Bekijk onze katers!

GAEL

GAEL (Gereserveerd)

**Op zoek naar een gouden mandje voor Gael!**

Maak kennis met een schattige katertjes van 3 maanden oud! Deze dappere jongen werd samen met broertjes en zusjes gevonden toen hij nog heel klein was. Zijn broertjes en zusjes hebben al een liefdevol huisje gevonden, en nu zijn er nog twee lieve schatjes nog op zoek naar hun eigen thuis.

Lees meer
KANTAL

KANTAL (Gereserveerd)

Maak kennis met Kantal, ons lieve en speelse katertje van 3 maanden oud! Kantal is een echte avonturier en altijd in voor een spelletje. Hij houdt van knuffelen en spelen, en past zich gemakkelijk aan in elke situatie. Of je nu een druk gezin hebt met kinderen of een rustig huishouden, Kantal voelt zich overal thuis.

 

Lees meer
GUILLE

GUILLE (Gereserveerd)

*Op zoek naar een gouden mandje voor Guille!**

Maak kennis met een schattige katertje van 3 maanden oud! Deze dappere jongen werd samen met broertjes en zusjes gevonden toen hij nog heel klein was. Zijn broertjes en zusjes hebben al een liefdevol huisje gevonden, en nu zijn er nog twee lieve schatjes nog op zoek naar hun eigen thuis.

 

Lees meer
PEPINO

PEPINO

**Maak kennis met Pepino!**

Pepino is een prachtige, eenjarige zwarte kater die momenteel verblijft in ons asiel in Spanje. Deze charmante jongen is op zoek naar een liefdevol thuis waar hij de aandacht en knuffels kan krijgen die hij zo graag wil.

Lees meer
BIMBO

BIMBO

**Maak kennis met Bimbo! 🐾**

Bimbo is een prachtige zwarte kater van 8 maanden oud die momenteel in ons asiel in Spanje verblijft. Hij is het broertje van Berta, Bilma en Bimba, die al allemaal een warm thuis hebben gevonden. Nu is het tijd voor deze lieve jongen om ook zijn forever home te vinden!

Lees meer
CAMILO

CAMILO

**Maak kennis met Camilo - een speelse en sociale kater op zoek naar een nieuw avontuur!**

Camilo is een energieke en vrolijke kater van 6 à 7 maanden oud die momenteel in een gastgezin in Spanje verblijft. Hij is dol op spelen en kan uitstekend overweg met andere katten, kinderen en zelfs honden.

Lees meer
OREJITOS

OREJITOS

Maak kennis met Orejitos, een charmante kater van 10 maanden jong! Dit kleine mannetje werd gevonden als een kwetsbaar kitten, worstelend met een vervelende oorontsteking. Gelukkig heeft hij een succesvolle behandeling ondergaan en is hij nu helemaal gezond en wel, zonder enige blijvende gevolgen.

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks