppie toe te voegen aan je gezin? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
TINA

TINA

Lieve Tina verblijft in ons asieltje nadat ze werd gevonden op straat. Geen chip, geen penning en geen baasje die naar haar op zoek was.... We snappen er werkelijk niets van, ze is zo lief dat je zou verwachten dat er ergens iemand is die haar moet missen...

Tina is sociaal met soortgenootjes, lief voor alle vrijwilligers en verzorgers en zelfs de kleine mini mensjes zijn gegarandeerd van een Tina op schoot. Tina weegt 11 kg en is een klein middenmaatje.

Tina is ongeveer 6 jaar oud. Een actief meisje die graag speelt en wandelt. Haar nieuwe familie moet dus ook wel in zijn voor een speelparty op het strand of een heerlijke boswandeling. Kan jij Tina het warme mandje bieden die we haar beloofd hebben? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
BRUNO

BRUNO

Rottweiler fans opgelet: meet Bruno.

Bruno is een prachtige rottweiler met kale plekjes op zijn oren en neus. Toen hij bij ons binnenkwam zat hij onder de vlooien en door de jeuk heeft hij zo zitten krabben dat zijn huid daar kapot van is gegaan. Zijn huid is inmiddels genezen maar de haartjes groeien niet meer terug. Maakt niks uit hij blijft om op te vreten deze lieve beer. Lief voor soortgenoten en mensen vanaf een jaar of 16. Jongere kinderen en Bruno is geen match. Die zijn te onvoorspelbaar, dat snapt Bruno niet.

Verder is Bruno gek op speelgoed, schoenen, telefoons.....met Bruno in huis weet je zeker dat je een heel opgeruimd huis hebt. Laat je iets slingeren dan eigent Bruno het zich toe en als je pech hebt, bijt hij het kapot. Buiten wandelt hij netjes mee aan de riem. Ga je eventjes weg en kan Bruno niet mee? Geen probleem, hij kan, na gewenning, even alleen zijn. Bij het gastgezin waar hij nu verblijft gaat hij dan in de bench, moppert eventjes maar gaat daarna lekker liggen slapen.

De leishmania parasiet heeft ook Bruno gevonden. Hij slikt hier medicatie voor en hiermee is het onder controle.

Voor lieve, speelse en sociale Bruno zoeken wij een baas die verstand heeft van rottweilers en die ook nog eens stevig in zijn schoenen staat. Bruno geniet namelijk van alle aandacht die hij krijgt en hangt dan met zijn volle gewicht tegen je aan. Wil jij shinen met Bruno aan je zij? Heb jij heel veel liefde te geven? Ben je gek op knuffelen? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
PIPA

PIPA

Kleine Pipa is gevonden in erbarmelijke omstandigheden. Als gevolg daarvan is ze, in het begin, een beetje afwachtend. Kent ze je eenmaal dan heb je een heel vrolijk en gezellig hondje om je heen. Door haar verleden is ze er niet van gediend als ze van achteren benaderd wordt, daar schrikt ze van. Haar pootjes en snoetje zijn gevoelig, ze laat het wel toe als je er voorzichtig aan zit. We plaatsen haar niet in een gezin met kleine kinderen. Al die onverwachte bewegingen van spelende kindjes doen we Pipa geen plezier mee.

Pipa is op of rond 1 september 2019 geboren en haar gastmama zegt dat ze heel speels en grappig is. Haar favoriete speeltje is een bal waar een touwtje aan zit, hier kan zij zichzelf uren mee vermaken. Ze wandelt graag mee, maar moet nog wel leren dat ze niet aan de riem hoeft te trekken. 

Pipa is positief getest op leishmania. Ze krijgt hier medicatie voor (ongeveer € 15,00 per maand). Geen paniek, ze kan hier gewoon oud mee worden.

Wil jij je hart en huis openen voor dit lieve schatje? Heb je de tijd om met haar te wandelen en te spelen? Dan is Pipa je nieuwe beste vriendinnetje.

Lees meer
HADES

HADES

Hades was van een jongeman die nog bij zijn ouders thuis woonde. Die wilden geen hond meer in huis, en zodoende heeft die jongen een aantal weken met Hades in de auto geslapen. Intens verdrietig kwam hij bij ons asieltje vragen of we alsjeblieft een plekje voor hem hadden omdat de situatie niet meer houdbaar was. Onze meiden hebben een plekje vrijgemaakt, ondanks dat het asiel mega vol zit en er eigenlijk niets meer bij kan konden ze het niet over hun hart verkrijgen de jongen weg te sturen. 

Hades heeft zich gelukkig snel aangepast. Een mega vrolijke en uberlompe puberpup is het, er zit geen kwaad in maar je moet wel stevig in je schoenen staan wil je niet onderste boven gelopen worden - letterlijk en figuurlijk. 

Hades is sociaal met soortgenootjes en lief met kinderen - MAAR ook de allerkleinste loopt hij per ongeluk onderste boven dus een gezin met hele kleine kindjes is misschien niet helemaal handig.

Heb jij tijd, zin en genoeg energie om deze vrolijke stuiterbal verder op te voeden? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks