Hondjes te adopteren op afstand!

INDRA

INDRA

In het begin een beetje verlegen maar als je haar de tijd geeft heb je een vriendin voor het leven. Mooie Indra, een mengelmoesje, vermoedelijk geboren in januari 2021. Haar wat klein uitgevallen lijfje compenseert ze met haar grote oren.

Indra ‘is ok with all the dogs’ aldus Monika waar ze nu verblijft. Hoe ze reageert op katten weten we niet. Dat kunnen we op verzoek testen.

Ben je als een blok gevallen voor mooie Indra? Vind je het lekker om lange wandelingen te maken en al je liefde, tijd en geduld te investeren in deze knapperd? Bel dan snel met ons telefoonteam.

In afwachting van defintieve adoptie zijn we voor deze schoonheid op zoek naar een adoptant op afstand voor de broodnodige ondersteuning.

Lees meer
ZYRA

ZYRA

Zyra is gevonden in een zeer slechte conditie. Broodmager, zelfs voor Podenco-begrippen, en met kapotte oortjes.

Dan gaan alle alarmbellen bij ons af. Hup, naar de dierenarts en testen op leishmania. Deze test was negatief, dat wil zeggen, geen leishmania. Omdat er toch enkele symptomen waren hebben we haar op de allopurinol gezet en voila, ze ziet er weer prachtig uit.

Zyra is sociaal met mens en hond. Katten moet ze niks van hebben. Wel kijkt ze eerst even de kat uit de boom bij nieuwe mensen. Geef haar daarom even de tijd om te wennen. Als ze eenmaal gewend is en ze kent je, dan heb je er een vriendin bij.

Ze is, na gewenning, aanhankelijk en lief. Ze kan wat bitchy reageren als andere hondjes haar eten willen opeten. Het is duidelijk: Zyra doesn’t share food! En geef haar eens ongelijk.

Ben jij als een blok gevallen voor deze mooie slanke en lieve dame? Laat het ons dan snel weten.

Lees meer
GAIA

GAIA (Gereserveerd)

Gaia is een stafford mix teefje van 8-9 jaar. Ze weegt 18 kg en is een ontzettend blij, vrolijk en actief meisje. Ze komt direct naar je toe als je haar kenneltje inkomt en rent graag rondjes door het asiel. 

Gaia is gevonden dus weten we helaas weinig over haar verleden. Ondanks haar leeftijd is het nog een actief hondje die gek is op lange wandelingen en samen spelen met een balletje.

Ondanks haar leeftijd is het nog een pittige tante die zich het kaas niet van het brood laat eten. Omdat ze bijna geen tandjes meer heeft kan ze geen schade aanrichten maar wordt ze wel zelf te grazen genomen. Met als gevolg dat ze al een paar keer gebeten is en nu alleen in een kenneltje zit. Door deze niet zulke leuke ervaringen is het ons wel duidelijk dat Gaia graag een huisje voor haar alleen wil. Alle aandacht en liefde voor haar, gelijk heeft ze.

Heb jij tijd, ruimte en liefde over? Wil jij haar de allermooiste jaren van haar leven geven? Bel dan snel met ons telefoonteam

Lees meer
HADES

HADES

Hades was van een jongeman die nog bij zijn ouders thuis woonde. Die wilden geen hond meer in huis, en zodoende heeft die jongen een aantal weken met Hades in de auto geslapen. Intens verdrietig kwam hij bij ons asieltje vragen of we alsjeblieft een plekje voor hem hadden omdat de situatie niet meer houdbaar was. Onze meiden hebben een plekje vrijgemaakt, ondanks dat het asiel mega vol zit en er eigenlijk niets meer bij kan konden ze het niet over hun hart verkrijgen de jongen weg te sturen. 

Hades heeft zich gelukkig snel aangepast. Een mega vrolijke en uberlompe puberpup is het, er zit geen kwaad in maar je moet wel stevig in je schoenen staan wil je niet onderste boven gelopen worden - letterlijk en figuurlijk. 

Hades is sociaal met soortgenootjes en lief met kinderen - MAAR ook de allerkleinste loopt hij per ongeluk onderste boven dus een gezin met hele kleine kindjes is misschien niet helemaal handig.

Heb jij tijd, zin en genoeg energie om deze vrolijke stuiterbal verder op te voeden? Bel dan snel met ons telefoonteam.

Lees meer
TIAGO

TIAGO

Ben jij op zoek naar een grote maar mega lieve knuffelbeer in je leven? Stop dan met zoeken en bel voor onze Tiago. Tiago is sociaal met soortgenootjes, gek op mensen en natuurlijk knuffelen. Dat hij je in z'n enthousiastme soms een beetje hardhandig kusjes geeft daar moet je tegen kunnen. 

Tiago deelt zijn kennel met andere honden en vindt het allemaal prima. Als er 1 tegen hem grommelt gaat hij de andere kant op en doet daar weer z'n eigen ding.

Wij hebben Tiago ontmoet en kunnen niets anders zeggen dan dat het een heerlijke hond is. Hij verdiend een liefdevolle familie die onvoorwaardelijk van hem zal houden.

Lees meer
COOPER

COOPER

Cooper met zijn geweldige oortjes, te leuk! Deze handsome guy is, samen met zijn wederhelft Erna, bij Monika komen wonen.

Zijn grijzige snoet doet misschien anders vermoeden maar hij is geschat op 6 jaar oud. Het zware leven heeft hem getekend. Laten we eerlijk zijn, toch best charmant zo’n grijs bekkie. 

Cooper is sociaal met de andere hondjes, wandelt lekker mee en geniet van de menselijke aandacht die hij krijgt. Het zou fijn zijn als Cooper en Erna samen geplaatst kunnen worden. Lukt dat niet dan denken we dat Cooper een al aanwezig soortgenootje wel kan waarderen. 

Geef jij Cooper (en Erna) de kans op een mooi nieuw leven?

Lees meer

Bekijk onze reutjes

Klik snel verder om onze reutjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze teefjes

Klik snel verder om onze teefjes te bekijken!

Klik hier

Bekijk onze puppy's

Klik snel verder om onze puppy's te bekijken!

Klik hier
Pip is ons lieve vriendinnetje

Kelly Vermeulen

Eerlijk in hun verhaal

Steffie Janissen

Wij bevelen de stichting zeker aan!!!

Berby Hanekamp

ADOPT DON'T SHOP !

Sandra Yap

Geen mooie praatjes maar een waar verhaal

Natascha Geurink

Totaal geen spijt

Linda Diks