Gastgezin

Op een dag weet je het: je wordt gastgezin!

Wat is er nou leuker en fijner dan de hele dag te kunnen knuffelen, spelen en je neus in zachte vachtjes te kunnen steken? Daar kan toch niks tegenop?! Wij kunnen jouw droom werkelijkheid laten worden, wij hebben de leukste vrijwilligersbaan ever: gastgezin!

Gastgezinnen bieden een liefdevolle en veilige omgeving voor onze spaanse honden en katten waar ze kunnen wennen aan hun nieuwe leven en op zoek kunnen gaan naar een adoptiegezin. Als gastgezin zorg je voor de dagelijkse verzorging van de hond of kat. Naast het eten geven, eventuele medische zorg bieden, kattenbakken schoonmaken en je kleding haarvrij maken kan je je overige tijd besteden aan het aaien, kriebelen en knuffelen van je gasthond- of kat.Het is een geweldige manier om deze dieren te helpen en hen een tweede kans te geven op een gelukkig leven. Het is een verantwoordelijkheid die veel toewijding en liefde vereist, maar het is ook zo mooi om te zien hoe je gasthond-of kat zich ontwikkelt.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou als gastgezin dat je je hond of kat helpt met het wennen aan mensen, andere dieren en verschillende situaties, zodat ze goed voorbereid zijn op hun toekomstige baasjes. TIJD, RUST en GEDULD zijn onze toverwoorden. Uiteraard heb je voldoende TIJD om aan je gasthond- of kat te besteden. Je hebt voldoende gelegenheid om RUST te creëren en engelenGEDULD om je gasthond- of kat te helpen met het wennen aan hun nieuwe leven.

Wat mag je van ons verwachten? Uiteraard krijg je alles wat je nodig hebt voor je gasthond- of kat. Denk hierbij aan: voeding en snacks, mand/kussen, bench (indien nodig), riem, halsband en medicatie (indien nodig).

We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je hulp te bieden. Je wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse vrijwilligersdag en je mag 1x per jaar een training volgen, samen met je collega gastgezinnen. En als toetje word je onderdeel van een team enthousiaste vrijwilligers!

 

Onze hoofdsponsor TIX.NL

Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks