Bekijk onze katten!

Pepino

Pepino

**Maak kennis met Pepino!**

Pepino is een prachtige, eenjarige zwarte kater die momenteel verblijft in ons asiel in Spanje. Deze charmante jongen is op zoek naar een liefdevol thuis waar hij de aandacht en knuffels kan krijgen die hij zo graag wil.

Lees meer
BIMBO

BIMBO

**Maak kennis met Bimbo! 🐾**

Bimbo is een prachtige zwarte kater van 8 maanden oud die momenteel in ons asiel in Spanje verblijft. Hij is het broertje van Berta, Bilma en Bimba, die al allemaal een warm thuis hebben gevonden. Nu is het tijd voor deze lieve jongen om ook zijn forever home te vinden!

Lees meer
LIZZY

LIZZY

**Maak kennis met Lizzy! 🐾**

Lizzy is een lieve en aanhankelijke moederpoes die momenteel in ons asiel in Spanje verblijft. Vorig jaar is ze bij ons beland met haar kittens, die inmiddels allemaal een warm thuis hebben gevonden. Nu is het tijd voor Lizzy om ook haar forever home te vinden.

Lees meer
TRISTAN

TRISTAN


**Maak kennis met Tristan! 🐾**

Tristan is een prachtige, grote zwarte kater van 5-6 jaar oud die momenteel in ons asiel in Spanje verblijft. Deze lieve jongen is heel sociaal en aanhankelijk, en het is duidelijk dat hij ooit een huiskat is geweest voordat hij op straat werd gedumpt.

Lees meer
ABRIL

ABRIL

**Maak kennis met Abril! 🐾**

Abril is een prachtig poesje van nog geen jaar oud, die momenteel in een gastgezin in Spanje verblijft. Haar verhaal is hartverwarmend: hoogzwanger werd ze gevonden en naar een gastgezin gebracht. Helaas werden haar eigen kittens doodgeboren, maar op dezelfde dag werden er moederloze kittens gevonden. Met haar liefdevolle zorg heeft Abril deze kittens grootgebracht

Lees meer
CAMILO

CAMILO

**Maak kennis met Camilo - een speelse en sociale kater op zoek naar een nieuw avontuur!**

Camilo is een energieke en vrolijke kater van 6 à 7 maanden oud die momenteel in een gastgezin in Spanje verblijft. Hij is dol op spelen en kan uitstekend overweg met andere katten, kinderen en zelfs honden.

Lees meer
SUNNY

SUNNY (Gereserveerd)

**Maak kennis met Sunny - Jouw Stralende Metgezel!**

Sunny is een prachtige rood met witte poes van 5 jaar oud, momenteel verblijvend in ons asiel in Spanje. Met haar stralende persoonlijkheid en onweerstaanbare charme zal ze je hart in een mum van tijd veroveren.

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks