Bekijk onze teven!

VENUS

VENUS

Meet Venus! Een uitgerekte Jack Russel, een teckel XXL, zeg het maar. Grappig is ze wel!

Ze komt uit een asiel in Barcelona en waagt nu een kansje bij ons.

Venus is 3 jaar oud en een kleine middenmaat. Met haar aandoenlijke koppie en grappige oortjes is ze echt om op te eten. Ze vindt het leuk om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen en ravotten. Mensen zijn leuk want daar krijg je eten en aandacht van. Dus die moet je te vriend houden.

Zie jij jezelf al lopen met Venus aan je zij? Neem dan snel contact op met ons telefoonteam.

Lees meer
LEA

LEA

Lea is een ietwat verlegen Spaanse schone.

Ze komt uit een asiel waar maar weinig hondjes geadopteerd worden. Wij gaan nu ons best doen voor Lea. Gevonden zonder paspoort en achtergrondgegevens dus een echt verrassingsei. Ze is geschat op 2 jaar oud en een leuke mix van allerlei rassen. 

Lea is sociaal met soortgenoten. In het begin is ze wat verlegen naar mensen. Geef je haar de tijd om te ontdooien dan komt t helemaal goed.

Voor Lea zoeken we een rustig huisje, waar ze de tijd krijgt om te wennen en waar ze alle liefde krijgt die ze zo verdiend.

Lees meer
ELANY

ELANY

Aandoenlijke Elany. Zo dankbaar voor alle aandacht en liefde die ze krijgt. Naast dat ze aandoenlijk is, is ze ook lief en gezellig. Ze vindt al haar vriendjes en vriendinnetjes leuk. Mensen, groot en klein, vindt ze gezellig. 

Elany is een middenmaatje hondje van ongeveer 1 jaar oud.

Ze moet nog wel leren wat het is om huishond te zijn. Heb jij de kennis en kunde in huis om haar dat te leren? En ben je als een blok gevallen voor Elany? Bel dan snel ons telefoonteam.

Lees meer
PELUCA

PELUCA

Peluca is een Catalaanse herder van 7 maanden oud. Ze is door een herder in dienst genomen om geiten te hoeden. Dat ging haar niet al te best af, in plaats van de geiten te hoeden ging ze met de geiten spelen. Daar werd de herder weer niet zo blij van en dus moest ze weg.

Eenmaal aangekomen in het asiel wist de kleine pluizenbol niet wat haar overkwam. Ze trok zich terug en kroop in een hoekje. Dat konden Brigitte en Veri niet aanzien en hebben haar meegenomen naar huis. Daar ontpopt Peluca zich als een blije pup. Ze speelt met de andere pups uit de crèche en vermaakt zich prima.

Of Peluca met katten kan moet nog getest worden.

Peluca moet alles nog leren dus een puppycursus is zeker aan te raden. Ze is erg leergierig dus ze zal alles snel onder de knie hebben.

Lees meer
PERLA

PERLA

Vrolijke Perla is samen met haar broer vanuit Valencia naar Amposta gekomen. In de regio van Valencia worden bijna geen honden geadopteerd en daarom wagen wij een kansje.

Perla is vermoedelijk in november 2023 geboren en zal nog een stukje groter groeien. Nu is ze nog een lekkere puberpup die lachend door het leven gaat.

We denken dat er iets Podenco-achtigs in haar verstopt zit. 

Perla is een ongecompliceerde puppenmeisje en heeft zin om de wereld te ontdekken. Wil jij haar daarbij vergezellen?

Lees meer
MISSY

MISSY

Missy is samen met haar mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Missy zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Ze is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine meisje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
CANDELA

CANDELA (Gereserveerd)

Candela is samen met haar mama en broertjes en zusjes bij Monika gebracht. Ze werden afgestaan omdat de eigenaren niet meer voor ze konden zorgen. Papa is met de noorderzon vertrokken.

Inmiddels zijn ze bijna oud genoeg om op eigen pootjes te mogen staan. Dus de hoogste tijd om een fijn plekje voor ze te gaan zoeken.

Ze lijken allemaal erg op hun mama. Candela zal vermoedelijk uitgroeien tot een klein middenmaat hond. Ze is goed gesocialiseerd met mensen en soortgenootjes.

Zie jij het helemaal zitten de komende jaren voor dit kleine meisje te zorgen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
NUTELLA

NUTELLA

Nutella is een podencomeisje van 1 jaar oud.

Ze is bij mensen de tuin in gelopen en daar heeft Nuria haar opgehaald. Dus over haar verleden weten we niks.

Nutella is een heel lief, zachtaardig meisje. Heel sociaal naar alle honden, katten en kinderen. Ze weeg 12 kg en is een klein middenmaatje.

Haar ideale nieuwe baasjes zijn mensen die haar de eerste maanden liefde en vertrouwen geven, want ze is in het begin erg onzeker. Maar als ze eenmaal je vertrouwd is het een hele lieve, sociale en makkelijke hond.

Wil jij deze lieverd de tijd en kans geven?

Lees meer
CHARLOTTA

CHARLOTTA

Charlotta is gevonden vlakbij ons asiel. Ze zag er super goed uit waardoor we het vermoeden hadden dat er wel een baasje op zoek zou zijn maar helaas bleek dat niet het geval...

Helaas bleken de bloeduitslagen van Charlotta niet oke te zijn en teste ze positief op hartworm en leishmania. Voor beide wordt ze nu behandeld en gelukkig zijn haar organen wel nog helemaal in orde! Natuurlijk krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Charlotta is een ontzettend lieve, aanhankelijke en vrolijke hond. Ze vind alles en iedereen even gezellig, draait haar koppie vrolijk heen en weer wanneer je tegen haar kletst waardoor je elke keer in een deuk ligt omdat haar oren mee wiebelen.

Charlotta kunnen we zodra de behandelingen klaar zijn in veel woonsituatie's plaatsen door haar makkelijke karakter.

Heb jij een mandje klaar staan voor deze lieve dame van zo'n 22 kg en 4 jaar oud? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
CAMERON

CAMERON

Cameron is een podenco teefje van 10 jaar oud. Ze heeft haar hele leven aan de ketting gelegen. Ze hebben haar samen met 3 andere podenco’s daar na een lang proces eindelijk weg kunnen halen.

Cameron is geopereerd aan haar tepels, daar had ze mama tumoren welke direct verwijdert zijn toen ze gesteriliseerd werd.

Cameron is een heel makkelijke hondje die ontzettend lief en integer is. Kan met alles en iedereen en is heel rustig.

We zoeken voor haar een plekje voor de laatste jaren van haar leven. Waar ze mag voelen wat liefde is en waar ze alle zorgen krijgt die elke hond hoort te krijgen.
Kan jij haar dit geven? Bel dan met ons telefoonteam.....

Lees meer
FIONA

FIONA

Fiona werd op straat gevonden en bleek, zoals vele hondjes die gevonden worden, geen chip te hebben waardoor we geen eigenaar hebben kunnen achterhalen. Niemand die naar haar op zoek was en dus gaan we een fantastisch lief baasje voor haar zoeken die haar alle liefde kan geven.

Fiona is goed doorvoed, maar liefst 26 kg schoon aan de haak. Ze mag wel een beetje afvallen maar met fijne lange wandelingen komt dit vast en zeker goed.

Fiona is lief voor kindjes, gek op soortgenootjes in allerlei soorten en maten -- voor Fiona is het leven 1 groot feest.

Kan jij Fiona een liefdevol en gelukkig leven bieden? Bel ons dan snel.

Lees meer
PINCHI

PINCHI

Pinchi is ongeveer 3 a 4 jaar oud. Ze is weggehaald bij een dame die in de loop der jaren zoveel dieren heeft verzameld dat ze ze absoluut de zorg, aandacht en liefde niet kon bieden die ze nodig hadden.

Samen met haar pups verblijft Pinchi nu in 1 van onze spaanse gastgezinnen en is het binnenkort de hoogste tijd dat er een liefdevol plekje voor haar gevonden wordt.

Pinchi is maar een klein meisje van een kilo of 7. Ze is sociaal met soortgenootjes, super lief voor mensen en gek op aandacht, kusjes en knuffeltjes.

Geef jij haar het leven wat ze verdiend?

Lees meer
NINA

NINA

Nina is een teefje van 8 jaar oud, 11 kilo en een klein middenmaatje. Ze is 3 jaar geleden geadopteerd en nu zoeken haar baasjes een nieuw thuis voor haar. Ze kunnen Nina niet meer bieden wat ze nodig heeft.

Wat heeft Nina dan nodig? Een consequent baasje die haar aan haar pootje meeneemt en zich als roedelleider opstelt. Tot voor kort heeft Nina die taak op zich genomen maar het bevalt haar veel beter als dat voor haar gedaan wordt.

Omdat Nina een tikkeltje onzeker is, is men onlangs gestart met een cursus. Dit doet Nina erg goed, ze is goed leerbaar en vindt het leuk.

Met soortgenoten is ze wisselend. Door haar onzekerheid wil ze nog weleens blaffen naar voorbijkomende vriendjes. We verwachten dat dit met de juiste begeleiding goed kan komen.

Ze woont momenteel samen met 2 poezenbeesten en dat gaat prima. Ze houdt van knuffelen, spelen en lange wandelingen.

Ben jij een consequente roedelleider, heb je verstand van honden en geniet je van lange wandelingen maken? Dan heb je aan Nina een wereldhond.

Lees meer
GYOZA

GYOZA

Gyoza komt uit het dodingsstation en is door onze Monika daar weggehaald. Inmiddels verblijft Gyoza bij Monika in de opvang en deelt ze haar kenneltje met soortgenootjes wat erg goed gaat.

Een ideale plek is het asiel uiteraard niet, maar alles beter dan verhongeren, rondzwerven op straat of soms nog erger.... Onze hondjes hebben elke dag gevulde buikjes, krijgen medische zorg en als er tijd over is wat liefde en aandacht. Van dat laatste geniet onze kleine Gyoza enorm en daarom hopen we dan ook dat er snel iemand voor haar komt.

Of Gyoza met katten kan is nog niet getest maar dat kunnen we uiteraard altijd doen.

Heb jij een liefdevol plekje voor dit moppie? Neem dan snel contact met ons op!

Lees meer
CANELA

CANELA

Canela is een klein meisje van zo'n 2.5 jaar oud. Ze kijkt even de kat uit de boom, maar als ze eenmaal om is, geeft ze je alle liefde die ze in zich heeft. Ze werd gevonden in the middle of nowhere waar ze zeker weten gedumpt is gezien de afstand van de bewoonde wereld.

Canela is speels, grappig en sociaal naar kinderen en alle andere honden. Of ze met katten kan moeten we nog testen. Hele harde geluiden en druk verkeer vindt ze nog wat spannend - een stabiele hond naast haar, waar ze zich aan op kan trekken, zou erg fijn zijn.

Heb jij een relaxt huishouden en woon jij niet in de drukke randstad? Bel dan snel voor dit lieve meisje en geef haar een kans op een gelukkig leven!

Lees meer
BUBU

BUBU (Gereserveerd)

Dit kleine meisje is Bubu, een teefje van zo'n 9 jaar oud en weegt maar 5 kg. Ze werd helemaal alleen gevonden op straat, en had geen chip. Gezien de plek waar ze gevonden werd weten we bijna wel zeker dat ze daar bewust gedumpt is.

Bubu mist een paar voortandjes maar heeft hier verder gelukkig geen last van. Bubu kan overweg met alle honden en katten. Ze is heel vrolijk, lief en aanhankelijk.

Bubu schrikt van snelle bewegingen, als je haar opeens wil pakken, of snel met je handen naar haar toekomt, daar heeft ze dus wat tijd voor nodig.

Bubu is bij binnenkomst positief getest op leishmania en wordt daar voor behandeld. Haar organen zijn gelukkig allemaal in orde. Uiteraard krijg je bij adoptie alle informatie van ons mee.

Geef jij kleine Bubu een warm en veilig plekje waar ze de rest van haar leven mag blijven wonen? 

Lees meer
SEPIA

SEPIA

Sepia is een teefje van 2 jaar oud.

Ze heeft een ontzettend fijn karaktertje, wel een uitgesproken karakter zoals het een echte Diva betaamd dus haar nieuwe baasjes zullen wel honden ervaring moeten hebben. 

Sepia is met de juiste kennismaking sociaal en lief met andere honden. Ze speelt in het asiel ook met vele andere honden en vindt dit helemaal geweldig. Sepia gaat graag mee wandelen met de vrijwilligers zodra er even tijd voor is. Haar staartje maakt dan overuren en ze geniet volop.

Sepia is positief getest op leishmania. Gelukkig waren de uitslagen zo dusdanig laag dat ze alleen allopurinol slikt en verder geen behandeling nodig heeft. Uiteraard krijg je bij adoptie alle verdere informatie van ons mee.

Sepia is in afwachting van definitieve adoptie op afstand geadopteerd door Mascha waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
INDRA

INDRA

In het begin een beetje verlegen maar als je haar de tijd geeft heb je een vriendin voor het leven. Mooie Indra, een mengelmoesje, vermoedelijk geboren in januari 2021. Haar wat klein uitgevallen lijfje compenseert ze met haar grote oren.

Indra ‘is ok with all the dogs’ aldus Monika waar ze nu verblijft. Hoe ze reageert op katten weten we niet. Dat kunnen we op verzoek testen.

Ben je als een blok gevallen voor mooie Indra? Vind je het lekker om lange wandelingen te maken en al je liefde, tijd en geduld te investeren in deze knapperd? Bel dan snel met ons telefoonteam.

In afwachting van defintieve adoptie zijn we voor deze schoonheid op zoek naar een adoptant op afstand voor de broodnodige ondersteuning.

Lees meer
ONA

ONA (Gereserveerd)

Ona is een mix labrador van 2 jaar oud. Ze is als pup geadopteerd maar helaas bij ons teruggekomen door privé-omstandigheden.

Ona is een groot uitgevallen labrador en een erg lieve en sociale hond. Ze wandelt graag en vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Ona is lief voor kinderen. Ze is vrij rustig en vindt alles best. We weten niet of Ona met katten kan, maar dat kan op verzoek getest worden.

We zoeken voor Ona een forever home, waar ze als gezinslid weer kan genieten van haar eigen familie.

Lees meer
NALA POINTER

NALA POINTER

Nala, geboren in januari 2016, is een pointer-mix met Cushing. Cushing? Ja Cushing. De ziekte van Cushing houdt in t kort in: Honden met het syndroom van Cushing drinken en plassen veel en hebben extreme honger.

Dat is Nala ook aan te zien, ze is wat aan de dikke kant. Al het eten wat ze in het vizier krijgt eet ze op. Dus kijk uit met eten op tafel of het aanrecht. Als ze de kans krijgt pakt ze het van je af. Ze heeft overigens geen voer- of baknijd. Nala is een hele rustige hond. We denken dat een rustiger huishouden zonder kleine kinderen het beste bij haar past. Ze kan prima overweg met andere honden.

Voor het syndroom van Cushing krijgt Nala 1 pil per dag. Ze doet het hier prima op. Uiteraard krijgt ze alle medische informatie mee tijdens haar verhuizing van Spanje naar haar nieuwe thuis.

Lees meer
ZYRA

ZYRA

Zyra is gevonden in een zeer slechte conditie. Broodmager, zelfs voor Podenco-begrippen, en met kapotte oortjes.

Dan gaan alle alarmbellen bij ons af. Hup, naar de dierenarts en testen op leishmania. Deze test was negatief, dat wil zeggen, geen leishmania. Omdat er toch enkele symptomen waren hebben we haar op de allopurinol gezet en voila, ze ziet er weer prachtig uit.

Zyra is sociaal met mens en hond. Katten moet ze niks van hebben. Wel kijkt ze eerst even de kat uit de boom bij nieuwe mensen. Geef haar daarom even de tijd om te wennen. Als ze eenmaal gewend is en ze kent je, dan heb je er een vriendin bij.

Ze is, na gewenning, aanhankelijk en lief. Ze kan wat bitchy reageren als andere hondjes haar eten willen opeten. Het is duidelijk: Zyra doesn’t share food! En geef haar eens ongelijk.

Ben jij als een blok gevallen voor deze mooie slanke en lieve dame? Laat het ons dan snel weten.

Lees meer
SHENA

SHENA

Shena is met behulp van de politie weggehaald ergens uit een donkere schuur. Ze zat daar samen met 2 andere honden - deze zijn ondergebracht bij een andere organisatie.

Shena was de eerste paar dagen erg timide, ze trok zich een beetje terug - duidelijk dat ze een slecht verleden heeft gehad. Bij het verheffen van je stem duikt ze in elkaar, zo ontzettend sneu.  Inmiddels is ze in haar gastgezin goed gewend en voelt zich elke dag meer op haar gemak.

Shena haar oortjes zijn afgeknipt, waarom? Dat weet niemand.

We plaatsen Shena het liefst in een gezin met oudere of geen kinderen. Ze doet ze absoluut NIETS, maar door de onverwachte harde geluiden die kleine kindjes kunnen maken zal ze niet op haar gemak zijn. Shena is heel sociaal met soortgenootjes en lief tegen mensen, mannen vindt ze enorm spannend dus daar zal een nieuw baasje rekening mee moeten houden.

Ze verdiend een platina mandje en de rest van haar leven onvoorwaardelijke liefde. Deel jij voor haar mee?

In afwachting van definitieve adoptie is Shena op afstand geadopteerd door Trudie en Rob waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
VIENNA

VIENNA

Vienna is 1 van de vele honden die wij weggehaald hebben bij een jager. Je vindt het verhaal terug op onze Facebook pagina, echt een horror situatie was dat. Overal lagen honden die al overleden waren en de honden die nog leefde waren broodmager, we hadden geen dag later moeten komen.

Vienna is ongeveer 12 jaar oud maar nog lekker actief. Ze verblijft in 1 van onze Spaanse gastgezinnen, het asiel trok ze niet. Ze is namelijk deels blind en ziet daardoor nog maar weinig, dat was in het asiel geen doen voor haar omdat ze elke keer gepakt werd door de andere jonge honden.

Vienna is sociaal met soortgenootjes en super lief voor mensen. Ze moet uiteraard even haar nieuwe omgeving leren kennen maar weet zich daarna, ondanks haar "handicap" prima te redden.

Geef jij dit lieve meisje nog een mooi leven? Bel dan snel met ons telefoonteam.

In afwachting van defintieve adoptie is Vienna op afstand geadopteerd door Silvie waarvoor hartelijk dank.

Lees meer
ESCALADA

ESCALADA

Escalada is gevonden op straat met 2 ontstoken oogjes. Geen chip, geen advertentie bij de afdeling verloren voorwerpen en geen verdrietig baasje. Dus opgenomen in de roedel bij Brigitte om lekker bij te komen. Haar ontstoken oogjes komen voort uit een allergische reactie op haar oogleden. Brigitte druppelt haar oogjes elke dag en inmiddels is het genezen en ziet ze er weer knap uit!

Escalada is een mix-podenco en geschat op 6 jaar. Ze is superlief en aanhankelijk naar mensen groot en klein en heel sociaal met soortgenoten. Ze luistert perfect, kan los meewandelen en vindt alles leuk. ook loopt ze rustig mee aan de lijn. Ze heeft wel wat jachtinstinct, dus gaat achter de konijnen aan als je in een bosgebied loopt. Maar als het baasje fluit, komt ze wel terug. Wat katten betreft, die vindt ze minder interessant om achteraan te gaan.

Deze actieve schat zoekt een dito baasje. Een baas die met haar heerlijk gaat wandelen en eventueel t.z.t. aan de fiets meeneemt, daarna geniet ze ervan om heerlijk in haar mandje te slapen.

Escalada is erg baasgericht. Ze wil graag bij je zijn. Als ze alleen in de tuin wordt gelaten en je gaat weg, zal ze over de heg springen om je te zoeken. Ze loopt dan niet weg, maar wil naar je toe. Maar in huis kan ze natuurlijk niet weg, en zal ze in haar mandje gaan liggen wachten.

 

Escalada heeft haar koffertje al gepakt nu alleen nog een lieve en actieve baas die haar wil verwelkomen.

Lees meer
BALA

BALA

Bala is ruim 1.5 jaar geleden weggehaald bij een drugsverslaafde die amper naar haar omkeek maar niet officieel afstand wilde doen. Dan komt het voor de rechter maar daar gaat meestal behoorlijk wat tijd overheen, zo ook in het geval van Bala. Pas na ruim een jaar!!! werd ze aan ons toegewezen.

Bala is ontzettend relaxt en kan met andere honden. Maar het liefst is ze enige hond in huis.

Ze is heel lief voor kinderen. Momenteel zit ze in een gastgezin met een kindje van 1 jaar en Bala is erg lief en voorzichtig met haar. Ze is gek op knuffelen en is graag bij je. Maar daarnaast kan ze ook genieten van haar mandje. Bala is erg rustig, maar heeft wel haar speelmomentjes. Ze is gek op spelen met de bal en als je haar ziet spelen denk je dat ze een jonge hond is.

Katten en Bala is geen optie, die wilt ze alleen maar achterna.

Het is een stafford mixje, dus een  baasje met de nodige hondenkennis wel wat ze nodig heeft. Kan jij Bala eindelijk de liefde en aandacht geven die ze verdiend? 

Lees meer
ADELE

ADELE

Lieve Adele hebben we vanuit een ander asiel overgenomen. Vanuit dat asiel worden er minder makkelijk honden geadopteerd, dus nu wagen wij een kansje. Adele, gevonden dus niets bekend over haar achtergrond, ontpopt zich tot een hele lieve, rustige dame.

De dierenarts schat haar leeftijd op een jaar of 6. Door een mindere verzorging in het verleden kan het zijn dat ze ouder oogt als dat ze is. Daarom geeft de dierenarts een schatting. Ze is door diezelfde dierenarts gezond verklaart en nu is het wachten op een lief baasje.

Wil jij Adele de kans geven? Zet dan maar vast een mandje klaar en bel gauw met ons telefoonteam.

Lees meer
GAIA

GAIA (Gereserveerd)

Gaia is een stafford mix teefje van 8-9 jaar. Ze weegt 18 kg en is een ontzettend blij, vrolijk en actief meisje. Ze komt direct naar je toe als je haar kenneltje inkomt en rent graag rondjes door het asiel. 

Gaia is gevonden dus weten we helaas weinig over haar verleden. Ondanks haar leeftijd is het nog een actief hondje die gek is op lange wandelingen en samen spelen met een balletje.

Ondanks haar leeftijd is het nog een pittige tante die zich het kaas niet van het brood laat eten. Omdat ze bijna geen tandjes meer heeft kan ze geen schade aanrichten maar wordt ze wel zelf te grazen genomen. Met als gevolg dat ze al een paar keer gebeten is en nu alleen in een kenneltje zit. Door deze niet zulke leuke ervaringen is het ons wel duidelijk dat Gaia graag een huisje voor haar alleen wil. Alle aandacht en liefde voor haar, gelijk heeft ze.

Heb jij tijd, ruimte en liefde over? Wil jij haar de allermooiste jaren van haar leven geven? Bel dan snel met ons telefoonteam

Lees meer
SHEILA

SHEILA

Sheila is een beagle mixje van ongeveer 2.5 jaar oud. Ze is samen met haar zusje bij Monika gedumpt. De eigenaar wilde ze niet meer, en als Monika ze niet opnam zou ze ze wel ergens anders dumpen. Sheila is een ontzettend lief en sociaal meisje. Ze weegt een kilo of 18 en is iets groter dan een beagle.

Sheila deelt haar kennel met meerdere andere honden en doet dit harstikke goed. Ze speelt graag en heeft dan ook echt wel actieve baasjes nodig.

Heb jij genoeg tijd en ruimte in je leven over om dit moppie toe te voegen aan je gezin? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
ONA WIT/LICHTBRUIN

ONA WIT/LICHTBRUIN

Ona is gevonden met haar broertje Neu. Ze liepen gezellig samen langs de autoweg. Geen plek voor hondjes natuurlijk. Gelukkig nu veilig in ons asieltje. 

Ona is een sociaal en vrolijk meisje. Ze speelt graag met haar broertje en de andere pupsels. We vermoeden dat Ona uitgroeit tot een middenmaat hond. 

Heb jij tijd en zin om een baby-hond op te voeden? Zin in reuring in je leven? Bel dan snel voor meer informatie over Ona.

Lees meer
PRINCESSA

PRINCESSA

Arme Princessa is, waarschijnlijk, gedumpt in Alcanar (een stad in de regio Tarragona) en liep daar al een tijdje rond. Inmiddels in de vluchtmodus dus moeilijk te vangen. Gelukkig is dit uiteindelijk toch gelukt en nu zit ze veilig in het asiel. Ze zit er veilig en er wordt goed voor haar gezorgd maar Princessa verdient meer. Een eigen huis waar ze met liefde en geduld weer zichzelf mag worden. 

In het begin is ze wat timide maar als ze doorheeft dat het goed is ontpopt ze zich tot een aanhankelijke en gehoorzame hond. Princessa is geschat op zo’n 5 a 6 jaar oud, 21 kilo en door haar lange, slanke benen is ze een groot uitgevallen middenmaat hond. 

Wie o wie geeft deze prinses de kans? De kans op een liefdevol thuis, een zachte mand en de tijd om te ontdooien? 

Lees meer
PIE

PIE

Pie heeft 2 jaar lang alleen maar een donkere kamer en een veel te korte riem gekend. Haar eigenaar had totaal geen idee wat het houden van een hond inhield en vond dit blijkbaar de beste optie......Gelukkig was daar Monika en kon de betreffende eigenaar overtuigen de hond aan haar mee te geven, gelukkig deed hij dat.

Pie wist niet wat haar overkwam.... Daglicht, brokjes en een kennel groot genoeg om vrij te kunnen bewegen en zelfs een beetje te kunnen rennen.....We hebben tranen met tuiten gehuild toen we haar de eerste keer rond zagen dartelen..... Geen een dier verdiend het om zo vreselijk behandeld te worden!

Pie is een ontzettende lieve hond. Ondanks haar verleden is ze het vertrouwen in de mens niet kwijt. Pie is sociaal met soortgenootjes, gaat heeeel graag mee wandelen en wil niks liever dan aandacht. Ben jij het allerbeste baasje van de hele wereld? Zie jij jezelf al helemaal door het bos wandelen samen met deze prachtige verschijning? Bel dan snel met ons telefoonteam. 

Lees meer
PIPPA

PIPPA (Gereserveerd)

Pippa is een podenco ibicenco meisje. Zij verblijft momenteel bij Judith in de opvang. 

Pippa is doof geboren en daarom wilde de jager haar afmaken... Godzijdank voor Pippa kreeg Judith dit te horen en kon haar daar weghalen. Dat Pippa een "beperking" heeft is niet aan haar te zien. Ze geniet, speelt en is een echte knuffelkont. Doordat ze ontzettend slim en leergierig is kan je haar heel goed gebaren aanleren om haar dingen aan te leren.

Pippa is intens lief en kan met alles en iedereen. Judit heeft katten en andere honden en dat gaat heel goed. Kleine kinderen heeft ze ook al gezien en vindt ze geweldig - want kindjes betekenen kruimeltjes om op te smikkelen en spelen!!!! 

Geef jij dit meisje een kans op een fantastisch leven? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
INDIA

INDIA

India is een grote podenco Ibicenco van zo'n 2 jaar oud. Een vrolijk moppie die met 4 pootjes vol in het leven staat en van elke dag een feestje maakt.

India is gevonden in een vreselijke toestand, ze kon niet meer op haar pootjes staan en was ernstig ondervoed en uitgedroogd. Door de liefdevolle verzorging is ze opgeknapt en ontpopt toch een prachtige hond. India is sociaal met soortgenootjes en erg lief voor kindjes. Met de poezenbeesten wil ze spelen, maar dat willen de poezen liever niet. 

India loopt perfect mee aan de riem, of ze los kan dat durven we niet te zeggen. Dat zal op veilig terrein geoefend moeten worden.

Geef jij haar het beloofde platina mandje?

Lees meer
CELIA ZWART

CELIA ZWART (Gereserveerd)

Celia komt samen met een aantal andere honden uit het zuiden van Spanje, daar worden amper honden geadopteerd en zodoende helpt Monika regelmatig door wat honden op te halen daar vandaan.

Celia is een beetje timide en wat op haar hoede - wat ze mee heeft gemaakt weten we niet, maar dat het geen pretje is geweest is ons meer dan duidelijk. Celia heeft behoefte aan rust en dat is in het asiel helaas niet. Alle geluiden, verschillende en wisselende honden doen haar geen goed. Een fijne plek bij mensen die weten wat het inhoudt om een hond te hebben en haar alle rust en tijd geven is wat we zoeken. 

Celia is sociaal met soortgenootjes. Of ze met poezenbeesten kan weten we niet maar dat kan wel getest worden.

Lees meer
GINA

GINA

Gina komt uit het zuiden van Spanje. Omdat de adoptie kansen daar nihil zijn voor de honden - en helemaal voor zwarte honden haalt Monika daar regelmatig hondjes op zodat de adoptie kansen vergroot worden. 

Lieve Gina van zo'n 2 jaar oud en is 1 van de liefste honden die momenteel in de opvang verblijft. Ze is gek op mensen, lief voor soortgenootjes en geniet van de aandacht die ze krijgt van de vrijwilligers. 

Gina kunnen we in veel verschillende soorten woonsituaties plaatsen. Een huis vol liefde is wat we voor haar zoeken. Kan jij haar dit bieden? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op!

Lees meer
TINA

TINA

Lieve Tina verblijft in ons asieltje nadat ze werd gevonden op straat. Geen chip, geen penning en geen baasje die naar haar op zoek was.... We snappen er werkelijk niets van, ze is zo lief dat je zou verwachten dat er ergens iemand is die haar moet missen...

Tina is sociaal met soortgenootjes, lief voor alle vrijwilligers en verzorgers en zelfs de kleine mini mensjes zijn gegarandeerd van een Tina op schoot. Tina weegt 11 kg en is een klein middenmaatje.

Tina is ongeveer 6 jaar oud. Een actief meisje die graag speelt en wandelt. Haar nieuwe familie moet dus ook wel in zijn voor een speelparty op het strand of een heerlijke boswandeling. Kan jij Tina het warme mandje bieden die we haar beloofd hebben? Neem dan contact met ons op!

Lees meer
XENIA

XENIA

Xenia werd in vreselijk slechte toestand gevonden op straat. Ze had geen haar meer op haar lichaampje en was ontzettend vermagerd. Monika kon haar gelukkig vangen en nam haar mee naar huis waar ze haar helemaal heeft opgelapt.

Xenia is een ontzettend lief meisje die gek is op liefde en aandacht. Ze gaat graag mee wandelen als er even wat tijd over is - en ook zij wil natuurlijk niets liever dan weg uit het overvolle en drukke asiel.

Xenia is een middenmaat hond. Ze is bij binnenkomst getest op de mediterrane ziektes en bleek hartworm en leishmania te hebben. Ze is voor beide behandeld en inmiddels is ze hartworm vrij en is de leishmania goed onder controle. Wel slikt ze nog dagelijks allopurinol - uiteraard krijg je bij adoptie alle verdere informatie van ons mee.

Xenia is opzoek naar een fijn plekje bij een lieve familie die onvoorwaardelijk van haar zullen houden en de rest van haar leven goed voor haar zullen zorgen.

In afwachting van haar definitieve adoptie is Xenia geadopteerd op afstand door Dinie en Arnoud waarvoor dank.

Lees meer
RIGA

RIGA

Riga is een Australische Kelpie van 1 jaar oud. Ze is een beauty om te zien met haar chocoladebruine vacht. Riga is een actieve en intelligente hond die uitdaging en beweging nodig heeft. Daarom zoeken we een dito baasje voor haar. Ze is ontzettend lief en loopt netjes mee aan de riem.

Riga kan met alle honden en kinderen. Katten weten we niet maar dat kunnen we testen.

Riga weegt 15 kg en is een middenmaat hondje.

Lees meer
LEEDA

LEEDA

Leeda is via via bij Monika gekomen, samen met haar pupsels. Inmiddels zijn haar kinderen groot genoeg om op eigen pootjes te staan. Dus ook de hoogste tijd om Leeda in het zonnetje te zetten.

Omdat we niet weten hoe haar verleden eruit heeft gezien doen we het met de informatie uit het heden. Leeda is geschat op een jaar of 2, middenmaat en een mix van van alles. Ze is een klein beetje afwachtend, ze vindt sommige dingen wat spannend maar als ze ziet dat je haar beschermd komt ze al gauw los. 

Wil jij deze lieverd de kans geven op een geweldig mooi hondenleven in Nederland? Aarzel dan niet langer en bel ons telefoonteam.

Lees meer
PIPA

PIPA

Kleine Pipa is gevonden in erbarmelijke omstandigheden. Als gevolg daarvan is ze, in het begin, een beetje afwachtend. Kent ze je eenmaal dan heb je een heel vrolijk en gezellig hondje om je heen. Door haar verleden is ze er niet van gediend als ze van achteren benaderd wordt, daar schrikt ze van. Haar pootjes en snoetje zijn gevoelig, ze laat het wel toe als je er voorzichtig aan zit. We plaatsen haar niet in een gezin met kleine kinderen. Al die onverwachte bewegingen van spelende kindjes doen we Pipa geen plezier mee.

Pipa is op of rond 1 september 2019 geboren en haar gastmama zegt dat ze heel speels en grappig is. Haar favoriete speeltje is een bal waar een touwtje aan zit, hier kan zij zichzelf uren mee vermaken. Ze wandelt graag mee, maar moet nog wel leren dat ze niet aan de riem hoeft te trekken. 

Pipa is positief getest op leishmania. Ze krijgt hier medicatie voor (ongeveer € 15,00 per maand). Geen paniek, ze kan hier gewoon oud mee worden.

Wil jij je hart en huis openen voor dit lieve schatje? Heb je de tijd om met haar te wandelen en te spelen? Dan is Pipa je nieuwe beste vriendinnetje.

Lees meer
CELIA

CELIA (Gereserveerd)

Kleine Celia is één van de dochters van Leeda. Geboren in juli 2023 en inmiddels oud genoeg om op eigen pootjes te gaan staan. 

Celia is samen met haar mama en broertjes en zusjes bij Monika in de opvang terecht gekomen. Mama heeft Celia de grondbeginselen van het hond-zijn meegegeven. Nu is het de beurt aan jou om het af te maken. Omdat ze nog jong is, valt haar alles nog aan te leren. Haar leven is nu 1 groot feest. Vriendjes, vriendinnetjes, mensen, ze vindt ze allemaal even leuk. 

Schrijf jij je vast in voor die ene leuke puppycursus, dan zorgen wij dat Celia haar prikjes krijgt en haar koffertje inpakt. Dan kunnen jullie elkaar snel ontmoeten hier in Nederland. 

Lees meer
CARISSA

CARISSA

Carissa heeft veel weg van een ratonero Bodeguero Andaluz, een andalusische wijnkelder rat-jachthond. Een jachthondje dat wordt gebruikt voor het jagen op ratten en muizen die verscholen zitten in de wijnkelders. We vermoeden dat er ook nog wel wat anders bij in zit want dat echte jachtinstinct hebben we nog niet ontdekt.

Kleine Carissa is 6 jaar oud en we hebben haar 'overgenomen' van een asieltje uit het zuiden van Spanje. Daar worden de hondjes minder snel geadopteerd en dus vragen ze ons regelmatig om hulp. Helaas gaat met deze overname ook de nodige informatie verloren en daardoor weten we niets over haar achtergrond. Wat we wel weten is dat Carissa een sociaal hondje is, zowel naar mensen als naar soortgenootjes. Ze geniet van haar wandelingetjes en lekkere dutjes doen. Is zeker nog actief dus met een paar kleine rondjes ben je er niet mee. 

Voor lieve Carissa zoeken we een baasje die samen met haar de paden op gaat en de lanen in. Die haar de liefde en aandacht geeft die ze verdient en haar nooit meer in de steek laat.

Lees meer
ERNA

ERNA

Deze leuke tante Erna is, samen met haar wederhelft Cooper, bij Monika komen wonen. Erna is sociaal met de andere hondjes, wandelt lekker mee en geniet van de menselijke aandacht die ze krijgt.

Tante Erna wordt geschat op 7 jaar oud en is nog lekker kwiek. 

Het zou fijn zijn als Erna en Cooper samen geplaatst kunnen worden. Lukt dat niet dan denken we dat Erna een al aanwezig soortgenootje wel kan waarderen. Met voldoende mensen om zich heen kan ze ook als enigste hond geplaatst worden. 

Geef jij Erna (en Cooper) de kans op een mooi nieuw leven?

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks